ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Απόλλωνας Λεμεσού-ΑΕΚ: 3-0
(Σαρντινέρο 3’, Παπουλής 29’, Μόισοβ 90+1’ αυτ.)
Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το πρωτάθλημα, αφού ο Απόλλωνας επανήλθε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-0 (2’ Σαρδινέρο, 29’ Παπουλής, 92’ Ζάντερ).
Παραμένει στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και στο φινάλε παίζει με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (ΑΠΟΕΛ–Ανόρθωση το άλλο παιχνίδι).
Ανόρθωση-Ομόνοια: 2-1
(Ντούρις 53’, Ράγιος 57’-Νταρμπισάιρ 82’)
Η Ανόρθωση επικράτησε της Ομόνοιας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-1. Και τα τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο!
Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα και κάτι, ενώ χωρίς νίκη εδώ και τρεις μήνες παραμένει η ομάδα της Λευκωσίας.
Στους 69 βαθμούς ανέβηκε η 3η στον βαθμολογικό πίνακα Ανόρθωση, στους 44 οι πράσινοι που διανύουν την χειρότερη σεζόν στην ιστορία τους.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στην προσωρινή έδρα της Μεγάλης Κυρίας με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι για το γκολ από τους πράσινους.
Δεν κατάφερε να βρει το γκολ στο πρώτο μέρος, το βρήκε όμως στην επανάληψη η ομάδα του Ρόνι Λέβι και μάλιστα με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά. Πρώτα με τον Ντούρις στο 53ο λεπτό και στη συνέχεια με τον Ρούμπεν Ράγιος στο 57΄ η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά.
Στη συνέχεια προσπάθησαν και για ένα τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι, δεν τα κατάφεραν όμως και στο 82ο λεπτό ο Ματ Νταρμπισάιρ βρήκε δίχτυα για 22η φορά στο φετινό πρωτάθλημα και μείωσε στο 2-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες στα τελευταία 10 λεπτά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
