Παίκτης της ΑΕΚ είναι από χθες κι επίσημα ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου. Ο 27χρονος πίβοτ, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού, βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους, διάρκειας ενός έτους.
Παρουσία του γενικού γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελου (αριστερά στη φωτό) και του εφόρου του τμήματος χάντμπολ, Κώστα Σταματιάδη (δεξιά στη φωτό), ο έμπειρος άσος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την ομάδα, προκειμένου από τη νέα χρονιά να φορά τα κιτρινόμαυρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
