Τα δύο στοιχεία που ζήτησε από τον Μίκαελ Στάρε, αποκάλυψε ο Γιώργος Κιντής κατά την επίσημη παρουσίαση του Σουηδού τεχνικού σήμερα το πρωί: «Ψάξαμε πάρα πολύ το θέμα του προπονητή. Τον συγκεκριμένο τον παρακολουθούσαμε πάρα πολύ καιρό. Είχαμε μπει ακόμα και σε φόρουμ οπαδών της ΑΙΚ για να δούμε ποια είναι η γνώμη τους για εκείνον. Τον επιλέξαμε γιατί ξέρει να διαχειρίζεται και τις δύσκολες στιγμές, όχι μόνο τις νίκες αλλά και τις ήττες. Μη σας ξεγελάει η ηλικία γιατί μπορεί να είναι 35 ετών αλλά είναι προπονητής από τα 16 του. Αυτό που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα είναι να νικά σε κάθε ματς κι από τον προπονητή έχουμε ζητήσει δύο πράγματα. Πρώτον, να βελτιώνονται καθημερινά η ομάδα και οι παίκτες και δεύτερον η ομάδα να παλεύει πάντα για τη νίκη. Από κει και πέρα τα αποτελέσματα είναι δική μου ευθύνη και όσο ο προπονητής κάνει αυτά που είπαμε πριν, η θέση του θα είναι ασφαλής», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου για να προσθέσει σχετικά με το αν θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών, καθώς και για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν: «Όλοι οι παίκτες έχουν την τιμή τους. Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλού υπάρχουν ρήτρες κι αλλού όχι αλλά όπως είπα και πριν, όλοι έχουν μια τιμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδυναμώσουμε την ομάδα. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω προτάσεις άλλων ομάδων για παίκτες και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ αυτό. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά. Η κρίση μας έχει αγγίξει από την άποψη ότι προς το 'παρών' υπάρχει στάση δεδομένων από τον ΟΠΑΠ».
«Ήμουν πάντα νικητής»
Αρκετά αισιόδοξος για την πορεία που θα χαράξει στο «τιμόνι» του Πανιωνίου, εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Μίκαελ Στάρε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον πρόεδρο της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ: «Πιστεύω στον εαυτό μου. Αν δεν πίστευα, δεν θα έφευγα από την πατρίδα μου για να αναλάβω τον Πανιώνιο. Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη σωματοδομή μου, δεν μπορούσα να γίνω καλός ποδοσφαιριστής κι έτσι προτίμησα να γίνω προπονητής. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε ένα κλαμπ όπως ο Πανιώνιος. Όπως θα διαπιστώσατε από τη μέχρι τώρα καριέρα μου ήμουν πάντα νικητής, κάτι που θέλω να κάνω και σε αυτό το νέο εγχείρημα. Από τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα», δήλωσε ο 35χρονος τεχνικός, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί συγκεκριμένα στα μεταγραφικά πλάνα της νέας του ομάδας: «Μας ενδιαφέρει να πάρουμε καλούς παίκτες ασχέτως αν αυτοί είναι λευκοί, μαύροι, κίτρινοι ή κόκκινοι. Κοιτάμε τη σουηδική αγορά αλλά σαφώς μας ενδιαφέρει να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές από όπου κι αν προέρχονται. Δεν έχω σχηματίσει πλήρη εικόνα για το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, αλλά αυτό θα συμβεί μέχρι τις 20 Μαΐου». Όσο για την αγωνιστική του φιλοσοφία δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να πει: «Στην επίθεση πρέπει να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί και στην άμυνα δυνατοί. Θέλω να μεταδώσω το πνεύμα του νικητή και να παίζουμε ομαδικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και σε αγώνες που θα έχουμε ηττηθεί, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι έχουμε μπει για τη νίκη, άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
