Quantcast
NEWS
55 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με Χριστοδουλόπουλο η αποστολή για Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Ο Μανόλο πήρε τον Λάζαρο στην αρχική 20άδα για το αυριανό παιχνίδι – ρεβάνς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για το κύπελλο

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Ο Ογκνιεν Βράνιες συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αριστερά, με τους δύο παίκτες να μένουν εκτός αποστολής.

Την ίδια απόφαση πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ και για τον Έρικ Μοράν. Αντίθετα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προπονήθηκε κανονικά και ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αρχική 20άδα, στην οποία βρίσκεται και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. 

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μπακασέτας, Γιούσης, Αντωνίου, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ