Ένας 24χρονος Ινδός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έπεσε από ύψος 15 μέτρων σε βράχια στην προσπάθειά του να βγάλει μια φωτογραφία.
Στο βίντεο που κατέγραψε φίλος του φαίνεται ο Σουμπράτ Ναγκ, όπως είναι το όνομα του 24χρονου, να προσπαθεί να σηκωθεί όρθιος ενώ βρίσκεται μέσα στο νερό λίγα μέτρα από την άκρη του καταρράκτη.
Ξαφνικά ο νεαρός Ινδός χάνει την ισορροπία του και αρχίζει να γλιστρά ανεξέλεγκτα προς το κενό.
Οι φίλοι του στη συνέχεια κατέβηκαν τα βράχια και βρήκαν τον 24χρονο αναίσθητο. Γρήγορα τον μετέφεραν στο νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι φίλοι του Ναγκ υποστήριξαν στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι ο φίλος τους έχασε την ισορροπία του όταν πάτησε σε ένα κομμάτι άλγης κάτω από την επιφάνεια του νερού με αποτέλεσμα να γλιστρήσει
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
