Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν υπαρχει site που να μην υπαρχουν σχολια παοκτζηδων για προθεση να γινουν επεισοδια στον τελικο κυπελου ωστε να επελθει grexit. Πρεπει να πιασει δουλεια απο τωρα το νομικο τιμ της ομαδας μα πανω απο ολα πρεπει να μπορεσει ο δικος μας κοσμος να συγκρατηθει..να ειναι στην μια πλευρα και να σπανε το σταδιο αν γουσταρουν αλλα εμεις να τραγουδαμε για την ομαδα και μονο.
Παιδιά δυστυχώς το γκρεξιτ δεν θα το αποφύγουμε ! Θα έρθουν εδώ 25000 μπαοκτζιδες με σκοπό να κάνουν επεισόδια ...δεν τους νοιάζει κανένα grexit, κανενας τελικος , ούτε τίποτα !
Μοντέλο Κύπρου λέει! Χαχαχα μιλάμε για ένα από τα πιο στημένα πρωταθλήματα ever! Αντί να δουν μοντέλα Σουηδίας, Νορβηγίας κτλ βλέπουν εμάς στην Κύπρο που κάθε μήνα έρχονται 100 κόκκινοι φάκελοι για στημένα!