Quantcast
NEWS
30 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ψευδαισθήσεις και παραμύθια "πουλάει" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μιλάει ακόμα και για σύγκλιση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει το χαμένο πρωτάθλημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αγωνιστική της ήττα και τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις προσπαθεί, άκομψα να κουκουλώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "πουλώντας" στον κόσμο της ψευδαισθήσεις και παραμύθια σε όσους είναι έτοιμοι να τα δεχθούν. Με διαρροή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνει θέση στο αίτημα εξαίρεσης του δικαστή Σκουτέρη από την Επιτροπή Εφέσεων, που κατέθεσε νωρίτερα η ΑΕΚ.

Όντας ξεκάθαρα σε σύγχυση μιλάει για σύγκλιση της Ένωσης με τον ΟΣΦΠ και για "νομικό πρωτάθλημα". "Καθρεφτάκια και χάντρες" από την ομάδα που έχασε το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ γιατί οπαδός της πέταξε αντικείμενο, που ηττήθηκε παρά το σπρώξιμο στην Τρίπολη, που κρίθηκε ένοχη αλλά αθώα. Για την ομάδα της οποίας (οπλισμένος) πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής εισέβαλαν στο γήπεδο γιατί δεν τους άρεσε μια διαιτητική απόφαση.  

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να "πουλήσει" στον κόσμο του ότι χάνει το Πρωτάθλημα από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, τρομάζει στην ιδέα ότι δεν θα σωθεί εκ νέου από μεταμεσονύκτιες αποφάσεις και αρνείται πεισματικά να κάνει αυτοκριτική δημιουργώντας φανταστικές συμμαχίες απέναντι του.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες.

Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ