Quantcast
NEWS
34 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διέλυσε και στη ρεβάνς τη Μπέρχεμ και έγραψε ιστορία η ΑΕΚ!

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 32-18 την Μπέρχεμ και στη ρεβάνς-Το aek365 σας μετέδωσε live το παιχνίδι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έγραψε ιστορία στο Λουξεμβούργο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία διέλυσε την Μπέρχεμ και στη ρεβάνς της αναμέτρησης για την φάση των «8» του Τσάλεντζ Καπ (32-18) και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Ένωση έδειξε εξαιρετική εικόνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μετά το 32-25 του πρώτου ματς θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Η Ένωση θα παίξει στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ με αντίπαλο την Μαδέιρα που απέκλεισε την Δυναμό Βίκτορ με ισοπαλία στη Ρωσία 27-27 και νίκη 28-21 σήμερα στην Πορτογαλία. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Πορτογαλικό νησί στις 21 ή 22 Απριλίου και ο επαναληπτικός στην Αθήνα 28 ή 29 Απριλίου. 

Το ματς

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ έδειξε τις προθέσεις της. Η Ένωση μπήκε με φόρα και με στόχο να διατηρήσει με απόλυτη ευκολία το προβάδισμα του 32-25 στο παιχνίδι της Αθήνας. Οι «κιτρινόμαυροι» με καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση δεν άφησαν περιθώρια στην Μπέρχεμ και έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας (4-7). Αυτός ο ρυθμός συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Γραμματικού να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και με ψυχραιμία να διατηρεί το προβάδισμά της (7-14). Τα λεπτά περνούσαν και τίποτα δεν άλλαζε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει υπέρ της ΑΕΚ (16-8).

Η ΑΕΚ ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά και από την στιγμή που βρήκε σημαντικά γκολ από τους παίκτες της κατάφερε να μην δώσει δικαιώματα στην Μπέρχεμ (14-25). Η Ένωση με καλές ενέργειες σε άμυνα και επίθεση έφτασε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο (18-28) και να κάνει διαδικαστικού χαρακτήρα τα υπόλοιπα λεπτά. Το τελικό 18-32 έδωσε στην ΑΕΚ μια μεγάλη νίκη και ιστορική πρόκριση στους «4» του Τσάλεντζ Καπ. 

ΜΠΕΡΧΕΜ – ΑΕΚ 18-32 (8-15ημχ.) 
ΜΠΕΡΧΕΜ (Αντρέι Γκουλμπίτσκι): Λισκάι, Ρέντινγκ, Καρπ, Γκούντεν 2, Στάιν 4, Πιέτρασικ 1, Βέγερ 2, Α. Μπιελ, Μορέιρα, Αλμέιδα, Γκεμάρε 3, Στούπαρ 3, Γκέρμπερ 1, Μπρίτνερ, Σμαλ, Λ. Μπιελ 2 
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος 1, Πέρρος 3, Γεωργιάδης 1, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 3, Π. Νικολαΐδης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 6, Δομπρής 3, Βαμβακάς 1, Αργυρού 1, Βραζάλιτσα 5, Μυλωνάς 
Διαιτητές: Σίρμπου – Σουπονίκοφ (Μολδαβία) Παρατηρητής: Ντουμπεντού (Γαλλία) Δίλεπτα: 4-5 Πέναλτι: 2/4-0/0 Κόκκινη: 50:29 Βαμβακάς (3 δίλεπτα).

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του ματς.

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ