Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε σήμερα τους ηγέτες του κόσμου ν’ ανανεώσουν τις προσπάθειες τους για την επίτευξη ειρήνης στην Συρία, εκδηλώνοντας τον προβληματισμό του για την αποτυχία τους να συμφωνήσουν σε ένα κοινό σχέδιο τερματισμού της αιματοχυσίας.
“Απευθύνομαι ξανά στους πολιτικούς ηγέτες, ώστε να επικρατήσει δικαιοσύνη και ειρήνη,” είπε κατά το εβδομαδιαίο κήρυγμά του στους πιστούς που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου.
“Είμαι βαθιά ενοχλημένος από την παρούσα παγκόσμια κατάσταση, στην οποία, παρά τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην διεθνή κοινότητα, είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία για κοινή δράση υπέρ της ειρήνης στην Συρία, αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου,” τόνισε.
Πηγή: protothema.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
