Την Κυριακή στα Τρίκαλα σε παιχνίδι για το γυναικείο ποδόσφαιρο είχαμε μία... πιστή αντιγραφή του ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα στα κορίτσια του ΑΟΤ και του Άρη η παίκτρια του Άρη κάνει κίνηση να βρει την μπάλα, ίδια με αυτή του Μαουρίτσιο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
γαι να το κλείσουμε το θέμα και να μην υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία στον καθένα. στη ιστοσελίδα asktheref.com μπήκε η φάση, έκανε ερώτηση ένας αδερφός από την Κρήτη νομίζω, έγιναν και 3-4 διευκρινιστικές, συμφώνησαν όλοι οι διαιτητές οι οποίοι ερμηνεύουν φάσεις ότι ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΪΝΤ.
Ως επί το πλείστον είναι Άγγλοι διαιτητές και πολύ έμπειροι και σοβαροί και δεν έχουν κανένα συμφέρον να υποστηρίξουν κανέναν από τους δύο. Όλοι συμφώνησαν ότι είναι πολύ δύσκολη η φάση και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ότι διαιτητής και επόπτης τα έκαναν μπάχαλο με τα πήγαινε-έλα, είναι δεν είναι. Αν δεν ήταν το βρωμογήπεδο τους και η τρομοκρατία που ασκούν το σημαιάκι θα ήταν ψηλά και το γκολ άκυρο. Επίσης η ατάκα του Λάζαρου και του Λαμπρόπουλου ότι "τους έδωσες το κύπελλο με γκολ οφσάιντ, όχι και το πρωτάθλημα" τους κώλωσε. Αλλιώς θα το είχαν μετρήσει. Επίσης αν δεν ήταν χεσμένοι θα είχαν δώσει τις αποβολές σε Κάμπος - Μάτος και το σκορ θα έγραφε πολλά.
Καλά κάνουμε και υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας στα άλλα "αντικειμενικά" σαίτ που γράφονται οι σαχλαμάρες για πρωταθλητές στο χορτάρι, αλλά μην φτάνουμε να σπέρνουμε και την αμφιβολία στους εαυτούς μας. ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο μπαογκ να βολευτεί με το πρωτάθλημα στις ενστάσεις και στις χαζές δηλώσεις.
Απίστευτο !!! Το ακύρωσε χωρίς ...μπούλινγκ , από τους αμυνόμενους παίκτες και τον πάγκο τους ??? Χα χα χα χα χα.Τι να πει κανείς για τους μπουγάτσοκέφαλους ?? Θεωρούν μπούλινγκ τις διακιολογημένες διαμαρτυρίες παικτών και πάγκου , αλλά δεν μας είπαν τι θεωρούν ότι είναι, η είσοδος προέδρου και μπράβων και γενικού αρχηγού , με ΟΠΛΟ και απειλές κατά αντιπάλων και διαιτητών ?? Επίσης το κυνήγι των διαιτητών καιι η με τσαμπουκά προσπάθεια εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών ( για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετρήσει το γκολ μετά από 2+ ώρες ) ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ?? Να θυμίσω , ότι αν περάσουν 50 ΄λεπτά απο την διακοπή ενός αγώνα , αυτός διακόπτεται οριστικά !!!! Και επίσης γιατί να πιστέψω ότι είδε το βίντεο στο τηλέφωνό του και το κατακύρωσε και να μην πιστέψω , ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μπαμπαστρούμφ και αφού τον απείλησε , αναγκάστηκε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΏΝ να κατακυρώσει το οφσάιντ γκολ ??? Και από που πηγάζει η σιγουριά του ότι τάχα μου ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ?? Σιγά ρε ορκς , αν εσείς έχετε μπουγάτσα στα βλέφαρα , δεν είναι όλοι σε αυτήν την κατάσταση !!!
δεν είναι ίδιο, εδώ η μπάλα πάει πάνω στην παίχτρια που δεν κάνει κίνηση, στο γκολ του ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο έχει κάνει κίνηση προς την μπάλα και κατά την γνώμη μου προσπαθεί να κάνει τακουνάκι κι όχι να την αποφύγει
πολυ σωστα φιλε μου.αυτη ειναι η διαφορα
Και αυτό είναι οφσάιτ και του Μαουρίτσιο είναι οφσάιτ. Μπορεί να μην κάνει κίνηση προς την μπάλα αλλά επηρεάζει την φάση αφού εμποδίζει τον τερματοφύλακα να επέμβει και να προσπαθήσει να αποκρούσει. Στην δική μας περίπτωση ο Μαουρίτσιο δεν εμποδίζει τον τερματοφύλακα αλλά εμποδίζει τον Σιμόες να κάνει τάκλιν προσπαθώντας να διώξει την μπάλα στη γραμμή. Γι αυτό είναι ξεκάθαρα οφσάιτ ο Μαουρίτσιο επειδή εμποδίζει τον αμυντικό να επέμβει και όχι επειδή κάνει κίνηση προς την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπάλα. Αν κάνει κίνηση ο παίκτης προς την μπάλα αλλά δεν τη βρει και δεν επηρεάζει την προσπάθεια κανενός αμυντικού ή του τερματοφύλακα είναι γκολ. Είναι ξεκάθαρα λοιπόν οφσάιτ και θα πρέπει να προτείνουμε αυτή τη φάση να ενσωματωθεί σαν παράδειγμα σε σεμινάρια διαιτησίας.
ξεκολατε ρε! Μην ασχολειστε πια.
Επισης σε παιχνιδι της Μπουντεσλίγκα με την Χοφενχάιμ και προχθες στην Κρήτη γκολ του ΟΦΗ παρομοιο (δεν υπήρχε όμως οφσάιντ επειδή ο παικτης καλυπτοταν). Μονο οι ΠΑΟΚτσηδες και οι γαύροι θα το θεωρούσαν καθαρό το γκολ του Βαρέλα.
Οι λιμανίσιοι ίδιοι είναι.
Λογικό... Παοκτσηδες και γαυροι ειναι το ιδιο πραμα αδερφε μου.
Μην πάτε μακριά βρε συνΑΕΚτσηδες και ψαχνετε , πατήστε youtube μπαοκ - Ηρακλής 0-1 το 2016 να δείτε πιο λίγο παθητικό οφσάιντ πως ακυρώνετε !! Ο Μπερμπάντωφ ήταν πιο λίγο "ενεργητικό" οφσάιντ από ότι ο Μαουρίτσιο!! Εκεί ήρθε η μπάλα πάνω του και δεν την κυνηγούσε ο παίκτης , ούτε εκτιμάτε!!
com/watch?v=w0fpRhgeyTA&feature=youtu.be
Παρεμπιπτόντως δείτε παρά το αποτέλεσμα την σφαγή του Ηρακλή ( μη πέναλτυ ) και πείτε μου αν αυτά δεν παραγκισια διαιτησία ?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
https://m.youtube.
KAI TO KΟΡΝΕΡ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΟ ΉΤΑΝ ...
Αστοχο γιατι τοτε ηταν κανονικα οφσαιτ οντως,εχει αλλαξει ομως απο περυσι ο κανονισμος και λεει αν δεν επιρεαζει ο παιχτης αντιπαλους τοτε μετραει το γκολ,τωρα στην φαση της τουμπας κατα ποσο επιρεαζει ή οχι ειναι αλλο θεμα .Το καναν χειροτερα κατανοητο δηλαδη,γι αυτο και οι παιχτες μας και ο Μελ,λενε 50-50 οπως και οι καθηγητες και καλα διαιτησιας.
Το "2011" είναι μέρος του ονόματος της ομάδας των κοριτσιών του ΑΟΤ.. γενικά παιδιά, τι ασχολούμαστε ακόμα? αλλάζει κάτι? είναι 50-50, εμείς λέμε off-site λόγω κίνησης του παίκτη, οι άλλοι λένε πως δεν επηρεάζει αντίπαλο παίκτη, ο κανονισμός είναι όοοο,τι να 'ναι.. οπότε... Είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ. Μάλλον μας το χρωστούσε η μοίρα. Ας το χαρούμε!
Υ.Γ. Μακάρι να πάρουμε και το κύπελλο γιατί θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Για τους ΠΑΟΚτζήδες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα είναι το αποκορύφωμά τους και η "απόδειξη" ότι είναι καλύτεροί μας. Μεγιά τους. Όταν μάθουν τι σημαίνει η λέξη "αυτόχειρας", θα αρχίσουν να κατηγορούν όσους πραγματικά φταίνε, όχι την ΑΕΚ.
Ο αγώνας είναι τωρινός, η ομάδα λέγεται Τρικαλα 2011
και στο οφη-απολλων υπαρχει μια περιπου παρομοια φαση μετα το 2-0 του οφη
Ρε παιδιά αλήθεια τώρα.......ασχολείστε ακόμα;;;;
Φαση Καρμπον.....προσφατα γκολ του Πριγιοβιτς ΓΙΑΝΝΙΝΑ--Παοκ ακυρωθηκε και....Τσιμουδια απ ολους !!!