Quantcast
NEWS
53 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έφοδος στα γραφεία της ΕΠΟ λόγω Σκουτέρη!

Η αρεοπαγίτης που κάνει την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση έλαβε αντίγραφα αποφάσεων και κατάθεση από τη γραμματέα της επιτροπής εφέσεων -Ελέγχονται και άλλοι δύο δικαστές για την απόφαση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Ο κ.Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί. Μάλιστα, η κα.Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ.Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Ειδικά για τη μεταμεσονύκτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.

Πηγή: Sport FM




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ