Την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε είναι εντός ο Τζάλμπα Κάμπος, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη σερί ημέρα.
Κανονικά πήρε μέρος και ο Στέλιος Μαλεζάς, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός επειδή δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν θα αγωνιστεί και ο Χοσέ-Άνχελ Κρέσπο λόγω καρτών. Το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις έριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Η αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ,Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης,Πρίγιοβιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
