Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν εύκολα από τους Μπόστον Σέλτικς, στη Βοστώνη, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραδέχεται πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν εμφανίστηκαν καν στο παρκέ.
Παρά την νέα πολύ καλή του εμφάνιση, οι Μπακς ηττήθηκαν και τώρα είναι πίσω με 2-0, με τον Έλληνα φόργουορντ να λέει το εξής: “Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σαν ομάδα δεν εμφανιστήκαμε καν στο παρκέ. Ελπίζω επιστρέφοντας στο Μιλγουόκι να υπερασπιστούμε την έδρα μας κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια. Εγώ και ο Μίντλετον είμαστε οι ηγέτες της ομάδας και θα πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και στους άλλους”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
