«Χάος στην Ελληνική Λίγκα: Παιχνίδι δικτατόρων στο λίκνο της Δημοκρατίας»!
Με αυτόν τον τίτλο και δύο φωτογραφίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη να… φιγουράρουν σε κεντρικό σημείο, η ιστοσελίδα «derstandard» φιλοξενεί άρθρο – κόλαφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα – ρεπορτάζ, στηρίζεται στα όσα εξιστορεί ο γεννημένος στην Θεσσαλονίκη και Αθλητικός Επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ Μηνάς Δημητρίου, ο οποίος καταγράφει μια σειρά από γεγονότα που συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας.
Κεντρικά πρόσωπα του θέματος ο Ιβάν Σαββίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον κ. Δημητρίου αρχικά να σημειώνει για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ πως «έστειλε δεκαετίες πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο», με αφορμή βεβαίως την ένοπλη εισβολή του στον αγώνα της Τούμπας με την ΑΕΚ, ενώ συνεχίζει: «Οι διαιτητές χρησιμοποιούνται σαν πιόνια και θυσιάζονται ενώ ακόμα και κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδέχθηκαν το λάθος που έκανε ο Σαββίδης».
Ο Μηνάς Δημητρίου από εκεί και πέρα συνδέει την ελληνική κρίση στην οικονομία που επηρέασε και τους συλλόγους, κάνοντας αναφορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ αναφέρεται στην «είσοδο» του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό αλλά και στην κατάσταση του Παναθηναϊκού και γενικότερα τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στα του ποδοσφαίρου.
Η αναφορά του Μηνά Δημητρίου στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με την καταστροφική χρονιά που διανύει το σωματείο του Λιμανιού και την επιχειρούμενη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προσπάθεια να δημιουργήσει μια «πλοκή κατά του Ολυμπιακού», όπως λέει το άρθρο. Ο Αθλητικός Επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ συνεχίζει λέγοντας πως «το να είσαι τρίτος πίσω από τον ΠΑΟΚ είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό», ενώ σημειώνει πως υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Τέλος γίνεται αναφορά και στην «κερδισμένη ΑΕΚ», η οποία είναι μια ομάδα που «απέκλεισε την Αούστρια Βιέννης στο EuropaLeagueκαι αποτόλμησε μια οικονομική επανεκκίνηση από την τρίτη κατηγορία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

σιγά μην τον νοιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το επαγγελματικό του συμφέρον ενισχύει και η αλαζονεία του δημιουργούν αυτά ... αν ρωτήσεις αυτόν και τον υιό του για ελληνικό ποδόσφαιρο προηγούμενων ετών δεν θα ξέρουν τίποτα γιατί δεν το παρακολουθούσαν ...
ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!
Και ομως αυτος ο ανθρωπος αποτελει προτυπο ηθικης και ειναι αδικημενος απο το συστημα κατα τους Μπαογκτζηδες. Η Ελλαδα δεν ειναι Ουγκαντα φιλε μου, ορισμενοι πολιτικοι και πολιτες της ομως την εφτελιζουν καθημερινα. Θα δεις που ο πιστολερο θα εκλεγει κ βουλευτης καποια στιγμη.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ!!!
ΣΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ!!!
ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ=ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!