Απόψε Τρίτη ανοίγει την αυλαία του το 71ο φεστιβάλ των Καννών κάνοντας την αρχή με την τελευταία ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, «Everybody knows».
Στη νέα ταινία του Φαραντί πρωταγωνιστούν οι Ισπανοί Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρους αλλά και ο Αργεντίνος Ρικάρντο Νταρίν και αποτελεί ένα απρόβλεπτο θρίλερ γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Ισπανία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό Φεστιβάλ δεν θα δούμε πολλά μεγάλα ονόματα σκηνοθετών – με εξαίρεση τους Πάβελ Παβλικόφσκι, Ματέο Γκαρόνε και Ζαν Λικ Γκοντάρ – αλλά μάλλον θα ανακαλύψουμε νέους… αστέρες της σκηνοθεσίας. Ίσως τα ονόματα των Κίριλ Σερεμπρενίκοφ, Ναντίν Λαμπάκι, Γιαν Γκονζάλεθ και Σεργκέι Ντβορτζεβόι μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον.
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως το Σάββατο 19 Μαΐου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
