Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με αρκετές απουσίες ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στη σημερινή προπόνηση με τον Μιχάλη Κύργια να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να μένει εκτός, όπως και οι Κούρος, Καστιγέχος, Στόουκς και Τσόβιτς. 

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρεζ, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ