Η ΑΕΚ σφραγίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή και ο Αντρέ Σιμόες μιλώντας στη ΝΟVA τόνισε πως θα είναι μία ιστορική στιγμή και για την ομάδα και για τον ίδιο προσωπικά αυτή η στιγμή. Ο Πορτογάλος σε συνέντευξή του είπε αναλυτικά για:
-την πιθανότητα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ζέκα και να παίξει στην Εθνική Ελλάδος: «Όλοι ονειρεύονται κλήση από την εθνική της χώρας τους. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια, σέβομαι τη χώρα, οπότε είναι μια πιθανότητα».
-την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, προσπαθώ να ανταποδώσω μέσω της δουλειάς την αγάπη του κόσμου. Το πιο σημαντικό είναι ένας παίκτης να νιώθει καλά εκεί που βρίσκεται κι αυτό ισχύει στη δική μου περίπτωση».
-το αν ονειρεύεται να μπει σαν αρχηγός στο νέο γήπεδο: «Θα ήταν ένα όνειρο, βλέπουμε ότι τα έργα πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Είναι όνειρο να μπεις στο νέο γήπεδο, πόσω μάλλον ως αρχηγός, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ».
-το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι μια τρελή χρονιά. Έχουμε συνηθίσει όλοι να είμαστε με 1.000 παλμούς ως το τέλος. Είμαστε τυχεροί που μπήκε το γκολ στο τέλος, αλλά δουλέψαμε σκληρά σε όλο το ματς, ρισκάραμε και δεν ήταν μόνο θέμα τύχης».
-το ζήτημα του συμβολαίου του: «Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Είναι ένα θέμα που δεν επείγει, προέχει να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
-το ματς με τον Λεβαδειακό και το γεμάτο γήπεδο: «Θα είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο και για μένα προσωπικά. Η φετινή σεζόν είχε πολλές θυσίες, πολλά εμπόδια, αλλά είναι ανταμοιβή για όλους εμάς να χαρίσουμε στον κόσμο το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια».
-τα μυστικά της πορείας της ΑΕΚ: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, τόσο ως προς τους αντιπάλους, όσο και μεταξύ μας, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Μάνταλου και του Γιόχανσον. Αρκετοί παίκτες βοήθησαν σε διαφορετικές θέσεις και παίξαμε με διαφορετικά συστήματα. Είχαμε μια τρομερή δυναμική και στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία. Κάναμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, παρά την κούραση. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει μια ισπανική δυναμική στον τρόπο που παίζει η ομάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν παίξει και στην Εθνική,τότε θα αλλάξουμε επίπεδο!!! Είσαι ο Αρχηγός μας,μαζί με τον Πετραν!!!
Πως έχει γίνει αυτό.. Να ξεχνάω σιγασιγα την ΑΕΚ της δεκαετίας του 90 και να καψουρευομαι ξανά παίχτες
Αυτο ρε μαγκα...καναμε υπομονη τοσα χρονια ,ποσοι περασαν,με το σκεπτικο οτι καποια στιγμη θα γινει ξανα αυτο το πραγμα! δικαιωση και χαρα ...
Είσαι μεγάλη καψουρα ρε αλανι...
Σε αγαπαμε ρε Αντρες, μεινε για παντα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και παιξε και στην εθνικη. Καλυτεροι ειναι οι αλλοι που παιζουν?
Αυτός καλός είναι. Με τους άχρηστους Κονέ και Μασούντ τι θα κάνουμε;
Καλώς ή κακώς είναι ο Μανταλος.. αλλά όλοι βλέπουμε ότι αντικειμενικά, αν Ο Μανταλοςδεν ήταν Έλληνας θα το παίρνεις σπίτι σου για πλακα το περιβραχιόνιο. Είσαι το πιο βασικό γρανάζι της ομάδας στγν καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας+
μείνε στην ΑΕΚ και στην εθνική Σίμοες, μια χαρά είσαι εδώ..
ΜΑΚΑΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
χρονια ειχα να νιωσω τετοια καψουρα με παικτη της ΑΕΚ ειδικα στο κεντρο!!!!!ο πιο προσφατος ειναι ο ο ντεμης αλλα ειναι φορ δεν πιανεται!!!εισαι η αδυναμια μου σιμοες για παντα στην ΑΕΚ μας!!!!
Σε βλέπω μόνιμο κάτοικο. ....φιλαδελφειας
Μεγάλε Αντρές !!!!!!
Αυτό με την "ισπανική δυναμική"
πολύ μου άρεσε!!!