Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν Αφροαμερικανό επειδή μπέρδεψαν το iPhone με όπλο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αφροαμερικανός, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στον κήπο του στην πόλη Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, αφού τα στελέχη επιβολής του νόμου άνοιξαν πυρ εναντίον του, καθώς πίστεψαν ότι οπλοφορούσε. 

Για όπλο οι -υποτίθεται ειδικά εκπαιδευμένοι- άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν ένα παλιό iphone. 

Το «έγκλημα» δηλαδή που διέπραξε ο άτυχος άνδρας ήταν ότι είχε στην κατοχή του… ένα παλιό μοντέλο iPhone, το οποίο οι αστυνομικοί πέρασαν για όπλο, σύμφωνα με τα βίντεο που είδαν χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας.

Η υπόθεση προκάλεσε την κατακραυγή της αμερικανικής κοινής γνώμης σε βαθμό τέτοιο που το Αστυνομικό Τμήμα του Σακραμέντο έσπευσε να διαβεβαιώσει σε ένα δελτίο τύπου ότι «έχει επίγνωση της σημασίας των γεγονότων και του αντίκτυπού τους στους πολίτες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ