Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Καμπάνες» σε Παρί και Μαρσέιγ

Παρί Σεν-Ζερμέν και Μαρσέιγ τιμωρήθηκαν από την UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια των δύο ομάδων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δε γλίτωσαν τελικά τις ποινές Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ από την επιτροπή της UEFA.  Συγκεκριμένα, η Παρί τιμωρήθηκε για το άναμμα των πυρσών και για τη χρήση λέιζερ στον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, με το πρόστιμο που επιβλήθηκε να φτάνει τις 43.000 ευρώ και κλείσιμο μιας πτέρυγας για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Παριζιάνων. 

Από την άλλη και η Μαρσέιγ τιμωρήθηκε με απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Europa League (με τη Λειψία για τους «8» της διοργάνωσης, στις 5 Απριλίου), ενώ και η ομάδα της Μασσαλίας θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ