Αναλυτικά:
Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι πραγματοποιήθηκε τις 03/04 σύσκεψη Μέτρων Ασφαλείας στο Rhenus Sport του Στρασβούργου ενόψει του αποψινού αγώνα.
Τα Μέτρα Ασφαλείας είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, όπερ σημαίνει απαιτείται σύνεση και συνέπεια στις υποδείξεις της Αστυνομίας από πλευράς των φίλων της «Βασίλισσας», που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.Πιο αναλυτικά: Πριν από τον αγώνα, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στην είσοδο. Δεν επιτρέπονται στη διάρκεια της αναμέτρησης το κάπνι
σμα, η χρήση αλκοόλ, καθώς και η πρόσβαση με κοντάρια. Έγινε σαφές, ότι πιθανές ζημιές (όπως σπασμένα καθίσματα κλπ) θα βαραίνουν αποκλειστικά την ομάδα μας. Επιτρέπονται τα ταμπούρλα και τα πανό.
Παρακαλούνται οι 302 οπαδοί μας, που θα καθίσουν σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στο γήπεδο να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 19:00.
Η «Βασίλισσα», απόψε, στις 20:30 (ώρα Γαλλίας) δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ευρωπαϊκής διαδρομής της, με αντίπαλο την πρωτοπόρο του γαλλικού Πρωταθλήματος, Στρασμπούρ.
Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να φτάσει ανήμερα του Χρυσού Ιωβηλαίου στο μεγάλο στόχο της...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ας δεχτοΰμε την πραγματικότητα. Εδώ κανένας δεν σέβεται την υγεία οΰτε των παικτών ,ούτε αυτών που δεν καπνίζουν.
Δεν ειναι θεμα σεβασμου. Ειναι θεμα παιδειας και μπαμπουλα...
Χωρις καπνισμα; Εξω μια χαρα συμμορφωνεται ο Ελληναρας. Μεσα στο γηπεδο του δεν ανεχεται υποδειξεις!