Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έφηβη αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς της δεν την άφηναν να πάει σε πάρτι!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια 14χρονη κοπέλα που έβαλε τέλος στη ζωή της εχθές το απόγευμα, πηδώντας από το παράθυρο διαμερίσματος στο πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, είχε τσακωθεί μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα με τους δικούς της επειδή της απαγόρευσαν να πάει στο πάρτι μια φίλης.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μετά τον έντονο καυγά με τους γονείς της το απόγευμα της Πέμπτης, η νεαρή έτρεξε στο δωμάτιό της, κλειδώθηκε μέσα και, αφού αφαίρεσε τη σίτα από το παράθυρο, έκανε «βουτιά» στο κενό.

Η νεαρή εμφάνιζε προβληματική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες είχε συλληφθεί για μικροκλοπές σε πολυκατάστημα. Επίσης, οι βαθμοί της σχολείο είχαν πέσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες, αφού το κορίτσι είχε αλλάξει παρέες και - όπως φαίνεται - είχε επηρεαστεί αρνητικά από τους νέους της φίλους.

Την ώρα που το κορίτσι ετοιμαζόταν να πηδήξει στο κενό, οι γονείς της έντρομοι προσπάθούσαν να ανοίξουν την πόρτα. Ωστόσο, μέχρι να καταφέρουν να μπουν στο δωμάτιο της κόρης τους ήταν ήδη αργά, αφού η κοπέλα είχε ήδη πηδήξει και κειτόταν νεκρή σε μια σκαλωσιά αρκετά μέτρα κάτω από το παράθυρό της.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ