Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, αποκαλύπτοντας πως έγινε προσπάθεια να μην διεξαχθεί τη συγκεκριμένη ημέρα ο αγώνας στο ΣΕΦ. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ενόψει των δύο μεγάλων παιχνιδιών που μας περιμένουν, κι εμάς και τον Ολυμπιακό, έγινε ένα καλό ματς. Ναι μεν παίξαμε όπως πάντα για να κερδίσουμε, αλλά προσέχαμε και τς συμμετοχές. Υπήρχαν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι, αλλά είχαμε αδυναμία στα πικ εν ρολ και iso στην άμυνα. Πρέπει να τα διορθώσουμε, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ελπίζω κι εμείς να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για την κατάσταση του Μάνι Χάρις: «Ο Χάρις έχει τενοντίτιδα εδώ και καιρό και ήταν ευκαιρία να ξεκουραστεί. Προσπάθησε στην προπόνηση, αλλά ταλαιπωρείται».
Για το αν προτιμά παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό ή πιο... χαλαρά, πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση: «Το καλύτερο θα ήταν να μην παίξουμε καθόλου έναν αγώνα. Έγινε προσπάθεια να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό να μην παίξουμε το παιχνίδι. Δεν υπήρχε όμως ημερομηνία μετά. Το περάσαμε χωρίς τραυματισμούς, πάλι καλά».
Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε (και) στα τάιμ άουτ που πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα: «Είχαμε δύο τάιμ άουτ και πήραμε ένα πριν και ένα μετά. Αν δεν παίρναμε ένα δεν θα παίζανε διαφημίσεις. Στο δικό μας Champions League υπάρχει αναμέτρηση που μετράει κάθε πόντος που δεν το θεωρώ δίκαιο. Πρέπει να έχεις κάθε φάση που να έχεις δοκιμάσει. Είναι λογικό να παίρνεις τάιμ άουτ στο τέλος. Το παιχνίδι πρέπει να το νιώθεις και να αποφασίζεις στο λεπτό. Καθυστέρηση και δίλημμα δεν βοηθάνε».
Για το παιχνίδι: «Εμείς είπαμε ότι έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Εμείς αύριο πρωί ταξιδεύουμε. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο. Φυλάξαμε τον Χάρις και μας βγήκε έτσι όπως πρέπει. Δεν μπορώ να πω ότι όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό κάνεις δυνατή προπόνηση. Μπήκαμε δυνατά, όμως υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σε κάποια σημεία. Οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό και δεν παίζουν στην Ευρωλίγκα έχουν πρόβλημα στο να προσαρμοστούν στην ταχύτητα».
Για την άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Μπορεί, αλλά αυτή η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός. Οι παίκτες σίγουρα δεν τα έδωσαν όλα σε κάποια σημεία. Δεχτήκαμε πάρα πολλά τρίποντα. Υπήρχαν παίκτες που θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα».
Για τα τάιμ άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα: «Αν βλέπετε τα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, ο Ομπράντοβιτς τιμωρεί τους παίκτες του αν δεν τελειώσουν τις φάσεις στα τελευταία δεύτερα. Εγώ θα ήθελα να παίζω πάντα σε υψηλό ρυθμό. Στο τάιμ άουτ μπορείς να δοκιμάσεις κάτι που δεν κάνεις στην προπόνηση. Είναι απόλυτα λογικό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
