Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αυτοί είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για το φονικό στην Κύπρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί ως τώρα από τις αρχές για την στυγερή δολοφονία του ζεύγους στη Λευκωσία μέσα στο σπίτι τους.

Αρχηγός των δραστών, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις ήταν ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής, ο άντρας που συνελήφθη πρώτος.

Ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής είχε συναντηθεί με την αλλοδαπή κοπέλα του, Σάρα Σιάνς, τον ετεροθαλή αδερφό του Λευτέρη Σολωμό, καθώς και τον τέταρτο κατηγορούμενο, Μάριο Χατζηξενοφώντος, μια μέρα πριν τη στυγερή δολοφονία, για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους.

Όπως αναφέρεται στις μαρτυρίες των άλλων τριών, ο 33χρονος ήταν και το πρόσωπο που κατάφερε τις μαχαιριές στα δύο θύματα. Μάλιστα, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όπως κατέθεσαν δύο εκ των συλληφθέντων.

Παρά τους περί αντιθέτου ισχυρισμούς του 33χρονου, ο οποίος υπέδειξε τον αδελφό του ως τον δολοφόνο, τα μέχρι στιγμής δεδομένα της ανακριτικής διαδικασίας υποδεικνύουν διαφορετικά πράγματα.

Εξάλλου, οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν δηλώσει ότι ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν εάν χρειαστεί, πράγμα που τελικά έπραξαν, αν και είχαν ως αρχικό κίνητρο τη ληστεία.

Την ίδια ώρα, ένας συγγενής του 15χρονου γιου του ζευγαριού εξέφρασε στον ΑΝΤ1, την αγωνία του για την μετέπειτα ζωή του ανήλικου.

«Δεν εμπλέκεται σε οτιδήποτε, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι γι αυτό το παιδί να ξαναμπεί ομαλά στην τάξη του αύριο, να μπει στον κύκλο των φίλων. Είναι μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ