Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνα: Δύσκολο με την ΑΕΚ αλλά εμείς θα το πάρουμε

Ο 30χρονος Αμερικανός της Μούρθια μίλησε για το FinalFour

Για τον ημιτελικό του FinalFourαπέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο πόιντ γκαρντ της Μούρθια, Κλέβιν Χάνα. Ο 30χρονος Αμερικανός εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε ότι η ομάδα του θα κατακτήσει το τρόπαιο.

"Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο ChampionsLeagueκαι παρότι προερχόμαστε από μια οδυνηρή ήττα έχουμε ήδη αλλάξει το τσίπ. Είμαστε έτοιμοι για το FinalFourόπου θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, έναν αντίπαλο με χαρακτήρα που τρέχει σε όλο το γήπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσουμε στο γήπεδο τους αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να το καταφέρουμε" τόνισε ο Χάνα που όταν του ζητήθηκε να κάνει μια πρόβλεψη ανέφερε: "Φυσικά και η Μούρθια θα είναι η πρωταθλήτρια του τουρνουά και βλέπω τον Μπραντ Όλεσον σαν τον πιο πιθανό παίκτη να κερδίσει το βραβείο του MVP".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ