Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα πάρουν… φωτιά μετά τον τελικό. Ως τότε το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους στην Ενωση είναι το ματς της 12ης Μαϊου. Καλό θα είναι πάντως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με τις προτεραιότητες της ομάδας. Επειδή ακούγονται και γράφονται κάποια πράγματα αυτή τη στιγμή για την Ενωση δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Η συγκεκριμένη θέση δεν έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης για την ΑΕΚ, ενώ και η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ ναι μεν δεν έχει «κλείσει», αλλά ούτε ο συγκεκριμένος παίκτης είναι στις πρώτες επιλογές, αν προκύψει ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού χαφ. Κάποιες επαφές με την πλευρά του παίκτη έχουν γίνει από την ΑΕΚ πριν καιρό. Ο ατζέντης του συνεχίζει να έχει κάποιες επαφές, αλλά ως εκεί. Δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει να κλείσει η ΑΕΚ, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, είναι να κρατήσει και να κάνει δικό της τον Παναγιώτη Κονέ.
Από εκεί και πέρα στο κέντρο υπάρχουν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος (αν έρθει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού θα εξεταστεί κι εφόσον ικανοποιεί στον υπέρτατο βαθμό την ομάδα θα παρθεί και ανάλογη απόφαση), όπως και οι Μοράν και Αϊντάρεβιτς. Ο Ισπανός έχει φυσικά συμβόλαιο, ο Χιμένεθ έχει δηλώσει πως τον θέλει και τη νέα σεζόν. Ετσι θέμα αποχώρησης του Μοράν θα τεθεί μόνο αν κι εφόσον ο ίδιος θελήσει να φύγει. Σχετικά με τον Αϊντάρεβιτς μπορεί να έχει συμβόλαιο κι αυτός, όμως όλα είναι ανοιχτά. Κοντολογίς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κίνηση από την ΑΕΚ ούτε για τον Χολτσχάουζερ ούτε για άλλο κεντρικό χαφ γενικά. Προτεραιότητα για την Ενωση αποτελεί μόνο η παραμονή Κονέ. Αν στο μέλλον αλλάξουν τα δεδομένα με αποχώρηση κάποιου μέσου από το υπάρχον ρόστερ, τότε θα αποφασιστεί η αντικατάστασή του. Γενικά πάντως τα μεταγραφικά της ΑΕΚ θα μπουν σε μία ύφεση μέχρι να περάσει και ο τελικός. Μοναδική εξαίρεση το τυπικό θέμα του Αλμπάνη που μπορεί να τελειώσει και πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καταλάβαμε πως θα ξαναβλέπουμε Μοράν και Αϊντάρεβιτς και του χρόνου μάλλον. Προεδράρα μας να χαρείς την Αγ.Σοφιά σου ...λυπήσου μας ...δείξε μας λίγο έλεος .
Αν δεν φύγουν Μοράν, Αιντάρεβιτς, Μασούντ, Κλωναρίδης και να αντικατασταθούν από παίκτες γρήγορους και με καλή τεχνική κατάρτιση ,τότε η ομάδα θα έχει πολλά προβλήματα φέτος ,γιατί υποτίθεται ανεβαίνει επίπεδο με το CL και ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατά πολύ...ίδωμεν!!!
Έξω αινταρεβιτς κλωναριδης Μοραν....μέσα Αλμπάνης, Κουρμπέτης, Αυστριακός. Απλά πράγματα !!!!!!
Εσείς όλοι που λέτε για holzhauser αναρωτιέμαι, τον έχετε παρακολουθησει καθόλου τον παίκτη? ? Αμφιβάλλω, γιατί θα ξέρατε πως ο τύπος είναι κατι μεταξύ Τζανετοπουλου με Αινταρεβιτς, πραγματικά μαρκάρει με τα μάτια. Επίσης η Αουστρια φέτος είναι από φάπα σε φάπα στο πρωτάθλημα της με τραγικά ποσοστά. Η ΑΕΚ χρειάζεται γρήγορους παίκτες με τσαγανο και με πολλά κιλά μπάλα. Τι να τον κάνουμε τον Αυστριακο, να θελουμε αλλους δύο για να τρέχουν και γι αυτον; Υπάρχουν παίκτες μην κολλάτε......
Ο μόνος λόγος που μπορώ να καταλάβω το σχόλιο σου είναι να θέλεις να υποτιμήσεις τον αυστριακό για να τον πάρουμε πιο φθηνά.
Αλλιώς είσαι άστοχος σε όλες σου Τία εκτιμήσεις
Ας το ξαναπιάσουμε από την αρχή...Ο Κονέ έκανε καριέρα ως δεξιός χαφ και ως μεσοεπιθέτικος πίσω από τον φορ με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το παιχνίδι χωρίς πολλές επαφές με την μπάλα. Ο Κονέ ΔΕΝ κρατάει μπάλα...Εδώ χρησιμοποιείται ως 8άρι εξ ανάγκης και καταχρηστικώς λόγω έλλειψης κανονικού 8αριού. Επιστρατεύει την αντίληψη που διαθέτει για την ροή του αγώνα και το μοίρασμα της μπάλας, υστερεί δε πολύ σε ικανότητα μάχης σώμα με σώμα, κατέβασμα της μπάλας κάθετα προς την αντίπαλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιοχή και τελικές πάσες. Τα τελευταία είναι εκ των ων ουκ άνευ για ένα πλήρες 8άρι. Φέτος το ότι πήραμε πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ κανονικό 8άρι συνιστά έναν άθλο και ως γνωστόν οι άθλοι δεν επαναλαμβάνονται συχνά...Έχοντας κατά νου ότι οι δύο καλύτερες περίοδοι της ομάδας περιελάμβαναν δύο υποδειγματικούς παίκτες σε αυτή τη θέση, τον Νικολούδη που ήταν σπουδαίο χαφ και τον ασύγκριτο Τόνι Σαβέβσκι, το καλύτερο 8άρι που έπαιξε ποτέ σε ελληνικά γήπεδα κατανοούμε ότι για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί χρειαζόμαστε εκεί έναν παίκτη υψηλών προδιαγραφών. Πολλοί από μας θεωρούν ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι ο Αυστριακός. Ανεξάρτητα από αυτό εκεί πρέπει να αποκτηθεί πολύ καλός χαφ. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Και εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές αφού φύγει ο Γιόχανσον θέλουμε και μπακ απ του Σιμόες.
Μπάρκας - Τσιντώντας, οκ. Έχεις και έναν μικρό για να μαθαίνει και να συμπληρώνει. Ανανεώνεις Μπάρκα.
Μπακάκης - Γκάλο, οκ. Φέρνεις και Βασιλαντωνόπουλο.
Τσιγκρίνσκι - Βράνιες - Λαμπρόπουλος - Τσόσιτς, οκ. Έχεις και Γιαννούτσο που ως στόπερ έδειξε πως αξίζει να δουλευτεί. Ίσως υπάρξει κάποιος από ακαδημίες. Ανανεώνεις Βράνιες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χουλτ - Λόπες, οκ. Κοιτάς να βγάλεις και κάποιον μικρό μιας και έχεις και κρυφό αριστερό μπακ τον Μπακάκη :).
Σιμόες - Γαλανόπουλος - Κονέ - Μοράν, οκ. Μοράν μια χρονιά με προετοιμασία για να δεις αν αξίζει για αναπληρωματικός (γι' αυτό ήρθε έτσι κι αλλοιώς). Αν μείνει ο Γιόχνσον, μια χαρά. Φέρνεις και Χολτσχάουζερ και δεν έχεις κανένα πρόβλημα για χρόνια. Ανανεώνεις Σιμόες και βρίσκεις κανονική θέση σε Γαλανόπουλο (6άρι ή 8άρι) που πρέπει να σοβαρευτεί λίγο και να παίζει σε μόνιμη βάση όπως με τον γάβρο στο κύπελο εκτός!
Αραούχο - Λιβάγια, οκ. Αγοράζεις φυσικά και τους δύο. Γιακουμάκης να χαλαρώσει και να δουλέψει κι άλλο. Μάνταλος - Μπακασέτας, οκ. Ανανεώνεις Λάζαρο, παίρνεις Αλ Μπάντι και δίνεις ευκαιρίες σε κάποιον από ακαδημίες (Γιούση κλπ). Κρατάς και Αϊντάρεβιτς γιατί παίρνει λίγα, λέει καλά ανέκδοτα και κάνει πλάκες αλλά σου απαγορεύεται να τον βάλεις 8άρι. Μόνο 10άρι όποτε τον βάλεις.
Με αυτά κατά βάση κρατάς τον κόσμο ευχαριστημένο επειδή δεν έφυγε κανείς και επειδή ενισχύεσαι με έναν καλό παίκτη στο κέντρο και επανέρχεται και ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον. Έχεις και το περιθώριο να κοιτάς πιο άνετα για άλλους παίκτες μέσα στη χρονιά, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη και να βγάλεις ίσως και κάποιον δικό σου.
Κάνεις διαφημιστική καμπάνια για τα διαρκείας με τίτλο : Αγοράζουμε Μάρκο και Σέρτζιο. Παίρνεις 3 εκατομμύρια καθαρά. Βάζεις και κέρδη από πορεία σε Ευρώπη που κάναμε. Πληρώνεις περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ έξτρα για ανανεώσεις συμβολαίων (Λάζαρος +100, Βράνιες +250, Γιόχανσον +250, Σιμόες +300, Σέρτζιο +300), περίπου 900 χιλιάρικα για Χολτσχάουζερ και Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλο και άλλο ένα για διάφορα (ανανέωση και αύξηση σε Μανόλο, αγορά Κονέ κλπ). Σύνολο 3,5 περίπου με ανανέωση Μάνταλου που δεν έβαλα μέσα και έγινε φέτος. Δίνεις 4 εκατομμύρια σε Λας Φάπας για Λιβάγια και Αραούχο (συν μικρά ποσοστά μεταπώλησης). Με 7,5 εκατομμύρια έξτρα από πέρυσι κάνεις την πιο ισχυρή ομάδα που είχε η ΑΕΚ εδώ και δεκαετίες. Έχεις βγάλει 3 - 3,5 από τα διαρκείας και άλλα 4 από την περυσινή πορεία και σου μένουν και αρκετά χρήματα για τις άλλες ανάγκες του τμήματος.
Αν μπεις Champions League είσαι άρχοντας και αλλάζεις επίπεδο. Αν δε μπεις, και πας Europa League πάλι τα βγάζεις πέρα άνετα. Αν δεν πας ούτε εκεί, κάνεις μια πώληση. Αν όμως μπεις Europa League, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά (φέτος στη στραβοκλωτσιά του Μασούντ έμεινες εκτός των 16) και να βγάλεις πολύ καλά χρήματα.
Δεν υπάρχει ρίσκο αφού αν όλα πάνε στραβά με μια πώληση καλύπτεις και κανείς δε θα σε κατηγορήσει για μια πώληση αν μείνεις εκτός Ευρώπης. Αν όμως ξεκινήσεις και δεν ενισχυθείς, δε θα πάρεις ούτε τα διαρκείας, ούτε την πορεία στην Ευρώπη, ούτε τίποτα.
Και ο Μελ είμαι βέβαιος πως γνωρίζει ότι ο χαρτοπαίκτης που πάει με ψίχουλα για να παίξει, χάνει συνήθως όσο καλός κι αν είναι στο παιχνίδι, ενώ αυτός που πάει με λογικά ποσά και με μυαλό, κερδίζει αφού ξέρει να ποντάρει στη σωστή στιγμή που έρχεται μια καλή ευκαρία, μεγάλα ποσά. Το ίδιο είανι και μια πώληση. Πχ αν έχεις να διαθέσεις 30 χιλιάρικα για σπίτι θα περιμένεις αιώνες να βρεις μια καλή ευκαιρία. Αν έχεις όμως 100, θα πάρεις ένα σούπερ σπίτι με πολύ καλή τιμή μεταπώλησης αν το φτιάξεις λίγο. Κι αυτή είναι η καλή στιγμή για την ομάδα γιατί έχει καλό προπονητή, είναι συμπαγής και με λίγες προσθήκες θα αποφέρει μεγαλύτερες χαρές για εμάς και έσοδα για τον σύλλογο.
Υ.Γ. Αρρωσταίνω που δεν ασχολούμαστε με Χολτσχάουζερ. Αρρωσταίνω πραγματικά!
Κι εμείς αδερφέ....
Ο Κονέ προσωπικά δεν με καλύπτει για την ΑΕΚ .Ασταθής σε απόδοση με 1-2 καλά ματς στα 8-10 σε αναλογία ,κακή φυσική κατάσταση και λίγα τρεξίματα ,όχι ταχύτητα ,όχι ιδιαίτερο σκοράρισμα , όχι καλή αμυντική λειτουργία . Μια ψιλικαλή πάσα ...ως εκεί ... μου θυμίζει σε πολλά Μοράν . Η ΑΕΚ στο κέντρο έχει πρόβλημα και θέλει 2 ακόμη παιχταράδες .Ποιός Αίντάρεβιτς και ποιίος Μοράν ; ποτέ δεν έκαναν τη διαφορά .
Για να εχουμε καλο ρωτημα φευγει ο Γιοχανσον και ερχεται ο Κονε,31 χρονων ; μια χαρά παικτης δε λεω αλλα το.κέντρο θελει πνευμονια,θελει τρέξιμο θελει ο προπονητης να έχει λύσεις.
Είσαι λάθος φίλε... Φεύγει ο Γιοχανσον και έρχεται ο Μοράν(!)...... Ένα σύγχρονο(!), γρήγορο(!!), πληρέστατο(!) χαφ..... Είμαστε καλά στο κέντρο.. Πάω τώρα να ανάψω μία ΛΑΜΠΑΔΑ στον Σιμόες, να είναι καλά να μας κουβαλάει και του χρόνου....
Ο Κονέ μια χαρά παίκτης; Πλάκα κάνεις;
Σε αλλα σαιτ διαβαζω πως η δουλεια χαλασε. Για μενα ο αυστριακος θα ειναι ενας παιχτης που θα ανεβασει επιπεδο την ΑΕΚ. Και η αληθεια ειναι πως αν θελουμε να κανουμε μια αξιοπρεπη πορεια στο τσου λου και να εχει ο τιγρης κερδοι, θα πρεπει να τα σκασει. Το να παρει η ομαδα ενα πρωταθλημα ειναι πολυ σημαντικο και δυσκολο. Το να παραμεινει ομως φαβορι και να εχει σταθερη πορεια στους στοχους της,ειναι το σημαντικοτερο αλλα και το δυσκολοτερο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τιγρη γερα,τωρα ξεκινανε ολα.
Αρχικά πρε πει πάση θυσία να μείνει ο κορμός μας τα υπολοιπα τα βρίσκουμε βρανίες και Λάζαρο πολύ δύσκολα ξαναβρίσκεις
αν καταλαβα καλα απο τον ορο «κεντρικο» μαλλον ψαχνουμε για δεξι χαφ και αμυντικο χαφ
Στοχοι νεας χρονιας εισοδος στους ομιλους και υπερασπιση τιτλου ή τιτλων. Τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω. Γι αυτο χρειαζομαστε μεταγραφες ουσιας.
το κεντρο του 2019 πρεπει να εχει Μανταλο Σιμοες Γαλανοπουλο Κονε και οχι μια αλλα δυο μεταγραφες. Την αλλαγη του Πετρου που σημαινει δημιουργικο χαφ και την αλλαγη του Σιμου που σημαινει ανασταλτικο χαφ. Αν διαβαζουμε τετοια αρθρα
παιδια σορρυ αλλα ο Κονε δεν κανει για βασικος !!με Κονε βασικο θα πορευτουμε την νεα σεζον??λυπαμαι τον σιμοες ας ξυπνησουν εκει στην διοικηση να παρουν τον αυτστριακο οπωσδηποτε κ στοπερ παιζει ξερει κ μπαλα ο ανθρωπος προτιμω αυστριακο απο Κονε!!τι συζηταμε τωρα δεν το βλεπουν οτι η θεση διπλα στον σιμοες ειναι κομβικη στο συγχρονο ποδοσφαιρο!!!ελεθερος ειναι ας κανουν κινηση κ δεν θα χασουν!!!
Με σειρά προτεραιότητας: Μοράν - Κλωναρίδης - Μασούντ - Αϊντάρεβιτς.
Αυτοί οι 4 πρέπει να φύγουν από την ομάδα και να αντικατασταθούν με καλύτερους.
Και οι 4 πήραν ευκαιρίες, αλλά απογοήτευσαν οικτρά.
Αν έπρεπε να κρατήσω έναν, θα κράταγα Αϊντάρεβιτς, αλλά μόνο για αδιάφορα παιχνίδια (όπως το χθεσινό),... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
και επειδή είναι τρελός :)
οι άλλοι 3 θα προτιμούσα ούτε δανεικοί.
επίσης δεν θα ήθελα να ξαναδώ άρθρο που να λέει ότι δεν χρειαζόμαστε κάποιον στην Α θέση, ή στη Β' θέση.
είδαμε καθαρά φέτος ότι σε ορισμένες θέσεις χωλαίνουμε αν τραυματιστεί ο ένας ή αν τιμωρηθεί ο άλλος.
όπως επίσης και χωλαίνουμε στα στημένα (επιθετικά και αμυντικά), όπως επίσης και στις κλειστές άμυνες.
ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ, ΜΑΣΟΥΝΤ & ΜΟΡΑΝ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ...ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ.....!!!!
(ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟ aek365 ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ....ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΒΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟ....)
Μονο εγω τον πιστευω τον Αινταρεβιτς εδω μεσα;
Ὅπως εἶπε καί ὁ Γεωργίου, «ὁ Ἀϊντάρεβιτς ἴσως καί νά εἶναι ὁ παίκτης πού ξέρει τήν πιό πολλή μπάλλα ἀπ' ὅλους στήν ΑΕΚ ἀλλά ...εἶναι πιό ἀργός κι ἀπ' τόν Ἐπιτάφιο!»... Καί ἔχει δίκιο. Τήν σήμερον ἡμέρα ἐάν δέν εἶσαι ἔστω καί λίγο γρήγορος στό ποδόσφαιρο, ὅση μπάλλα καί νά ξέρεις, δέν πᾶς μπροστά.
Πολύ συμπαθής, για μένα τουλάχιστον, πλακατζής, δημιουργεί ωραίο κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά για μια ΑΕΚ πρωταθλητισμού δεν κάνει αδερφέ! Μακάρι να έκανε...
Όχι αδερφέ κ εγώ τον πιστεύω,δεν νομίζω ότι είναι ψεύτης...το χαφ που θέλει η ΑΕΚ δεν είναι η τουλάχιστον δεν έδειξε ότι είναι στις πολλές ευκαιρίες που πήρε.
Καταβάθος ούτε εσύ τον πιστεύεις.Ο άνθρωπος δεν κάνει .
Mόνο!
Σιγά μην πιστεύεις και εσύ τον Αιντάρεβιτς, όχι εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω!
.... αυτό το πράγμα να της γκρίνιας για τις μεταγραφές, αποδεσμεύσεις από τον Απρίλιο πραγματικά με ξεπερνάει....
Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι και να απολαύσετε;
Δεν είναι γκρίνια(τουλάχιστον από την συντριπτική πλειοψηφία),είναι κριτική και παράθεση απόψεων.Έχεις ακούσει ποτέ την έκφραση "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο";
Το ρόστερ της ΑΕΚ του χρόνου για μένα θα πρέπει να είναι:
Τερματοφύλακες: Τσιντώτας Μπάρκας
Στόπερ: Τσιγκρίνσκι Βράνιες Λαμπρόπουλος Τσόσιτς συν ένας ταλαντούχος
Μπακ: Μπακάκης Γκάλο Χουλτ Λόπες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χαφ: Σιμόες Γαλανόπουλος Κονέ Λουντ Χολζεχάουερ
Εξτρέμ: Χριστοδουλόπουλος Αλμπάνης συν δύο μεταγραφές
Δεκάρι και φορ: Αραούχο Λιβάγια Γιακουμάκης Μάνταλος Μπακασέτας
Βέβαια θα μπορεί να έρθει μια πρόταση 5 εκατομμύρια για Μπακάκη και άλλα 10 για τον Σιμόες τότε καλά θα κάνει η ΑΕΚ και θα πουλήσει γιατί έτσι κάνουν όλες οι ομάδες άρα τότε θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά αυτά με καλούς παίκτες...
Προτιμώ Μάντσον ή Κουρμπέλη από Λουντ.
Γνωμη μου πρεπει να φυγουν Αινταρεβιτς, Μοραν και να αποκτηθει παικταρας βασικος για 8αρι με πνευμονια και ταχυτητα που να μπορει να κανει παιχνιδι απο χαμηλα. Οχι αλλα αργοκαραβα σαν τον Αινταρεβιτς. Ας φερουμε ενα αξιολογο 8αρι με 600 χιλιαρικα συμβολαιο παρα να εχουμε 2 μετριους με 300. Για Κονε δεν τρελαινομαι αλλα ΟΚ ισως να τον θελει ο Χιμενεθ.
Μου αρεσει παρα πολυ να μιλαμε για μεταγραφικα, ενω ειμαστε ηδη πρωταθλητες μετα απο τοσα χρονια, και παμε για νταμπλ! Ειναι απιστευτο.
. Αλλα.. καταλαβα σε αυτο το σημειο οτι και ο Χιμενεθ ειναι αναντικαταστατος. Οχι για την προπονητικη του τοσο, οσο για την νοοτροπια του. Αυτος εχει την νοοτροπια της ΑΕΚ μεσα του περισσοτερο ακομα και απο καποιους φιλους οπαδους μας. Ποια ειναι αυτη? :
Εγω παιδες εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και ηρεμια οσον αφορα την ποδοσφαιρικη ΑΕΚ. 1ον γιατι εχουμε τον Τιγρη. Ολα τα λογια του τα κανει πραξεις. Και 2ον γιατι εχουμε Χιμενεθ. Για θυμηθειτε που ημασταν πριν 1,5 χρονο και που ειμαστε τωρα. Βαζω και την κατασκευη του γηπεδου μεσα. ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εκτος απο τον Τιγρη πιστευω για την ΑΕΚ το ''ουδεις αναντικαταστατος''
ΑΓΑΠΗ για αυτο που κανεις και αντιπροσωπευεις. ΣΕΒΑΣΜΟΣ πρωτα προς στους εαυτους μας και μετα σε ολους τους αλλους και φυσικα ΔΟΥΛΕΙΑ, δουλεια, δουλεια. Ετσι φτανεις στην κορυφη.
Οποτε, πιστευω καλα τα μεταγραφικα, εχει πλακα, ενδιαφερον και ΟΛΟΙ μα ολοι εχουν απο μια αποψη. Ομως μαθετε λιγο απο το παρελθον και θυμηθειτε αν πιστευατε περυσι το καλοκαιρι οτι του χρονου του Μαη θα εχουμε κανει τετοια πορεια στην Ευρωπη, θα ειμαστε ηδη πρωταθλητες και θα ειμαστε στον τελικο του κυπελλου ενω εχουμε αποκλεισει για ακομα μια χρονια τον γαυρο.
Χαρειτε το ρε μαγκες και να εχετε εμπιστοσυνη σε ολο το team της ΑΕΚ. Το αξιζουν.
Αστριτ,μασουντ κ μοραν δεν είναι για ΑΕΚ,αντίθετα ο ραφαελ είναι πολυθεσιτης παικταραςμε καλο αριστερό κ κεφάλι οπως κ ο κουρμπελης.....Τέλος κ τελεία!!
Αν η ΑΕΚ θέλει να μείνει στην κορυφή κ να παει για ομίλους πρέπει να πάρουμε χαφαρες κ να διώξουμε τους λίγους που ανέφερες,απο περσι τους θέλαμε ....πόσο μάλλον φετος,με ραφα κ κουρμπελη ανεβαίνουμε επίπεδο!!!!!
Ας ελπισουμε οτι θολωνουν τα νερα. Διαφορετικα , ειναι μεγα λαθος . Απο το κεντρο θα πρεπει να ξεκινησει η μεταγραφικη δραστηριοτητα της ομαδας. Απαιτειται ενας χαφ ψηλος , δυνατος , να μαρκαρει , να πασαρει , να δημιουργει. Ενας μεσος τυπου Γιοχανσον σε βελτιωμενη εκδοχη. Ειναι δεδομενο οτι αυτος εχει ονομα και λεγεται Ραφαελ Χολζχαουζερ. Τον εχουμε μπροστα μας και καλα θα κανουμε να τον αρπαξουμε , γιατι δεν θα βρουμε τετοιο παικτη , συνυπολογιζοντας οτι μενει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελευθερος !!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιο λόγο κάναμε στον Μοράν 3,5 ετών κλειστό συμβόλαιο. Αν και δεν θέλω να προτρέχω, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι ακόμα και αν κάνει προετοιμασία. Για μένα Μοράν, Μασούντ και Αϊντάρεβιτς δεν πρέπει να συνεχίσουν. Ο Κονέ για αλλαγή καλός είναι. Στο κέντρο χρειαζόμαστε δύο καλές προσθήκες. Παίκτες γρήγορους και ψηλούς. Να έχουν την ικανότητα να οργανώσουν παιχνίδι και να έχουν την κάθετη.
Ναι καλα. Την πατήσαμε φέτος μην την πατήσουμε και του χρόνου . Θελουμε ένα δημιουργικό χάφ να φτιάχνει παιχνίδι . Δεν κερδίζονται όλα τα ματς με τις προσωπικές ενέργειες . Και πρέπει να δούνε και λόγο μπάλα
Αφού δεν μας αρέσει ο Χολτσχαουζερ αλλά ο Κονέ μάλλον πρέπει να ασχοληθούμε με άλλο σπορ... Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή κι εκεί καλως ή κακώς μένεις μόνο με παίκτες επιπέδου του Αυστριακού... Τουλάχιστον ελπίζω μην τον πάρει κανένας ανταγωνιστής και να βαράμε το κεφάλι μας...
Ο Ραφαέλ έκανε τα πάντα για να έλθει στην ΑΕΚ. Τώρα, άμα δεν ενδιαφερόμαστε εμείς για έναν τέτοιο παίκτη θα τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου.
Ο Σιμόες είναι ένας παίχτης με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι. Μόνο αυτός μπορεί να τρέχει και να κόβει ασταμάτητα για 90 λεπτά. Από τα υπόλοιπα χαφ, μόνο ο Γαλανόπουλος ίσως μπορεί να τον αντικαταστήσει, ο οποίος φέτος έκανε κάποια καλά παιχνίδια αλλά χωρίς διάρκεια. Ο Κονέ το ίδιο. Ο Μοράν δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής τίποτα αξιόλογο αλλά θα τον περιμένω και του χρόνου. Ο Αιντάρεβιτσ δεν πείθει. Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα καλό 8άρι που θα μπαίνει δίπλα στο Σιμόες και μαζί θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόβουν και θα ράβουν. Οι υπόλοιποι θα πλαισιώνουν και θα δίνουν ανάσες εκτός και αν μας κάνουν να φάμε την γλώσσα μας όπως έκανε ο Μκακάκης.
Για οχτάρι ο Ραφαέλ ή ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά τού Σάμι Κεντίρα.
Δεν ξερω απο που βγηκε αυτη η ειδηση....μεχρι να αρχισει η προετοιμασια θα γραφουν πολλα.
ω ξαναγραψει και μερικοι το εχετε αναφερει για τον μανταλο σε θεση 8ριου....δεν τον δοκιμασε ουτε σε φιλικα προετοιμασιας ομως .....αντιθετα οσο ηταν οκ ο παικτης 9 στις 10 επαιζε κατι σαν αρ εξτρεμ συγλινοντας προς τα μεσα....γραφετε αρκετοι οτι θελουμε φορ φονια ..εναν μπαστακα στην περιοχη του αντιπαλου για να ξεκλειδωνουμε τις κλειστες αμυνες....εγω νομιζω οτι αυτοι οι φορ στο σημερινο ποδοσφαιρο εχουν παρελθει....με εξτρεμ τις ανοιγεις απο τα πλαγια ....ο φορ πρεπει να πρεσαρει...να μπορει να κανει προσωπικη ενεργια ...να ειναι γρηγορος στην κοντρα....να υποδεχεται καλα και να μοιραζει στους συμπαικτες του...αυτα τα εχει ο αραουχο....π.χ δειτε τον πριγιοβιτς...ατεχνος και δυνατος...για να φανει πρεπει ολη η ομαδα να παιζει για αυτον....εγω τετοιον δεν θεωρω οτι χρειαζομαστε..
η θα πρεπει να αναθεωρησουνε φετος?
ε παραμονη αραουχο και λιβαγια......αλλιως ας μεινουμε με μοραν κονε αινταρεβιτς και κλωναριδη και να παιζουμε με εξτρεμ τον μανταλο και τον μπακασετα.....και να ακουμε απο τους γαυρους του βορρα ...με αυτη την αστεια πραγματικα ομαδα που επρεπε χθες στο ημιχρονο να χανει 3-0 απο τον διαλυμενο βαζελο οτι μας παιζουν μονοτερμα και ειναι καλυτεροι απο μας.....
Εκεινο που ξερω και το εχω γραψει πολλες φορες ειναι οτι η ομαδα εχει θεματα σοβαρα στην δημιουργια.
Και παρα μα παρα πολλα ματς τα καθαρισε με προσωπικες ενεργιες του λαζαρου του λιβαγια του αραουχο και δεν ηταν αποτελεσμα σωστης ομαδικης επιθετικης λειτουργιας...π.χ οι γκολαρες του τσινο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με γαυρο και βαζελο που ηρθαν εξαιτιας του τεραστιου ταλεντου του.
Ο σιμοες καλος χρυσος αλλα η βοηθεια του στο επιθετικο κομματι ειναι ανυπαρκτη....και ο γιοχανσον το ιδιο οσο επαιζε....ο γαλανοπουλος ειναι καλυτερος στο κομματι αυτο αφου κουβαλαει μπαλα και την προωθει αρκετα μετρα...αλλα δεν εχει πασα ουτε αυτος....στο σημερινο ποδοσφαιρο τα αμ χαφ πρεπει να βοηθανε στην δημιουργια....π.χ εχει καμια σχεση ο σιμοες με τον κατσουρανη που επαιζε αμ χαφ?η τον ζαγορακη?
Τα 8αρια μας ειναι ΟΛΟΙ μετριοτατοι.....εχ
Η διοικηση πρεπει να αποφασησει τι θελει για του χρονου....θελει να ακολουθησει αυτο που κανει τοσα χρονια?Δλδ σφιχτα μπατζετ με παικτες στοιχηματα μεχρι να γινει το γηπεδο και οπως ειπε και ο μελ πως ηρθε νωριτερα ο τιτλος απο αυτο που προγραμματισανε...
Ας αποφασησουνε σε αυτο πρωτα ....και ολα τα αλλα ειναι ευκολονοητα....
Ετσι οπως ειναι η ομαδα δεν μπορεις να πας τσαμπιονς χωρις σοβαρη ενισχυση....απο την αλλη θα αφησουν αυτη την ευκαιρια στην τυχη?Και του χρονου με σκυλιασμενο παοκ και λογικα πιο σουλουπομενο γαυρο θα τα ξανακαταφερουμε με πανω κατω ιδια ομαδα?
Για μενα χωρις να ξερω τα οικονομικα δεδομενα...σαν οπαδος θελω η ομαδα να κανει τα απαραιτητα για να ειναι ετοιμη και ανταγωνιστικοτατη οταν ερθουν τα προκριματικα για τους ομιλους....με διαροες οπως αυτη η ειδηση δεν παμε πουθενα....το εχω ξαναγραψει...θελω η ΑΕΚ να παταει αγωνιστικα τον καθε παοκ...να την φοβουνται...και οχι να προσπαθει να κλεβει τα ματς δινοντας την κατοχη στον αντιπαλο...και να ριχνει 3-4ρες στους αδυνατους και οχι να φτυνουμε αιμα να τους νικησουμε με 1-0 ....
Παραμονη λαζαρου...ερχεται και ο αλμπανης...περνεις και εναν καλυτερο του λαζαρου στα εξτρεμ....περνεις και 2 χαφ παικταραδες και αλλαζεις επιπεδο....εννοειτ
Ο κουρμπελης οσα και να χρειαστουνε θα ειναι πολυ μεγαλη μεταγραφη......οι απαιτησεις μεγαλωνουν...η ΑΕΚΑΡΑ μπαινει στα σαλονια....δεν πας εκει με παικτες που δειξανε οτι δεν μπορουν ουτε με την κερκυρα....και ας ειναι επιλογες η συμπαθιες καποιου...... ειτε προπονητης ειναι αυτος ειτε ακομα και προεδρου....
Αν για να γινουν αυτα που πρεπει χρειαστει να δωσουμε π.χ τον σιμοες η τον βρανιες με κανενα 5-7αρι....δεν εχω κανενα προβλημα....δεν κολλαω σε κανενα προσωπο αρκει η ομαδα να γινει καλυτερη....
Αν φέρουν 2 αμυντικά χαφ επιπέδου Σιμόες (καλύτερα του Κονέ και του Γαλανόπουλου) τότε πότε θα παίξει ο Γαλανόπουλος; Σε μια τέτοια περίπτωση ποτέ. Ο Μάνταλος δεν θα βοηθίσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού; Δεν είναι αυτός που ξέρει που πρέπει να σταθεί μέσα στο γήπεδό; Στην επίθεση για να πάρει το ριμπάουντ ή την κεφαλιά και στην άμυνα για να καλύπτεί τα κενά; Έχεται να τον δείτε καιρό και τον ξεχάσαται...
Ισως δεν με καταλαβες....αυτο που λεω ειναι να ερθουν 2 χαφ που να μπορουν να δημιουργησουν....γιατι απο τους υπαρχοντες κανενας δεν μπορει....ο γαλανοπουλος και ο καθε γαλανοπουλος να δουλεψει και αν ειναι αξιος ας παιξει....δεν θα μενει η ομαδα πισω για να αναδειξουμε τον καθε μικρο....η τον καθε μπακασετα η τον καθε κλωναριδη....τα ματς ειναι πολλα ευκαιριες ολοι θα εχουν....η απαιτησεις και το επιπεδο μεγαλωνουν....θες παικτες που να μπορουν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανταποκριθουν.....και για μενα το ζητουμενο ειναι να παιζεις και μπαλα καλη...για αυτο γραφω για τον μανταλο σε θεση 8ριου...να ειναι πολυ πιο δημιουργικη η ομαδα και με επιθετικους προσανατολισμους...με τους μικρους οταν παιζει με 2 καθαρα αμ χαφ χωρις δυνατοτητα δημιουργιας και 4-5 αμυντικους οπως εγινε αρκετες φορες φετος ...φυσικο ειναι να δυσκολευεσαι στο γκολ....και ιδικα οταν σε θεση εξτρεμ παιζουν ειτε ο ανεπαρκης κλωναριδης ειτε ο βαφτισμενος εξτρεμ μπακασετας ειτε ακομα και ο μανταλος...ο οποιος φυσικα και ειναι πολυ καλος παικτης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παιζοντας εξτρεμ θα ειναι καλυτερος απο τον λαζαρο π.χ ...η εναν ποιοτικο νεο εξτρεμ που πρεπει να ερθει...
ρι ο μανταλος..μεταγραφη εξτρεμ και ο μπακα αλλαγη....και ο αλμπανης αλλαγη του λαζαρου....και ο γαλανοπουλος του κουρμπελη η του σιμοες και μεταγραφη 8αρι παικταρας για βασικος....ετσι αξιοπιστο παγκο εχεις αλλα και ομαδαρα....οι σοφτ μοραν αινταρεβιτς....ο κλωναριδης ο μασουντ...δεν εχουν θεση σε ομαδα ομιλων του τσαμπιονς λιγκ....ο κονε αν καιγονται να τον κρατησουν ...αλλαγη....
Και επισης γραφω για τον κουρμπελη γιατι θεωρω οτι τα προσοντα του ειναι πολλα και για μενα μπορει να δωσει παραπανω πραγματα ακομα και απο τον σιμοες στο κεντρο.....δεν γινετε η ομαδα να αγκομαχα να νικησει τους μικρους μεσα εξω στο γκολ....αυτα τα ματς πρεπει να τα περνει ανετα και σφηστα χωρις μεγαλη καταναλωση ενεργειας.....το κεντρο μας θελει ενισχυση ...τα χαφ ειναι το Α και το Ω σε μια ομαδα...
Και ας αποφασισουμε που θα παιζει ο μανταλος...δεν μπορει να κλεινει τρυπες επειδη υπαρχει ελλειμα σε καποιες θεσεις....η να παιζει εξτρεμ για να παιζει ο μπακα 10αρι!!!οχι....10α
Η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα κεντρικό χαφ τύπου Κατσουράνη. Από πέρυσι όχι από φέτος. Ασχέτως ότι βγήκε φέτος η χρόνια. Δεν θα έίναι κάθε μέρα Πασχαλιά.
Εντάξει, πριν λήξει η αγωνιστική περίοδος και το υπάρχον ρόστερ αγωνίζεται, δεν είναι δυνατόν να γραφούν όσα πρέπει. Από εκεί και πέρα, προφανώς θα φύγει ο Γιόχανσον, προφανώς δεν θα κρατηθεί ο Ακινητάρεβιτς και προφανώς δεν θα επεκταθεί το συμβόλαιο του Μασούντ. Είναι σαφές ή απολύτως σίγουρο, πως ακόμα και εάν παραμείνει ο Κονέ, η ομάδα θα κινηθεί για ένα χαφ. Η ποιότητα αυτού του χαφ (για μένα 8αρι), μαζί με τον Μάνταλο (που επανέρχεται) σαφώς και θα καταδείξει την ποιότητα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κέντρου του χρόνου. Η ομάδα χωλαίνει πάρα πολύ στην παραγωγή από το κέντρο, τα γκολ του κέντρου και τις ασίστ του κέντρου, ελλείψεις που δεν μπορεί να καλύψει όλες ο Μάνταλος, ακόμα και αν παίξει και τα 50+ παιχνίδια του χρόνου. Η ομάδα χρειάζεται έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ στο κέντρο, αφού ξεσκαρτάρει διάφορους.
Παιδιά Όχι κονέ..καλός παίκτης, καλός χαρακτήρας, αλλά αργός πλέον στην ανάπτυξη..Όχι..πιστεύω για το μυριο που θα πάρει περίπου,ο χολσχαουεζερ είναι καλύτερος από τον Παναγιώτη..και πιο νέος, και θα θέλει να δείξει στην Ευρώπη, φιλόδοξος δηλ,
Φίλε εσύ που τα γράφειs αυτά , παρακολουθείs την AEK ; Θα παίξουμε τσου λού και θα πάμε με 3 χάφ (Σιμόεs , Γαλανό και Κονέ) ; Μασούντ Αιντα κσι Μοράν πρέπει να πάρουν πόδι. 2 χάφ θέλουμε, γιατί ο Σιμόεs θα καεί και ο Κονέ δεν είναι σίγουροs. Για μένα Χολζεχάουερ σίγουρα γιατί είναι ηγέτηs και έναν απο Μάνσον-Κουρμπέλη και είμαστε κομπλέ στα χάφ.
Συμφωνώ αλλά: θα πάρειςβασικό αμ. χαφ και τι θα κάνει ο Γαλανόπουλος, φέτος έπαιξε 30 αγώνεσ του χρόνου δέκα; Θεωρώ πωσ ο Γαλανόπουλος είναι το μέλλον στα αμυντικά χαφ και πρέπε να του δοθεί χρόνος, αγωνιστικός χρόνος για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Αν είναι να πάρουν έναν εντεκαδάτο ας πάρουν κάποιον καλύτερο του Κονέ (ας πούμε τον Λουντ). Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πλήρης Σιμόες (αλλαγή Γαλανόπουλος) - Λουντ (αλλαγή Κονέ)
Ο Λουντ είναι αριστερό χαφ-εξτρέμ. Δεν παίζει στη θέση του Κονέ.
Φίλε μου, ο Γαλανό έπαιξε πολύ φέτος όντως, αλλά ήταν χειρότερος από πέρσι. Συμφωνώ για το χαφ που λες (έναν καλύτερο του Κονέ, αφού παραμείνει και αυτός λόγω των πολλών παιχνιδιών).
Το σωστο ειναι φιλε και μανσον και κουρμπελη....
Με Χολσχάουζερ αλλάζεις επίπεδο. Και μόνο που θα έχουμε παίκτη να εκτελεί κόρνερ φτάνει.
Βέβαια υπάρχουν και καλύτεροι.
Τον Μοράν καλύτερα να τον δώσουν στα ανταλλάγματα για Τσίνο στην Λας Παλμας.
Χαφ: Σιμόες - Κονέ - Γαλανόπουλος - και χρειάζεται ακόμα ένας παίχτης ψηλός(άνω του 1.80) γρήγορος και κόφτης. Τώρα αν κρατηθεί ο Αιντάρεβιτς και ο Μοράν αντι να δωθεί χρόνος (στις προπονήσεις τουλάχιστον) σε δύο από την Νέων, τι να πω αυτοι ξέρουν καλύτερα..
Εντάξει, ελπίζω πλάκα να μας κάνετε....κεντρικό χαφ στυλ Γιόχανσον ΔΕΝ έχουμε, ο Σιμόες είναι ΜΟΝΟ κόφτης(άριστος κατά τ'άλλα στα καθήκοντα του), Γαλανό ΔΕΝ έχει "ωριμάσει" ακόμα ποδοσφαιρικά και ΔΕΝ είναι σταθερός(προσοχή ΔΕΝ τον μηδενίζω αλλά ΔΕΝ τον αποθεώνω, όχι τουλάχιστον ακόμα απο την στιγμή που ΔΕΝ έχει αποκτήσει σταθερότητα)....και οι 2 προαναφερόμενοι ΔΕΝ μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα μαζί μια ολόκληρη σεζόν ΚΑΙ λόγω ύψους, οπότε χρειάζεται σίγουρα ένας ψηλότερος χαφ με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργικές ικανότητες.Κονέ (πολύ καλή τεχνική ) αλλά επιρρεπής στους τραυματισμούς και ΔΕΝ παίζει να βγάλει 45-50 αγώνες, οπότε τι εναλλακτικές έχουμε( ; )....Αϊντά και Μοράν που είναι απείρως βαριά κορμιά;Ο Αϊντά μια σέντρα μακρινή έχει, αυτό τπτ άλλο, ΔΕΝ μαρκάρει, ΔΕΝ ανεβαίνει γρήγορα και γενικότερα καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας, Μοράν άντε να του δοθεί μια ευκαιρία να συμμετέχει στην βασική προετοιμασία αλλά το μόνο που διέκρινα μέχρι τώρα είναι ότι ναι μεν διαθέτει μια καλή τεχνική αλλά είναι πολύ νευρικός(σαν χαρακτήρας) και ΔΕΝ παίρνει πρωτοβουλίες, όσο για τα ανασταλτικά του καθήκοντα, συγγνώμη αλλά ΔΕΝ τρελάθηκα!!!Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν βασικό κεντρικό χαφ στυλ Γιόχανσον που να διαθέτει όμως και δημιουργικές ικανότητες....και ας γράφετε/ισχυρίζεστε το αντίθετο!!!
Αντε παλι............ολοι οι προπονητες εδω μεσα αρχισαν τα δικα τους.....ρε παρτε μια αδεια για ενα μηνα και αρχιζετε παλι....ρε τι γινετε........
Σοβαρευτείτε και αντικαταστήστε τουλάχιστον τον Γιόχανσον.
Εχουν πάρει τον Μοραν για αντί Γιόχανσον... Υποτίθεται οτι ηταν αμυντικό χαφ, τελικά δεν ηταν αμυντικό χαφ (να δίνει ανάσες στον Σιμοες δεν μπορεί γιατί είναι αργος ) Ηταν πιο πολύ 8αρι αλλά ουτε εκεί βοήθησε. Επίσης μας βγήκε Ρόκι Μπαλμπόα και βαραγε στην Λάρισα, στο Περιστέρι και στο φιλικό με την Λαμία αντιπάλους του. 3,5 χρόνια συμβολαιο επειδή ηταν φθηνός.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΜΟΕΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ ΕΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΒΑΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜ. ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ ΘΕΩΡΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ 100.000 , ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ (ΜΟΛΙΣ 250.00 ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΩ Ο ΜΟΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 300.000) !
Δηλαδή το θέμα είναι μόνο ποσοτικό? Δηλαδή ότι από τους 5 χαφ, οι δύο δεν μπορούν να σταθούν ούτε σαν αναπληρωματικοί και ο ένας (Κονε) απλά ήταν καλύτερος των προσδοκιών, δεν λαμβάνεται υπόψιν? Άρα ούτε εξτρέμ να πάρουμε. Έχουμε Λάζαρο, Κλωναριδη, Μπακασετα, Μάνταλο, Μεληκιωτη και Γιουση. 6 παίχτες, μια χαρα
Δεν γίνεται να κυνηγάμε πρόκριση στο Champions league και να μην πάρουμε ένα καλύτερο χαφ η και ισάξιο με γιοχανσον. Με 3 χαφ η χρονιά δεν βγαίνει με δεδομένο ότι αινταρεβιτς και μοραν δεν μπορούν. Επίσης χρειάζεται και ένα εξτρεμ κλάσης που θα δίνει τις λύσεις σε κλειστές άμυνες.
Ξενερωμα το αρθρο... Αντικαστατης του Γιοχανσον δε θα υπαρξει δηλαδη. Και δημιουργικος χαφ που επισης χρειαζομαστε δε θα αποκτηθει. Κριμα...
Αντικαταστάτης του Γιοχανσον δεν υπήρξε ποτέ ισάξιος του. Ειναι δυνατον να κυνηγήσουμε πρόκριση στο Cl χωρίς να πάρουμε κάποιον ισάξιο του Γιοχανσον;
ο αλμπανης πρεπει να ερθει σιγουρα γιατι του χρονου δεν θελω να βλεπω παλι βασικο αριστερα και δεξια τον μπακασετα....θελω να βλεπω τον λαζαρο την μεταγραφη που θα ερθει,συν τον αλμπανη....γιατι αλλιως παλι με τις μικρες ομαδες θα τρεχουμε οπως και φετος με την ψυχη στο στομα.....σοβαρευτειτε εκει στην παε κρατηστε λαζαρο,φερτε αλμπανη συν ενα σοβαρο εξτρεμ.....και παρτε και εναν 8αρι στην θεση του αινταρεβιτς....τον λουντ εφοσον λετε οτι δεν θελετε να κανετε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφη
Για μένα πρέπει να έρθει κάποιος ψηλός αμυντικός χαφ, για να διορθωθεί το πρόβλημα στα κόρνερ. Όπως πχ ήταν ο Γιοχανσον, απλώς το δίδυμο Σιμόες-Γιοχανσον καθυστερούσε πολύ την ανάπτυξη της ομάδας. Οπότε θα έλεγα κάποιον που να μπορεί να είναι και αντιΣιμόες και όχι αναγκαστικά να παίζει δίδυμο μαζί του. Ακόμη και ο Μάνταλος ίσως θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του box to box χαφ και βέβαια ο Γαλανο αν δεν πάρει παιχνίδια θα μείνει αιώνιο ταλέντο. Ο Κονέ κάπου με έχει ξενερώσει γιατί έχασε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυο κρίσιμες κεφαλιές, μια στον ημιτελικό με τον Θρήνο που έκαναν το 2-1 και μια στην Τούμπα που έγινε ο κακός χαμός μετά. Αν πρέπει να δοθούν και λεφτά για να μείνει στην ομάδα του, καλύτερα να κρατήσουν τον Λάζαρο, που θα τον χάσουμε για ένα πείσμα και αστεία ποσά. Εγώ αν μπορούσα θα χτύπαγα τον Κουρμπέλη, και θα κράταγα τους Λάζαρο-Αραούχο. Ο Αλμπάνης μένει απλώς να ανακοινωθεί, αυτόν δεν τον ξέρω, αλλά λέγεται ότι έχει ταλέντο. Αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για Βράνιες από έξω, με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε να έρθει ο Μολέντο, που για μένα είναι πιο σταθερός και ανίκητος στον αέρα.
μαζι σου φιλε για κονε....που ειναι ο αντιγιοχανσον.....θες βασικο παιχτη καλυτερο του κονε....κρατα τους κονε,μοραν σε περιπτωσεις τραυματισμων οπως φετος και διωξε αινταρεβιτς....εκτος και αν θες να προωθησεις τοσο πολυ τον γαλανοπουλο.....τι να πω
και για να μην ξεχνιόμαστε....εκτός από Μοράν και Αιντάρεβιτς που πρέπει να φύγουν, πρέπει να φύγει και ο Μασούντ, ο Τζανετόπουλος ας πάει δανεικός μήπως και σωθεί η καριέρα του και ο Γιακουμάκης που ναι μεν έβαλε το γκολ στην καραισκάκη κτλπ, αλλά δεν έγινε με ένα γκολ παίκτης. Μέχρι τώρα είναι τραγικός σε όλες του τις εμφανίσεις, με πολλά χαμένα γκολ, ( έπαιξε 2 90λεπτα τους τελευταίους αγώνες). Και φυσικά το πιο σημαντικό σε ένα επιθετικό είναι να σκοράρει πράγμα που δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει ο γιακουμάκης, έχει χάσει εύκολα γκολ και με το κεφάλι και με τα πόδια, αλλά δεν βοηθάει και γενικότερα την ομάδα , αφού σε σχέση για παράδειγμα με αραούχο, μπορεί να μην σκοράρει ας πούμε σε έναν αγώνα, έχει όμως καλά κοντρόλ και καλά μοιράσματα της μπάλας. Ο γιακουμάκης έχει τραγικά κοντρόλ στους μέχρι τώρα αγώνες, όποτε δεν μπορεί και να μοιράσει τη μπάλα αφού την χάνει, δεν ξέρει να παίζει με πλάτυ όπως για παράδειγμα παίζει ο αραούχο αν και κοντύτερος, δεν σπάει τη μπάλα ούτε με το κεφάλι και γενικότερα είναι ένας πολύ αδούλευτος παίκτης σε όλα του. Για μένα καλύτερα να πάει δανεικός και αυτός του χρόνου και επειγόντως να βελτιώσει τα τελειώματα του και την επαφή του με τη μπάλα....δεν γίνεται να κάνει κοντρόλ και να του φεύγει η μπάλα 2 μέτρα και να χάνει τετ α τετ και κεφαλιές εξ επαφής....εξάλλου μην ξεχνάμε είναι στοίχημα, αφού έχει κάνει μόλις μία καλή χρονιά με πλατανιά...Του χρόνου η ΑΕΚ θέλει ένα αμυντικό χαφ δυναμίτη που να είναι εξίσου καλός με γιόχανσον αλλά να είναι καλύτερος επιθετικά και ακόμα ένα χαφ, και φυσικά 2 εξτρεμάρες!! Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα μείνει Λιβάγια, αραούχο, Λάζαρος και Κονέ, διαφορετικά χρειάζεται και άλλους!
Ναι αγορίνα μου εσύ ότι πεις. Ο Γιακουμάκης πρέπει να μείνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί σε άλλη ομάδα μιας και δεν θα έχει ανταγωνισμό. Για να βελτιωθεί ένας παίκτης πρέπει να έχει ανταγωνισμό και καλό προπονητή που θα τα έχει αυτά στην ΑΕΚ. Και φυσικά μπόρεσες να κρίνεις το παιδί με δύο 90λεπτα όπως κρίναμε και τον Λιβαγια στους πρώτους αγώνες του με την ΑΕΚ και τώρα τον έχουμε κάνει θεό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Γιακουμάκης είναι τα μαμ για την ΑΕΚ γιατί έχει ότι δεν έχουν οι άλλοι δύο ύψος, εκτοπισμό και γεμίζει την περιοχή μόνος του. Ας τον βάλουμε με τούς βασικούς και τα λέμε. Έπαιξε σε δύο φιλικά και και δεν σκόραρε και ξεχάσαμε πως ήταν πέρσι και στην αρχή της σεζόν πριν τον τραυματισμό του που έλεγες πωπω τι θηρίο είναι αυτό!
Ρε παρτε ενα επιθετικό χαφ να μπορεί να πάει τη μπάλα πιο εύκολα μπροστά δν βλέπεται ότι υπάρχει πρόβλημα..χολσχαουζερ θα έλεγα εγώ νέος ωραίος και παιχταρας......
Αν θέλουμε ΑΕΚΑΡΑ τιτλων κ Ευρώπης διωχνουμε μοραν μασουντ κ αινταρ κ παίρνουμε χαφαρες οπως ο χολτζχαουερ...ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες....Επίσης οι ανανεώσεις των βασικών ειναι υπεραπαραιτητες λαζαρος κ βρανιες !
Δεν καταλαβαίνω γιατί προτεραιότητα για την Ενωση αποτελεί η παραμονή Κονέ, ο οποίος δεν έδειξε τίποτα σπουδαίο όταν χρειάστηκε, και όχι η απόκτηση του Ραφαέλ που σίγουρα ξέρει καντάρια μπάλλα. Ο Κονέ στο πρωτελευταίο ματς τροφοδοτήθηκε 6 φορές και στις 5 έδωσε λάθος πάσα.
Προτεραιοτητα είναι ο Κονε που κανει λάθος στο ΑΕΚ-Ολυμπιακος στο Κύπελλο έξω απο την περιοχή και κερδιζει ο γαύρος κόρνερ. Γίνεται το κορνέρ και ο Κονε κανει νεο λάθος και χάνει τον Ταχτσιδη που κανει το 2-1 απο το πουθενά και ξαφνικα γίνεται ροντέο το ματς που πήγαινε για 4αρα. Ο Κονε στη Τούμπα παλι χάνει τον Βαρέλα που πιάνει ανετος κεφάλια , ευτυχώς υπηρχαν Μαουρισιο και Σαββίδης. Δυστυχώς κοιτάμε ποιον συμπαθούμε και όχι ποιον προσφέρει. Η απόλυτη προταιερότητα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ αλλά αυτός δεν είναι στα καλά παιδιά μάλλον αφού ζητάει ενα καλό συμβολαιο.
Γράφεις 2 περιπτώσεις που έκανε λάθος και όχι άλλες 100 που βοήθησε για να γίνει πρωταθλητής! Ο λάζαρος αν πάρει ότι ζητάει θα υπάρχει πρόβλημα με όσους έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με όψιον, ουσιαστικά θα ζητήσουν όλοι μεγαλύτερο συμβόλαιο απ΄ότι έχουν υπογράψει! Να εννοείται παιχτάρας αλλά νεκρός ήρθε και η οικογένεια μας τον μεγάλωσε. Ο κονέ κάλυψε το κενό του γιόγανσον λοιπόν και ότι λάθος και να έκανε έγινε πρωταθλητής! για αινταρ και μασουντ συμφωνώ , μοράν ίσως να πάρει μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γεμάτη προετοιμασία να τον δούμε επειδή είναι μικρός
Ο Κονε πήγε να σου στερήσει και Κύπελλο και πρωτάθλημα! Που βοήθησε να πάρουμε τον τιτλο; και μάλιστα 100φορες; Ενα γκολ με την Κέρκυρα τον Δεκέμβρη έχει και απο ασσίστ τίποτα. Αμυντικά δεν προσφέρει επίσης. Την μπάλα δεξιά και αριστερά την δινω και εγώ. Ο Λάζαρος ήρθε απο την Ιταλία όχι στα καλυτερα του βέβαια αλλά είχε καλη παρουσια για πολύ καιρό. Πήρε πανω του την ομάδα εδώ και εναν χρόνο και με το να πάρει 400 χιλιαδες καμια ισορροπία δεν θα διαταραχτεί, ίσως να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παραδειγματιστουν μάλιστα και άλλοι παίκτες να κανουν όσα έκανε ο Λάζαρος για να πάρουν και εκείνοι καλύτερο συμβολαιο του χρόνου. Επίσης δεν είναι μονο ο Λαζαρος, έχουν κολλήσει και οι ανανεώσεις Βρανιες,Μπάρκα και Σιμοες που λήγουν τα συμβόλαια τον Ιουνίου του 2019 και απο Δεκέμβρη υπογράφουν οπου θέλουν. Υπάρχει ηδη παρελθόν με Ανέστη και Γιόχανσον σε αυτό το θέμα...
Συμφωνώ σε αυτά που λες για τον Κονέ φίλε. Και για μένα δεν κάνει ούτε για αλλαγή. Δεν κάνει για το ρόστερ της ΑΕΚ. Κάθε φορά που παίρνει την μπάλα χωρίς πίεση θέλει 3-4 αγγίγματα για να τη φέρει σε σωστό σημείο και να τη δώσει κάπου παράλληλα. Απορώ με τα δημοσιεύματα που λένε ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε.
Με τον Λαζαρο τι γίνεται;
Λιβαγια-Αραουχο-Κονε-Λαζαρος
Αλμπάνης
Εξτρέμ κλάσης
Νεαρό στόπερ για 5ος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
•Out:
Ανεστης (ελεύθερος)
Γιόχανσον (ελεύθερος)
Μασούντ (ελεύθερος)
Γιαννουτσος (δανεικός)
Τζανετόπουλος (δανεικός)
Κλωναριδης (ανταλλαγή)
Μοραν-Αινταρεβιτς (πώληση/λύση συμβολαίου)
Και παίρνεις 2 αντικαταστάτες στο κέντρο, (ένα 6αρο8αρι και ένα καθαρό 8αρι με επιθετικες αρετες).
Λύσεις υπάρχουν πολλές:
Χολζχαουζερ, Κουρμπελης, Λουντ, κτλ..
Έτσι έχουμε:
Μπάρκας, Τσιτωντας
Βρανιες, Τσιγκρινσκι, Τσοσιτς, Λαμπροπουλος, +Μεταγραφή
Γκαλο, Μπακακης, Λόπεζ, Χουλτ
Σιμοες, Γαλανόπουλος, Κονε, +2 Μεταγραφές
Λαζαρος, Αλμπάνης +Μεταγραφή τοπ
Μάνταλος Μπακασετας Λιβαγια
Αραουχο Γιακουμάκης
Εγω προτεινω ρε φίλε παρε δωσεμετον βαζελο!!!
Δινουμε αινταρεβιτς Μοραν κλωναριδη δανεικους στον βαζελο τους δινουμε και κανα συμβολικό ποσο για να μας δωσουν Κουρμπέλη και Λουντ.
Θεωρώ ευκολο να το πετυχει ο Μελισσανιδης
δεν χρειάζεται να τους δώσουμε δανεικούς, αν είναι να πάρουμε Κουρμπέλη-Λουντ τους δίνουμε ολοκληρωτικά!
Δίνουμε και Κονέ. Θα ήταν το τέλειο!
Ο κονε δε μας ανηκει ακομα,δηλαδη θα τον αγορασουμε για να το δωσουμε;Επίσης,μια χαρά ειναι για ροτεισιον.Θέλεις βάθος.
Αινταρεβιτς, Μοράν, Τζανετόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης πρέπει να αποχωρήσουν κατά την γνώμη μου αν θέλουμε την άλλη χρονιά να μαστε πραγματικά πιο δυνατοί και όχι να μπαλώνουμε θέσεις με λύσεις που δεν επαρκούν και να τα φτύνει ο Σιμόες η ο Μπακάκης ή ο Μανταλος και να παίζουν για 2 ....Ο Χολτσχαουζερ ειναι μια χαρα, εκτός εαν σκοπεύουν να πάρουν κάτι καλύτερο !!!
Φεύγει ο Γιόχανσον και πρέπει να έρθει άλλος στην θέση του (Χολτσχαουζερ πχ) απλά τα πράγματα....
Από εκεί και πέρα, αν φύγει και κάποιος άλλος πρέπει και αυτός να αντικαταστηθεί..
Αυτά για το κέντρο...
Ο αντικαταστάτης του Γιόχανσον και καλά ήρθε και λέγεται Μοραν. Για 6αρο8αρι ήρθε επειδή τραυματίστηκε ο Σουηδός. Το θέμα είναι ότι αυτά τα λαχεία δεν θα σου βγαίνουν πάντα
Αυτή τη στιγμή σε κεντρικά χαφ υπάρχουν Σιμόες,Γαλανόπουλος και Κονέ.Οι Αϊντάρεβιτς και Μοράν είναι απλή αναφορά,εδώ λέμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν.Άρα η ΑΕΚ έχει τρία χαφ.Χρειάζεται ένας αντί-Γιόχανσον για του χρόνου.Αυτό είναι γνωστό από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν δεν ανανέωσε ο Σουηδός.
Πρέπει αυτός που θα αποκτηθεί να είναι ότι και ο Γιόχανσον.Κυρίως αμυντικό χαφ.Εξαροχτάρι μεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά πρώτα καλός αμυντικά.Καθαρό εξάρι είναι μόνο ο Σιμόες.Για μένα κι ο Γαλανόπουλος είναι πρώτα εξάρι,αλλά προτεραιότητα είναι να έρθει χαφ κυρίως ανασταλτικά καλό.
Ο Κουρμπέλης θα ήταν ιδανική λύση,ποιοτικός κι Έλληνας.Αλλά δεν θα γίνει.Ας βρουν οι υπεύθυνοι ένα χαφ τουλάχιστον ισάξιο του Γιόχανσον,αν όχι και καλύτερο.
Όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι στα χαφ και συγκεκριμένα στη θέση του οχταριού,ο Κονέ έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια όπως φέτος.Κάνοντας και προετοιμασία με την ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερος του χρόνου.
Απορία έχω γιατί δεν ενδιαφέρεται η ΑΕΚ,έστω έχοντας τον ως εναλλακτική λύση,για τον Βασιλακάκη.Ένα καλό δημιουργικό χαφ που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.Μπορεί να μην είναι πιτσιρικάς αλλά θα ήταν σούπερ λύση από τον πάγκο.Ειδικά από κάτι Μοράν κι Αϊντάρεβιτς είναι κλάσεις καλύτερος.Όσοι τον παρακολουθούν χρόνια λένε άξιζε να έχει πάει σε μεγάλη Ελληνική ομάδα.
Αδελφέ, από το στόμα μου το πήρες για τον Βασιλακάκη ...
Είχε δώσει και μια συνέντευξη όπου άφηνε να εννοηθεί ότι θα ερχόταν σαν τρελλός ...
Δεν γίνεται ρε Robin να μην έχει θέση αυτός ο παίχτης στην ΑΕΚ έστω και σαν λύση πάγκου.Είναι καλός παίχτης.Επιπλέον με τον Μάνταλο είχαν καλή συνεργασία στην Ξάνθη.Φέρνεις Έλληνα παίχτη καλό κι έμπειρο.Ενισχύεις την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια.
Θελουμε αντι γιοχανσον.ο κονε να μεινει αλλα θελουμε και εναν αντι γιοχανσον
Η ομάδα με προυποθεση να κρατήσει τους πάντες πλην 2-3 πάντων, χρειάζεται αμυντικό χαφ , 2 εξτρέμ και σέντερ φορ... Αυτή είναι η αλήθεια ..
Η ομάδα είναι καλή εφόσον μείνουν οι παίκτες (Λάζαρος, Αραούχο, Λιβάγια, Βράνιες, κλπ). Χρειαζόμαστε 2-3 ποιοτικές προσθήκες, το πολύ 4.
Για μένα πρέπει να φύγουν οι: Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης, Μασούντ, Κονέ (ο Μοράν να μείνει και του χρόνου και βλέπουμε).
Στη θέση του Αϊντάρεβιτς να έρθει ο Χολτσχάουζερ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν φύγει ο Γιόχανσον θέλουμε ένα πολύ καλό οκτάρι. Πολύ σημαντική αυτή η μεταγραφή.
Αν έρθει ο Αλμπάνης τότε θέλουμε άλλο ένα πολύ καλό εξτρέμ.
Ο Μοραν γιατί να μείνει ρε φίλε;Για να φύγει του χρόνου;
Με τη λογική ότι έχει συμβόλαιο, ήταν επιλογή του Μανόλο, η ομάδα έψαξε πολύ πριν τον πάρει, ας του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία. Γι αυτό είπα του χρόνου και βλέπουμε. Έπειτα είδαμε φέτος άλλο Γαλανόπουλο, Μπακασέτα και Λάζαρο σε σχέση με πέρσι. Όσο έπαιρναν παιχνίδια έπαιζαν και καλύτερα. Ποιος ξέρει; Ίσως και ο Μοράν είναι καλύτερος του χρόνου. Με αυτή τη λογική.
Ο Γαλανόπουλος είναι νεαρός και ταλαντούχος,ενω και πέρσι μια χαρά έπαιξε δε συγκρίνεται με Μοράν.Ο Λάζαρος πέρσι ήταν ο πρώτος παίχτης μας σε ασσίστ και δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα,αλλά όλοι γνωρίζαμε την ποιότητά του,επίσης καμία σχέση με Μοράν.Ο Μπακασέτας ήταν και αυτός σχετικά νέος σε ηλικία και είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία με Πανιώνιο,βέβαια πέρσι δεν ήταν καθόλου καλός,αλλά ίσως έφταιγε ότι έπαιζε σε άλλη θέση από αυτήν που γνώριζε(είναι δεύτερος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιθετικός και όχι εξτρέμ).Φέτος ο Μπακασέτας βελτιώθηκε πάρα πολύ,αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει το ίδιο με Μοράν,καθώς είναι ένας παίκτης που δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην καριέρα του και είναι ήδη 27 χρονών.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει ο Μοράν,γιατί δεσμεύει μια θέση στο ρόστερ χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα.Ο μόνος λόγος για να μείνει είναι αν θέλουμε κάποιον να μοιράζει μπουνιές και να κωλοπεδίζει.
Γιατί έχει συμβόλαιο και ο Χιμένεθ αφού τον πρότεινε αυτός, αποκλείεται να συμφωνήσει να τον πιέσουν να το λύσει. Εδώ έχει μουλαρώσει με τον Μασούντ και τον ξεκινά διαρκώς βασικό.
Ο μονος λογος να μεινει ειναι οτι τον εφερε κ τον στηριζει ο Μανολο. Εμεις δεν μπορουμε να του πουμε ποιο θελει κ ποιον οχι......αρκει να φερνει αποτελεσματα
Να μεινει ο μοραν και να φυγει ο κονε? Φιλε μου λαθος...ο μοραν επαιζε στην ισπανια και ειχε ματς στα ποδια του αλλα δεν βοηθησε καθολου οταν επαιξε: περιστερι και πρωτο ματς κυπελλου με αελ.
Τα χαφ είναι 2 θεσεις, όπου θες 4 παίκτες, 2 για κάθε μία. Συν έναν μπαλαντέρ λέω εγώ, συνολικά 5 παίκτες. 6αρια Γαλανόπουλος Σιμοες, οκταρι ο Κονέ. Θέλουμε ένα πολύ δυνατό οκταρι λοιπόν. Δυστυχώς Αινταρεβιτς Μοράν δεν κάνουν ούτε για μπαλαντέρ. Άρα θα έλεγα ένα επιθετικό γρήγορο οκταρι μεταγραφή και βλέπουμε αν είναι και για μπαλαντέρ. Ο Χολσχαουζερ μου φαίνεται ότι κάνει για όλες τις θέσεις του κέντρου. Τα θέματα των εξτρέμ τα ξέρουμε όλοι.
Προφανώς αυτή η πληροφορία από κάπου βγήκε,κακώς θα πω εγώ,η ομάδα χρειάζεται κεντρικό χαφ,έχουμε σιμοες ,γαλανοπουλο,κονέ και πάνε να κάνουμε το ίδιο πράγμα με φετος.
Τον Μοράν δεν τον βάζω στην εξίσωση από την στιγμή που έχει να παίξει από το ματς με την Λάρισα στο κύπελλο....
Οπωσδηποτε χρειαζομαστε κεντρικο χαφ, οι Σιμοες - Γαλανοπουλος - Κονε - Μοραν δεν επαρκουν για δυο θεσεις, σε χρονια 50 αγωνων και εννοειται δεν αποτελουν το βημα παραπανω εαν θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι στην Ευρωπη. Το βασικο προβλημα ειναι στην θεση 8, με τον Κονε να εχει βελτιωθει μεν και να δειχνει επιθετικες αρετες, να μην εχει ομως τα απαραιτητα τρεξιματα για την θεση. Θεωρω οτι θα ανεβει του χρονου κανοντας κανονικη προετοιμασια, αλλα δεν επαρκει. Ο Μοραν δεν εχει δειξει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατι το ιδιαιτερο, αλλα δικαιουται μια ευκαιρια. Μηπως προοριζεται για 8αρι ο Μανταλος ? Θα ηταν ευπροσδεκτη μια τετοια αλλαγη, κυριως με μικρες ομαδες που κλεινονται και θα ηθελα να το δω απο φετος. Ο Μανταλος δεν εχει τις αμυντικες αρετες ενος κεντρικου χαφ, οσο καλη πιεση και εαν ασκει, ενω ενα διδυμο Σιμοες - Μανταλος οδηγει σε ενα κοντο κεντρο που χανει ολες τις ψηλες μπαλες. Θα ηθελα κατα προτιμηση καποιον με την ικανοτητα να βαζει την μπαλα κατω και να προωθειται αναμεσα στις γραμμες, οπως πχ ο Οφοε που προτεινε καποιος, αλλα υπαρχει και η λυση Χολσχαουζερ που μπορει να προωθει την μπαλα με τις μακρινες του μπαλιες. Οπωσδηποτε καποιος με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο του Σιμοες.
Ένα πράγμα που έκανε μεγάλη διαφορά πέρυσι το καλοκαίρι και φάνηκε στη συνέχεια ήταν ο σωστός προγραμματισμός.Πρώτη εβδομάδα Ιουλίου και πηγαίνοντας για βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ είχε σχεδόν έτοιμο το ρόστερ.Ελπίζω να επαναληφθεί και το φετινό καλοκαίρι έχοντας την ευχέρεια ο Μανόλο να τη δουλέψει την ομάδα και να παρουσιάσει τα ίδια εκπληκτικά αποτελέσματα.
Δεν ξερω αν ο Αυστριακός είναι η καλύτερη επιλογή για τη θέση του κεντρικού χαφ, ούτε αν θα πιάσει σε περίπτωση που τον πάρουμε. Το να μην τον πάρουμε, όμως, είναι νομίζω άρνηση από την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω , ώστε να μεγαλώσει. Μακάρι να κάνω λάθος, όπως άλλωστε έκανα και πέρυσι...
'
ΠΡΩΤΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ
Και ο Μασούντ και ο Μοράν και ο Αϊντάρεβιτς είναι αρκετά καλοί παίκτες που όμως δεν ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ. Και οι 3 είναι ικανοί να πάνε σε άλλη ομάδα και να βγάλουν μάτια με την απόδοσή τους, απλά δεν κολλάνε στη χημεία της ΑΕΚ. Αν θα κρατούσα έναν από τους 3, θα κρατούσα τον Μοράν, γιατί είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να έδειχνε διαφορετικό πρόσωπο με μια πλήρη καλοκαιρινή προετοιμασία και λίγες νουθεσίες ως προς τα νεύρα του. Ο Μασούντ έτσι κι αλλιώς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποκτήθηκε εκτάκτως λόγω του τραυματισμού του Μάνταλου. Τώρα που ο Πετράν επέστρεψε υγιής δεν υπάρχει ανάγκη ούτε για Μασούντ, ούτε για αντικαταστάτη του. Ακόμα και αν μείνει ο Μοράν, με δεδομένη και τη φυγή Γιόχανσον, ο Αϊντάρεβιτς πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα (μια χαρά είναι ο Χολτσχάουζερ). Δεν ξέρω αν η μεταγραφή Αλμπάνη σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε άλλο εξτρέμ. Πρέπει να μείνει ο Λάζαρος όμως οπωσδήποτε, όπως και οι Λιβάγια, Αραούχο. Τέλος, στην άμυνα αν μείνει Βράνιες και ο Τσόσιτς επανέλθει στο 100%, θεωρητικά μαζί με Τσιγκρι και Λαμπρό και έκτακτα μπακ-απ Μπακάκη-Άνταμ είμαστε πλήρεις. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κενό, τότε ο στόπερ που θα αποκτηθεί πρέπει επιτέλους να είναι αριστεροπόδαρος. Τα παραπάνω είναι με τη λογική να κρατήσουμε όλο το βασικό κορμό που πέτυχε πολλά πράγματα φέτος. Αν τώρα έχει όρεξη ο τίγρης να ρισκάρει λίγα παραπάνω λεφτά με ένα μεταγραφικό μπαμ (πλέον των ακριβών αγορών Αραούχο, Λιβάγια και Κονέ) με σκοπό την είσοδο στους ομίλους τσου-λου, τότε η μόνη θέση που υπάρχει κάποιο κενό είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, όπου μέχρι να μας βγει ο Αλμπάνης δεν θα με χάλαγε κάποιος Σαμίρ Νασρί ή Γκάρυ Ροντρίγκεζ.
Ταπεινά παραθέτω τη γνώμη μου: Τέρμα είμαστε ΟΚ με Μπάρκα-Τσιντωτα. Αριστ. Μπακ είμαστε ΟΚ με Λόπεζ-Χουλτ. Δεξί Μπακ είμαστε ΟΚ με Μπακακη-Γκαλο. Κεντρο Άμυνας Τσιγκρι Βρανιες Λαμπρό + Μεταγραφή (Τζάνε να φεύγει, πήρε ευκαιρίες δε μπορεί), εννοείται αν φύγει Βρανιες απαιτούνται 2 ΚΑΛΕΣ μεταγραφές . Αμυντικό Χαφ Σιμοες Γαλανό Κονέ Χολτζχαουζερ (Μοράν Αινταρεβιτς δεν έχουν θέση σε αυτή την ΑΕΚ). Από τη μέση και μπροστά εφόσον μείνει ο Αραούχο μαζί με Λιβαγια, Μάνταλο, Λάζαρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (έγκλημα αν δε μείνει, αξίζει αύξηση), Μπακασετα, ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ποιοτικό Αριστ Εξτρέμ κ ένας ακόμα ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ επιθετικός με εύκολο σχετικά γκολ ( Μασούντ να αποχαιρετήσει, ποιοτικός αλλά αργός κ χωρίς κίνητρο- Κλωναριδης να αποχαιρετήσει επίσης). Φιλικά και Αεκτζιδηκα πάντα, αυτές είναι οι ΜΙΝΙΜΟΥΜ κινήσεις και να λάβουμε υπόψη ότι ΟΣΦΠ θα ενισχυθεί όπως κ οι μπουγατσες που θα σκυλιασουν για πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια αδέρφια.
Συμφωνω σε ολα εκτος απο :
Στα στοπερ δεν θελουμε μεταγραφη ξεχασες τον καλυτερο για μενα Τσοσιτς,ο ανθρωπος ηταν απλα απιστευτα ατυχος φετος.
Μοραν αξιζει να μεινει να παρει λιγπ χρονο ακομα με προετοιμασια ισως ειναι καλος για μπακ απ στο κεντρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Λαζαρος 95% φευγει να ξερετε οποτε θελεις 2 εξτρεμ βαρβατα
Μην ξεχνάμε ότι ο ένας βασικός εξτρέμ του χρόνου θα είναι ο Μάνταλος.Μπορεί να μην είναι η κανονική του θέση αλλά εκεί υπολογίζεται στο 4-4-1-1 ή 4-2-3-1.Επίσης εξτρέμ υπολογίζεται κι ο Μπακασέτας.Επίσης έρχεται ο Αλμπάνης.Εφόσον μείνει κι ο Λάζαρος δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλο εξτρέμ η ΑΕΚ.
Τσοσιτς τον ξέχασα εντελώς. Είχαμε μάθει χωρίς αυτόν. Άρα αν είναι υγιής κ μείνει ο Βρανιες άμυνα είμαστε οκ.
Τέρμα κι άμυνα εφόσον μείνουν όλοι είμαστε σούπερ.Εννοείται πρέπει να μείνει ο Τσόσιτς.Ίσως δεν έγινε σωστή διαχείριση του φέτος υπό την έννοια να έκανε γρηγορότερα την εγχείριση και να επέστρεφε πολύ νωρίτερα,αφού έβλεπε ότι δεν υποχωρεί το πρόβλημα.Ο Τσόσιτς είναι σχεδόν ίδια κλάση με Τσιγκρίνσκι και Βράνιες,συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική.Κάτι που δεν έχουν μαζί ο Ουκρανός κι ο Βόσνιος.Ο Τσιγκρίνσκι έχει τεχνική,ο Βράνιες ταχύτητα.Από εκεί και πέρα θέλει ένα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμυντικό χαφ ως αντί Γιόχανσον,ένα οχτάρι ως αντί Μοράν κι Αϊντάρεβιτς μαζί.Ένα εξτρέμ αν μείνει ο Λάζαρος,αλλιώς δύο.Επίθεση τίποτα αν μείνει ο Αραούχο.
Μόνο ο Αραούχο με εύκολο γκολ δε βγαίνει. Νομίζω απαιτείται επιπλέον καθαρό φορ κλάσης. Αν θέλουμε να μείνουμε πρωταθλητές...
Ο Αραούχο έχει κάνει καλή χρονιά.Στα γκολ μπορεί να μην είναι στα επίπεδα που περίμενα να φτάσει.Έχει κάνει καλή χρονιά κι όχι πολύ καλή όπως γράφουν κάποιοι γιατί για εμένα το επίπεδο Αραούχο είναι πολύ μεγάλο.Γι' αυτό είμαι λίγο αυστηρός μαζί του.Το περσινό τετράμηνο που έπαιξε στην ΑΕΚ θεωρώ ήταν καλύτερος αν συνυπολογίσουμε ότι το περσινό επίπεδο της ομάδας δεν έχει σχέση με το φετινό.
Χμμ..
Θα ήθελα να συμπληρώσω Αρ,μπακ Γιαννολυτσος + Δεξ.μπακ Βασιλαντονόπουλος
Στο κέντρο ξεχασες τονΤσόσιτς αρα μεταγραφη θες εκει μόνο αν φύγει κάποιος από αυτούς
Τον Μοράν ας τον κρατήσουμε αλλη μια χρονια δοκιμαστηκά.... Στα υπόλοιπα συμφωνώ κατα 90%
Μοραν και Αστριτ (αν και μεγαλη τυπαρα) δε χωρανε στην ΑΕΚ. Ο Χολτσχαουσερ ειναι νομιζω μια κλαση πανω και απο τους δυο! Επειτα χρειαζονται 2 εξτρεμ οπωσδηποτε μαζι με την υποχρεωτικη παραμονη Λαζαρου.
Τζανε, Μοραν, Αστριτ και Μασουντ οποτε νομιζω οτι πρεπει να μας χαιρετησουν!
Με 3 μεταγραφές(Αλμπάνης,χολτζχαουζερ,μπεν αρφά) και το ίδιο ροστερ με τις απαραίτητες διακοπές συμβολαίου.,Η ΑΕΚαρα παίρνει νταμπλ και του χρόνου και ομίλους Τσουλου
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στα χάφ θα έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα και εξηγούμαι. Αιντάρεβιτς πάιχτης απλά δεν υπάρχει και ο Μοράν μάλλον δεν κάνει -μέχρι στιγμής. Ένας εκ των Γαλανό ή Σιμόες θα αποχωρήσει με μεταγραφή, σίγουρα με ένα καλό ποσό. Γιόχανσον είναι φευγάτος -αν και ελπίζω να μεταπειστεί- και ο Κονέ δεν είναι και τόσο απλό να έρθει όσο νομίζουμε. Δηλαδή τα χαφ μας είναι στον αέρα και όμως κάποιοι εφησυχάζουν. Φυσικά εμιστευόμαστε τη διοίκηση, απλά εκφράζω ένα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προβληματισμό. Να είστε όλοι καλά.
Πάλι ερασιτεχνισμοι από την διοικηση.Οκ για Μοράν εγώ να το δεχτώ καθώς δεν είναι ούτε 6 μήνες και χωρίς προετοιμασία αλλά ο Αινταρεβιτς τις έχει πάρει τις ευκαιρίες του.Αν δούμε πάλι το ίδιο έργο με αυτούς του xρονου τι θα κάνουμε;;Θα μείνουμε με σιμοες,γαλανό,κονέ;;Γιατι μετά είναι το χάος με τους άλλους,πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να διωξουν έστω τον Αινταρεβιτς και να πάρουν Χολζχαουζερ;;
Μονο ο Μοραν δικαιουται ευκαιρια για του χρονου για να τον δουμε και με προετοιμασια με την ομαδα και απο εκει και μετα και αυτος θα αξιολογηθει αυστηρα. Απο εκει και περα, στην ΑΕΚ κατα την αποψη μου δε χωρανε Μασουντ(ειναι και 35 και θα παιξει και Μοντιαλ λογικα), Αινταρεβιτς(συμπαθης αλλα δεν μπορει το παληκαρι) . Απο εκει και περα, υπο κριση πρεπει/μπορουν να μεινουν Κλωναριδης(σκετη απογοητευση φετος μαζι με τον Μασουντ),Μοραν οπως ειπα , Τζανετοπουλος. Αν δεν μπορεσουν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποδωσουν και του χρονου νομιζω απο Γεναρη θα πρεπει να ειναι στη λιστα των υπο παραχωρηση.
Δηλαδη θα παμε σε χρονια ΤΣΛ με ενα δημιουργικο 8αρι το Κονε που ως γνωστον δεν εχει και τη καλυτερη φυσικη κατασταση? Επισης πως γινετε να φευγει το βασικο σου αμ χαφ (Γιοχανσον) και εσυ να μην ψαχνεις να τον αντικαταστησεις με παιχτη ιδιας αξιας?
Η ΑΕΚ εχει θεμα σε αυτη τη θεση πολλα χρονια τωρα μπορει να εχουμε παιχταραδες εκει Σιμοες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιοχανσον Γαλανοπουλος αλλα ολοι τους ειναι σχεδον το ιδιο στυλ κ δεν μπορουν να δημιουργησουν παιχνιδι.
ΝΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΟΡΑΝ ΚΑΙ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ....ΜΟΡΑΝ ΜΑΣΟΥΝΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ 2 ΣΚΑΛΕΣ Η ΟΜΑΔΑ.....Ο ΧΟΛΣΧΑΟΥΖΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ...
συμφωνω γι' αυτους τους 3! σιγουρα πρεπει να παρουμε κατι αντιστοιχο με Γιοχανσον κι επισης ο Κονε αν δεν μεινει μπορει να παιξει ο Μπακασετας εκει, δεν ειναι εξτρεμ..! κι αν φυγει Λαζαρος σιγουρα θελουμε 2 εξτρεμ γιατι κι ο Κλωναριδης δεν, δυστηχως! τελος, αν δεν γινει τιποτα με Αραουχο τοτε κι εναν επιθετικο αντιστοιχο... Αργεντινο γιατι μας παει σε αυτη τη θεση!
Ο Χολσχαουζερ θα θέλει λεφτά. Γύρω στα 500 σίγουρα άρα μην τον περιμένουμε. εδώ δεν τα δίνουμε στον Λάζαρο... Είπαμε όλα καλά, μην ανοιγομαστε με τα λεφτά χωρίς λογο αλλά εδώ έχουμε παει στο άλλο άκρο. Δεν θα είναι κάθε χρόνο ο Σαββίδης να κανει αηδιες, ουτε ο γαύρος θα είναι σε αυτά τα χαλια συνέχεια. Εχουμε τις καλύτερες βάσεις και δεν κάνουμε τα αυτονόητα.
Πρώτη προτεραιότητα έπρεπε να είναι μαζί με τον εξτρέμ.
Ο Γιοχανσον εκανε δηλωσεις πριν μερικες μερες και ειπε οτι δεν αποκλειει την παραμονη του αλλα δεν τον εχουν φωναξει απο την ΑΕΚ για να ξαναμιλησουν. Μετα και τον τραυματισμο, μπορει να ζηταει και λιγοτερα χρηματα. Σε περιπτωση που εμενε στην ΑΕΚ, ειμαστε πληρεις. Αν οχι, που ειναι το πιο πιθανο, πιστευω χρειαζομαστε οπωσδηποτε παικτη στο κεντρο. Δε γινεται να βασιζομαστε σε Σιμοες, τον 20χρονο Γαλανοπουλο, τον Κονε που δεν ειναι η φυσικη του θεση και τους Μοραν Αινταρεβιτς.
Χολσχαουζερ και ακόμα έναν στο στυλ Σιμοες οπωσδήποτε λέμε! Εκτός και αν μείνει ο Γιόχανσον οπότε θέλεις άλλον ένα.
Θα ήθελα να μείνει ο Μοράν να κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία και να δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει κάποια καλά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν. Ο Αϊντάρεβιτς καλό θα ήταν να αποχωρήσει, δεν μπορεί να βοηθήσει. Το ίδιο και ο Μασούντ. Φάνηκε πως ούτε αυτός μπορεί να προσφέρει στην Ένωση, άντε μέχρι τον Νιόνιο ναι.
Μεγάλη υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει τον Κονέ. Όλοι λέγαμε στην αρχή ότι δεν κάνει, ύστερα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το μεγάλο χρόνο που έκανε να ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά φάνηκε πως ο Παναής είναι σημαντικό γρανάζι. Είναι και ΑΕΚΑΡΑ!
Να μην πάρουμε ουτε εξτρέμ αμα ειναι. Ζήτω το 0-0 (ΖΗΤΩΩ!). Ζήτω το τουρλουμπουκι στον άξονα (ΖΗΤΩΩ). Ζήτω να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα (ΖΗΤΩΩΩΩ).
Η ομάδα πρέπει να κοιτάξει αυτό που δεν είχε φέτος.. πάγκο.. διοτι με τους τραυματιες που δεν επαιξαν (μανταλος , γιοχανσον) δεν μπορούσαν 11 να βγαλουν όλη την χρονιά.. Και σίγουρα αριστερό χαφ.. ο γιακουμακης θελει πολυ δουλεια ακομα έχει ψυχή αλλά του λείπει το γκολ.. του χρόνου θα ανέβει πολύ το επίπεδο και από τον Ολυμπιακό και απο τον ΠΑΟΚ. Να μην καθησυχάσουν στο φετινό πρωτάθλημα.. Έχουμε τον κορμό.. ας χτίσουμε πάνω σε αυτο και στις ατέλειες μας..
Αν μεινει ο Γιοχανσον κομπλε.
Αν φυγει Χολσχαουζερ τον λενε, κανονιστε...
Ελπίζω το παρόν να είναι ένα από τα γνωστά δημοσιεύματα που γίνονται για να θολώσουν τα νερά ...
Ο Κονέ δεν έχει και καμμιά σημαίνουσα απόδοση μέχρι στιγμής, ώστε να αποτελεί η παραμονή του την απόλυτη προτεραιότητα ... ειδικά στα δύσκολα ματς κινήθηκε στα ρηχά ....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αιντάρεβιτς πρέπει οπωσδήποτε να μας αδειάσει την γωνιά ... χθες σε κάποιες ανύποπτες φάσεις βρέθηκαν οι κερκυραίοι σε απόσταση βολής χωρίς καμμιά πίεση ... άσχετα αν δεν αξιοποιήσαν τις περιπτώσεις ...
Μασούντ, δυστυχώς μετά την ευκαιρία στο Κίεβο είναι απίστευτα κακός, μέχρι παρεξηγήσεως ... πρέπει να μας αδειάσει την γωνιά ...
Ο Μοράν έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία στο παίξιμο με την μία ... αμυντικά είναι ανύπαρκτος ....
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει γρήγορα χαφ σε κορμί,μυαλό και σκέψη ... δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια ... και πρέπει να πάρουμε ...
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ο Οφόε του σκτ-γαυρου είναι ένας ιδανικός παίκτης, ή κάποιος στο στυλ του ... είμαστε τυχεροί που φέτος ξενέρωσε με την κλοπή ή τι άλλο στα αποδυτήρια τους, πιστεύω ότι μόνος του θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες ... ένας ευχαριστημένος στυλ Οφόε είναι η λύση για να ανέβει η ομάδα επίπεδο ... αλλιώς να βαρεθούμε πάλι να βλέπουμε παράλληλο ποδόσφαιρο και η μπάλα πίσω ...
Η ομάδα θα κληθεί να περάσει σε ομίλους... χρειάζεται μεταξωτά βρακιά και όχι άλλους σαν τους του παρόντος δημοσιεύματος ...
Το θεμα ειναι να υπαρχει βελτιωση ..και αν ειναι δυνατον χωρις να υπαρχει εκτιναξη του κοστους..Με δεδομενο οτι δεν μενει ο Γιοχανσον και με ακομα μεγαλυτερο δεδομενο οτι ο Μοραν δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο μια αποκτηση του Χολτσχαουζερ σου ανεβαζει επιπεδο ή αν μη τι αλλο δεν στο ριχνει. Επισης ειδαμε περσι οτι 3 καρπουζια σε μια μασχαλη δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμα..το να λες οτι θα πας στην σεζον με μοναδικο σημειο αναφορας (παικτης που κανει την διαφορα) στο κεντρο τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σιμοες..ειναι εγκληματικο . Καλος ο Γαλανοπουλος..αλλα ακομα παικτης ηγετης δεν ειναι..
Εγω δε θα πω για Μοραν, Αιντα, Μασουντ που εννοειται δεν κανουν για ΑΕΚ. Αλλα φετος περιμενα καλυτερη εξελιξη απο Γαλανο, τις περισσοτερες φορες δεν εχει εκμεταλευτει τις ευκαιριες του. Μακαρι να περναει απλα μια κακη περιοδο και μελλοντικα να βελτιωθει και να προοδευσει γιατι το πιστευω πολυ αυτο το παιδι.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ χρειαζομαστε κεντρικο χαφ ΕΚΤΟΣ αν υπολογιζει για οχταρι τον Μανταλο... δηλ. εξαρια τους Σιμοες κ' Γαλανοπουλο και οχταρια τους Κονε κ' Μανταλο...
Αϊντάρεβιτς και Μοράν έχουν (απο)δείξει ότι δεν κάνουν για την ΑΕΚ...
Ξεκάθαρα πράγματα...
Ίσως δεν αποτελεί προτεραιοτητα τώρα η απόκτηση κεντρικού χαφ αυτή την στιγμή επειδή ο Χιμένεθ μπορεί να έχει στο μυαλό του να φέρει πιο πίσω τον Μανταλος για να χωράνε στην ίδια ενδεκάδα και ο μπακασετας με τον λιβαγια και τον άραουχο εάν παραμείνει.
Προσωπικά πρέπει να πάρουνε έναν ακόμη χαφ , συν τον κονε και ο μοραν να είναι πέμπτη επιλογη.
Thelei opwsdhpote kentriko half h AEK, ti na leme twra?! Douleyomaste kai metaksy mas? Kalos, xrysos kai skylos o Simoes alla gia omada pou antimetwpizei kleistes amynes den kanei, to paidi De mporei n allaksei pasa sta dyo metra. O Johanson feugei Enw o Kone edw pou ta leme den einai kai kanenas paiktaras olkhs ki exei kai traymatismous. O Galanopoulos einai paixtouri alla....kai oi Moran Ajdarevic den upologizontai apo kanenan. Xwris half den pas pouthena kai idiws sto champions league. Theloume opwsdhpote dyo paiktarades sta half kata th gnwmh mou kai den ennow Holzhauser.
Αινταρεβιτς έξω μοραν προετοιμασία κι άγιος ο θεός οπωσδήποτε Κονε ανανέωση Σιμοες για πάντα Αεκ γαλανό μόνο 10 μυρια και βάλε. Ο Αυστριακός νο.ιζω είναι το επιθετικογενες χαφ που θέλουμε. Επαγγελματιας ψημένος σούπερ πόδι ύψος δύναμη που μας λείπουν και παίζει και πιό πίσω.Θα ναι και τζάμπα
είναι δεδομένο ότι πρέπει να φύγουν οι Μοραν και Αινταρεβιτς και να παρουμε ενα καλο χαφ.....έφυγε ολόκληρος Γιόχανσον και κανένας από αυτούς τους 2 δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει και φυσικά υποτίθεται ότι θέλουμε και ένα πιο επιθετικό χαφ....
αν πάρουμε άλλο επιθετικό χαφ αν ένα εξτρέμ, μην περιμένετε να κερδίζουμε πιο εύκολα τις κλειστές άμυνες...
Συμφωνώ.
Οι κλειστές άμυνες κερδίζονται και με το να έχεις πιό πολλές επιθέσεις. Άρα να κλέβεις μπάλες.
Μς δεδομενο την παραμονη του Κονε, χρειαζομαστε χαφ μιας και η χρονιαα δε μπορει να βγει με 3 χαφ. Αν δε μεινει ο Κονε, θα θελουμε δυο.
Ε ναι ρε Μητσο. Πες τα. Εδω υπολογιζουν Μοραν και Αηνταρεβιτς και τρελαθηκα
Ωραία όλα αυτά, αλλά τα κεντρικά χαφ είναι πολλών ειδών.
......Υπογραφή......................
Αμυντικά : Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν
Τυπου 8 ρι : Κονέ, και διάφοροι υπό προϋποθεσεις
Τύπου 10ρι : Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Αϊντάρεβιτς, Κονέ, Λιβάγια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το πρόβλημα υπάρχει στα αμυντικά χαφ.
Επειδή ο Μοράν έως τώρα φαίνεται πολύ λιγος (άσχετα με το τι λέει ο Μανόλο ο οποίος δεν τον έβαλε ούτε με Λειβαδειά ούτε με Κέρκυρα) οι Σιμόες Γαλανόπουλος δεν φτάνουν.
Εάν θέλουμε η ΑΕΚ να καθαρίζει τα παιχνίδια και να μη φοβάται ούτε απουσίες (όπως άλλωστε έγινε φέτος σε πολλές άλλες θέσεις) πρέπει να αποκτηθεί αμυντικό χαφ ΣΚΥΛΙ που να παίζει ή αντί του Σιμόες (για ροτέισον) ή δίπλα του σε παιχνίδια που θα απαιτηθεί (π.χ. ευρωπαϊκά).
..................
Προπονητής πληκτρολογίου Νο1970
Στο Μοράν-Αηντάρεβιτς σταμάτησα να διαβάζω. Παιχταράδες Σιμόες, Γαλανό και Κονέ, αλλά θες άλλον έναν.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ και θέλει η ΑΕΚ εκεί 2-3 παίκτες ,γιατί η ΑΕΚ έχει Μασούντ,Μοράν ,Αϊντάρεβιτς που δεν ταιριάζει σε πρωταθληματική ομάδα και ο Γιόχανσον φεύγει ... .Η μπάλα κυκλοφοεί άσκοπα στο χώρο του κέντρου και λέιπουν οι κάθετες που θα ξεκλειδώσουν άμυνες .Προσωπικά ιθεωρώ ούτε και τον Κονέ κάτι ιδιαίτερο ,ασταθής παίκτης με 2-3 καλά παιχνίδια στο σύνολο όσων έχει παίξει , με κακή φυσ.κατάσταση .υστερεί αμυντικά και δεν σκοράρει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ιδιαίτερα ... ΗΑΕΚ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ...βαπτίζει ο Μανόλο τους Γκάλο και λόπες χαφ ...ενώ είναι μπακ ...