Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης «έσπασε» τη σιωπή του και σε δηλώσεις του στον fairplay 96,1 αναφέρθηκε στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Ο Σημαιοφορίδης μεταξύ πολλών, αφού τονίζει πως «ο αγώνας διεκόπη εις βάρος της ΑΕΚ» θεωρώντας πως αυτό αποδείχθηκε στην εκδίκαση (!!!), επιπλέον σημειώνει ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη δημοσιεύματα και αμέσως μετά λέει ότι «ομολόγησαν Χιμένεθ και Κονέ» σε… δηλώσεις! Μπερδευτήκατε; Τι να κάνουμε; Ο Λάκης Σημαιοφορίδης τα λέει στις κάτωθι τοποθετήσεις του:
«Νομίζω ότι είναι απλά τα πράγματα. Ως δικηγόρος λαμβάνω υπόψη στοιχεία πραγματικά και δεν κρίνω από τα δημοσιεύματα και τις φανφάρες. Αυτό είπα και στον κ. Καποδίστρια. Εγώ ήρθα να δικάσω με βάση ένα φύλλο αγώνα, ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αποδεικνύεται από έγγραφα. Υπάρχουν μαρτυρίες παικτών της ΑΕΚ και του κ. Χιμένεθ ότι θα έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο μόνο αν δεν ορίζονταν το σκορ στο 1-0. Ο κ. Κονέ και ο κ. Χιμένεθ συνομολόγησαν ότι δε βγήκανε στο γήπεδο γιατί «μας είπανε να μη βγούμε». Αν το σκορ ήταν 0-0, η ΑΕΚ θα είχε βγει να παίξει τα υπόλοιπα λεπτά και τις καθυστερήσεις».
Και πρόσθεσε: «Η είσοδος του κ. Σαββίδη είναι μία πράξη που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς, αλλά το ζήτημα διογκώνεται. Ο κ. Σαββίδης, όπως οι πάντες συνομολόγησαν, δε στράφηκε έναντι κανενός παίκτη της ΑΕΚ, δεν τρομοκράτησε κανέναν. Δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει προς την πλευρά της ΑΕΚ, σημαίνει ότι κάτι του είπανε. Αποδομούνται ένα-ένα όλα τα στοιχεία που προβάλλει η ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της εισόδου κανένας δεν είδε το πιστόλι και κανένας δεν τρομοκρατήθηκε. Ρώτησα τον δικαστή «πότε φοβήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ;». Όταν, όμως, μετά από μιάμιση ώρα οι συνθήκες έχουν ηρεμήσει, ο κ. Σαββίδης έχει αποχωρήσει, όπως και το ένα τρίτο του κόσμου, έχει εκλείψει παντελώς το στοιχείο του φόβου που επικαλείται η ΑΕΚ. Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι κάποιος του είπε να βγούνε. Το ίδιο ειπώθηκε και στους παίκτες της ΑΕΚ, όμως αυτοί εξάρτησαν την επάνοδό τους στον αγωνιστικό χώρο από το αποτέλεσμα. Αν πραγματικά είχαν τρομοκρατηθεί από τη θέα του όπλου, θα έπρεπε εκείνη τη χρονική στιγμή να δηλώσουν ότι εμείς δεν ξαναβγαίνουμε κι όχι να το κάνουν μετά από μιάμιση ώρα».
Για το αν αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο από νομικής άποψης η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο: «Ο κ. Σαββίδης απείλησε κανέναν με το όπλο; Ίσως επειδή το ξέχασε το φορούσε. Δεν υπήρξε καμία απειλή ούτε προς το διαιτητή ούτε προς κανέναν παίκτη της ΑΕΚ. Επομένως, η θέα του όπλου δεν είναι επιχείρημα. Δεν υπάρχει καμία απειλή, πλην του γεγονότος της επαφής του με τον κ. Δημητριάδη, κάτι που είναι συνηθισμένο στα γήπεδα».
Καταλήγοντας, τονίζει: «Η ηθική αυτουργία του κ. Κομίνη είναι ότι από ένα γκολ ενδέχεται μία ομάδα να χάσει ένα πρωτάθλημα. Και όπως αποδείχθηκε το γκολ ήταν κανονικό. Και θέλω να θέσω και μία άλλη παράμετρο: μήπως η είσοδος του κ. Σαββίδη απέτρεψε τα χειρότερα. Ο κόσμος είδε τον Πρόεδρό του να κατεβαίνει για να επιλύσει μία κατάσταση. Πολλοί έχουν ξεπεράσει αυτό το στοιχείο πολύ εύκολα. Ο αθλητικός δικαστής έχει ένα φύλλο αγώνος, το οποίο είναι σαφέστατα υπέρ του ΠΑΟΚ. Σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία που έχουμε προσκομίσει στον κ. Καποδίστρια όλα είναι υπέρ μας. Ο αγώνας διεκόπη από την απόφαση της ΑΕΚ να μην ξαναβγεί και όχι από συνθήκες τρομοκρατίας και φόβου. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται με βάση τα στοιχεία τα οποία προσκομίζονται. Όλα τα άλλα είναι… έπεα πτερόεντα. Η διαδικασία ήταν, πάντως, πολύ καλή. Ήταν ευπρεπής και η παρουσία της ΑΕΚ. Έγινε μία συζήτηση της υπόθεσης τέτοια, ώστε να έχουμε μία δίκαιη δίκη και μία δίκαιη κρίση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εαν ημουν δικηγορος του σαββιδη ,που δεν ειμαι δικηγορος,θα τον υπερασπιζομουνα πιο αποτελεσματικα.
Αλλα αυτοι ειναι εξωγηινοι δικηγοροι και βλεπουν τα πραγματα διαγορετικα απο ολον τον πλανητη γη.
Αντι λοιπον να δειξουν αληθινη μεταμελεια, να ζητησουν αληθινη συγγνωμη,αυτοι προσπαθουν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοροιδεψουν και κοσμο και δικαστες.
Αλλα ειναι τοσο ισχυρη η εικονα που δυστυχως γι' αυτους ειναι καταδικασμενοι.
Γελανε κ τα τρίγωνα Πανοράματος .......α ρε σαββιδακο σε βρηκαν κ σε αρμέγουν......οι χασοδικες!
Τώρα σε πίστεψε όλος ο κόσμος... ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Τάκης ο Βούρδουλας, ο Στέλιος ο Κοντός, ο Λάκης ο Φουσκωτός, ο Γρηγόρης το Άτομο, ο Σάκης το Τσεκούρι, ο Αντώνης ο Μαλλιάς, ΟΛΟΙ...
Δεν έχετε καν καταλάβει τι έχει γίνει και αντί να ρίξετε τους τόνους βγαίνετε από πάνω και απειλείτε κιόλας ότι αν δεν σας γίνει το χατίρι θα κάψετε την Ελλάδα.
Πόσα άλλα χατίρια να σας γίνουν ρε παιδιά?
1) Πήρατε ένα κύπελλο με τον Κύζα στον ημιτελικό και το γκολ οφ σάηντ στον τελικό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2) Πήρατε ένα ματς στα χαρτιά το οποίο χάνατε μέχρι το 60' προκειμένου να καβατζάρετε την δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Ληγκ, ρίχνοντας στην εσωστρέφεια τον αντίπαλο με -3, -2 από επόμενο πρωτάθλημα και 2 αγωνιστικές.
3) Για παρόμοιο λόγο εσείς πέσατε στα μαλακά με απόφαση να βγαίνει 1 την νύχτα Σαββάτου και 18 ώρες μόλις πριν την έναρξη αγώνα προκειμένου να παίξετε με κόσμο και σούπερ ψυχολογία.
4) Πήγαν τα τζιμάνια σας στα Γιάννενα, έσπασαν την είσοδο μιας θύρας, μπούκαραν χωρίς εισιτήριο, έβγαλαν έξω τους νοικοκυραίους και έκατσαν κύριοι μετά να δουν το ματς. Και δεν έγινε Τ Ι Π Ο Τ Α.
5) Χάσατε ωραία και καλά και δίκαια από την Τρίπολη, κι επειδή δεν γουστάρετε αν δεν κάθεται να την αρπάξει ο αντίπαλος άρχισαν γενικοί αρχηγοί και προπονητές να πλακώνουν και να τραμπουκίζουν αντίπαλους παίχτες. Και τελικά την πλήρωσε μόνο ένας φροντιστής.
Και τώρα τι ζητάτε δηλαδή? Έδωσε μια (έστω πολύ δύσκολη) φάση, πάνω στην οποία διαφωνεί η μισή Ελλάδα, υπέρ της ΑΕΚ και μπήκαν μέσα παράγοντες με όπλα και μπράβοι και ζητάτε τι? Να τιμωρηθεί ο Κομίνης γιατί δεν συνέχισε το ματς και η ΑΕΚ γιατί δεν έκατσε (σαν να έχει σύνδρομο της Στοκχόλμης) να παίξει το ιδανικό θύμα? Έρχεστε καθόλου σε επικοινωνία με την λογική? Σας έχει καταπιεί η αλαζονεία και έχετε χάσει την μπάλα.
Έχετε κοιταχτεί στο ελάχιστο στον καθρέφτη? Την ελάχιστη αυτοκριτική την έχετε κάνει?
Τέλος σας ξαναλέω. Πηγαίνετε στο CAS. Και ανοίξτε και κάμερες να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι όταν ακούσει Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τις αιτιάσεις σας και τα επιχειρήματά σας.
Πολύ ωραίος. Πήγαινε γράψε το κ στο αντικειμενικό site κι άμα στο περάσουν σφύρα μου κλέφτικα..
Άσε ρε φιλε με αυτό το σάιτ!εχω φάει μπαν δίχως λόγο , χωρίς να βρησω , τίποτα ! Επειδή είπα την άποψη μου ....κανένας Αεκτζής σε αυτό σάιτ ! Ας μένουν οι μπαοκτζιδες και να γράφουν μόνοι τους
Πολυ σωστός.Ουτε μια απλή πρόταση κατα του ΠΑΟΚ δεν περνάνε πλέον.Λογοκρισια φουλ
Το έχουν περάσει φίλε. Δικό μου σχόλιο είναι σε εκείνο το σάητ. Από εκεί το έκανε copy-paste ο φίλος. Έχω δει και παλικάρι να κάνει copy paste σχόλιό μου ως δικό κάτω από από ποστάρισμα του Τσακίρη. Εντάξει, δεν έχει σημασία γιατί πίσω από ψευδώνυμα σχολιάζουμε, αλλά ιδίως εκείνο στο facebook είχε μια κάποια πλάκα, θα νόμιζαν και κάποιοι που διαβάζουν κι εδώ και στο facebook ότι είμαι κάποιος άλλος. Τελος πάντων. Καλό να μην γίνονται αυτά κι ας μην έχουν πολλή σημασία.
Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό είναι σχόλιο μου copy-paste που έκανα στο αντικειμενικό σάητ (που για καποιο λογο ξανα-άνοιξαν τον αποκλεισμένο λογαριασμό μου). Δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί πίσω από ψευδώνυμα σχολιάζουμε έτσι κι αλλιώς, απλά το σημειώνω.
Σκέψου δηλαδή τι θα λένε από αύριο μέσα στη ζαλάδα τους, αφού φάνε τη μεγαλοπρεπέστατη φάπα που έρχεται.
Τσου ρε Λάκη!
Ας τα πει στην ΟΥΕΦΑ όλα αυτά ο "εξαίρετος" δικηγόρος. Ο Σημαιοφορίδης μας λέει πως ΑΕΚ είπε πως αν το σκορ ήταν 0-0 θα έβγαινε να παίξει ενώ επειδή το σκορ ήταν 1-0 δε κατέβηκε να παίξει. Αυθαίρετες υποθέσεις και τίποτε άλλο. Και 0-5 να ήταν όχι δε θα βγαίναμε να παίξουμε. Καμία ομάδα που σέβεται τον ευατό της δε θα έκανε τέτοια βλακεία. Τα κορόιδα πεθάναν και επιπλέον κανείς δε μας ζήτησε να βγούμε για να συνεχιστεί ο αγώνας. Ας συγκρατούσαν τους Σαββίδη και Μίχελ και ο αγώνας θα τελείωνε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήσυχα ξεκινώντας με το βολέ του Μπάρκα, δηλαδή με σκορ 0-0. Δε θα πληρώνουμε εμείς τα λάθη του ΠΑΟΚ και γενικότερα των άλλων. Είπαμε οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα αλλά αυτό δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι μας. Εξαρτάται και από τον εκάστοτε αντίπαλο μας. Κανείς δεν διόγκωσε τα γεγονότα. Όλη η Ευρώπη και όχι μόνο καταδίκασε την ενέργεια του Σαββίδη και των συνεργατών του. Εντάξει το καταλάβαμε όλος ο κόσμος υπερβάλλει και ο παοκ είναι η "φωνή της λογικής". Εγώ αναμένω και τις ενέργειες της ΟΥΕΦΑ πχ 5της αποκλεισμός του παοκ είναι το λιγότερο. Οτιδήποτε λιγότερο από υποβιβασμό θα είναι σκάνδαλο. Καλή διάλυση μπαογκια. Από αύριο ελπίζω να κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Η λογική του παοκ: "Σεβόμαστε τη δικαιοσύνη όταν μας συμφέρει. Όταν δε μας συμφέρει: "Δεν είναι ηθικό, θα σας δείξουμε κτλ κτλ"
Τσου ρε λάκη...κανε έφεση για το -9 (στην καλύτερη) ή για την β εθνικη (στην χειρότερη) ν γελασουν κ οι πέτρες
Λάκη ποδοσφαιρικά δεν έδωσες τίποτα για αυτό προφανώς και δεν σε θυμάμαι. Νομικά όμως είσαι επικίνδυνος. Πήγαινε με τους Πετρουλάκη, Βασιλόπουλο και Μίνο να βγάλετε την απόφαση. " Αρες μάρες κουκουνάρες". Γελάει όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις ανοησίες σας. " Κοντός ψαλμός αλληλούια. " Δυστυχώς που στην δευτεροβάθμια χάσατε τον Σκουτέρη. Περαστικά σας και να προσέχετε τον ιβανασυριζαίο κουμπουροφόρο κοντοφουλαράκια.
Τώρα ήρθα στα ίσια μου παιδιά. Αυτός εδώ λέει ότι ο Ρώσος ξέχασε να βγάλει το όπλο. Είπα κι εγώ...να κάνει τετοιο πράγμα ο Ιβάν. Ρε ουστ από δω.Κάνατε ένα πρωτάθλημα ρεζίλι παγκοσμίως και θέλετε να τημωρηθεί η ΑΕΚ.
Έχουν βιάσει κάθε μα κάθε έννοια λογικής και πραγματικά έχουν καταφέρει να κερδίσουν επάξια το τοτέμ του υπερσιχαμένου εν έτη 2018. Μιλάμε ότι αυτό πραγματικά ήθελε τιτάνια προσπάθεια για να το καταφέρουν, αλλά μπράβο τους, το κατάφεραν.
Υ.Γ.: Το γεγονός ότι μπορεί σε off the record συζητήσεις και από την καλή τους την καρδιά ως ένδειξη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συναδελφικότητας να εκφράστηκε από κάποιους παίχτες της ΑΕΚ η πρόθεση να τελειώσουν για τους τύπους το ματς εφόσον ίσχυε το σκορ του αγωνιστικού χώρου (και όχι κάποιο σκορ-προιόν τρομοκρατίας) προκειμένου να μην τιμωρηθεί αυστηρά ο παοκ, προφανώς εκεί στον παοκ πάνε μπαμπέσικα να το εκμεταλευτούν. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι και πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Ίσως (ξαναλέω ίσως, δεν το ξέρω) κάποιοι από την ΑΕΚ να εξέτασαν το ενδεχόμενο να κάνουν χάρη στον παοκ για να μην χαντακωθεί όπως του αξίζει, αλλά ο μπαμπέσης από ευεργεσίες και καλοσύνη δεν καταλαβαίνει όπως όλοι ξέρουμε. Φανταστείτε για παράδειγμα το 2011 που δέχτηκε η ΑΕΚ να συνεχιστεί το ματς μετά το κάψιμο του Σαχα και το ντου των οπαδών, να έμπαιναν αφιονισμένοι οι παίχτες του παοκ για να ισοφαρίσουν, κάτι τέτοιο ήθελαν να κάνουν τώρα τα παόκια, αλλά σε ακόμα χειρότερη μορφή. Πάντως η ουσία είναι ότι ουδέποτε τέθηκε επίσημο θέμα να συνεχιστεί ο αγώνας. Αλλά και να είχε τεθεί, μια καταγγελία στο διαιτητικό δικαστήριο και θα βλέπαμε αν σωστά τέθηκε ζήτημα ολοκλήρωσης αγώνα εν μέσω κουμπουριών ή όχι.
Λέει "Ως δικηγόρος λαμβάνω υπόψη στοιχεία πραγματικά και δεν κρίνω από τα δημοσιεύματα και τις φανφάρες" και κάνει ακριβώς το αντίθετο.
"Δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει προς την πλευρά της ΑΕΚ, σημαίνει ότι κάτι του είπανε."
Χαχα, αν κάνανε όλοι ντου κάθε φορά που τους λέει κάτι ο αντίπαλος, αγώνας σε ομαδικό άθλημα δε θα είχε τελειώσει ποτέ στην ιστορία.
Παρεμπιπτόντως... αυτός ο Χιμενεθ, επειδή "κάτι του είπανε" δεν εκανε το δαχτυλο; Αθώος κι αυτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δηλαδή. Άλλο τώρα αν ξέχασε πώς είναι να κάθεται στον πάγκο, εξαιτίας της τιμωρίας που του επιβλήθηκε. Και να θυμίσω και το κράξιμο που έφαγε από εμάς τους ΑΕΚτζηδες;
Πραγματικά, δε μπορώ να περιμένω για την ανακοίνωση της ποινής...
Αυτοί για να έχουν πάλι τέτοια αισιοδοξία,από κάπου πηγάζει!!!δεν τα λένε τυχαία!!!εχετε το νου σας εκεί στην παε,γιατί και προχτές λέγαμε όλοι σίγουρα θα είναι τεράστιο σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθούν και παίξουν και χωρίς κεκλεισμένων των θυρών και έγινε!!!οποτε πάλι τώρα θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων αλλά είναι ικανοί πάλι να το μαγειρέψουν!!!προσεχετε και μην τους λυπάστε καθόλου!!!στα τάρταρα στείλτε τους!!!
Δεν είναι αισιοδοξία αδερφέ... απελπισία, στρουθοκαμηλισμός, στάχτη στα μάτια των ορκ, κοκ. Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε μεγάλη φάπα στον παοκ αυριο. Άντε να μειωθεί λίγο η όποια ποινή στις εφέσεις (όπου θα παίξει μπάλα η πειθαρχική δίωξη σκουτέρη, ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις).
Εδώ γίνεται δίκη με συγκεκριμένα στοιχεία (ΦΑ, βίντεο, καταθεσεις, διευκρινιστικο υπομνημα) κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοι μιλανε για Κονέ και Χιμενεθ. Αλλού για αλλού δηλαδή.
Δεν είναι αισιοδοξία αδερφέ... απελπισία, στρουθοκαμηλισμός, στάχτη στα μάτια των ορκ, κοκ. Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε μεγάλη φάπα στον παοκ αυριο. Άντε να μειωθεί λίγο η όποια ποινή στις εφέσεις (όπου θα παίξει μπάλα η πειθαρχική δίωξη σκουτέρη, ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις).
Εδώ γίνεται δίκη με συγκεκριμένα στοιχεία (ΦΑ, βίντεο, καταθεσεις, διευκρινιστικο υπομνημα) κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοι μιλανε για Κονέ και Χιμενεθ. Αλλού για αλλού δηλαδή.
Όταν πέρυσι βάλατε το γκολ φάντασμα κ πήρατε το κύπελλο είδες κανένα Μελισσανίδη να μπουκάρει με κουμπούρι να επιλύσει την κατάσταση ; Μας έχει τρελάνει η ΑΕΚΑΡΑ φέτος αλλά έχεις θα μας αποτελειώσετε με επιχειρήματα σας
Μπραβο σου ρε μαγκα!!!
Κανεις καλη δουλεια...
Αν ομως τα πιστευεις αληθινα, τοτε το εχεις χασει κυριολεκτικα!!
Δηλαδη ο Γκαγκατσης ειπε στον Κομινη να γραψει οτι ειναι υπαιτιοτητα της ΑΕΚ, εκεινος ειπε κανετε ενσταση και αν εννοουσε υπαιτια την ΑΕΚ δε θα το εγραφε ξεκαθαρα εεε???... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ποια σχολη ειπαμε εβγαλες??????????
Και μονο που ζητατε με μισος να τιμωρηθει ο αλλος και οχι εσεις που κανετε συνεχως τα ιδια, σας αφηνουμε στη μοιρα σας...
Αυριο κανε μας και μια επεξηγηση της ποινης σας, ετσι για να την εμπαιδωσουμε κι εμεις!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
τον μοναδικο Σημαιοφοριδη που θυμαμαι ειναι ενα παικτη της ΚΑστοριας που έστελνε απο το πλάγιο τη μπαλλα στη μικρή περιοχή!!!χαχαχαχα
Ετσι και ο κακομοιρης δικηγόρος πρεπει να δικαιολογήσει τα χρήματα που παιρνει. Και να θυμάστε κάτι το τυράκι που πεταξε ο Σαββίδης ειναι το 1.6 δις που εισέπραξε για τη πωληση της κανοβιομηχανίας λιγες μερες μετά τα γεγονότα ώστε να κάνει καποιους πολιτικούς να λιγορευτουν τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φράγκα :)
Την πήρε την δόξα από τον τον πρόεδρο του ΕδεσαΪκού ο Λάκης.
Βασικά, αυτά που θεωρεί ότι αποδείχθηκαν είναι στον αέρα (ουσιαστικά δε στέκουν ούτε στον αέρα, αλλά τέλοσπάντων).Λέει ότι ''είπαν οι κ. Κονέ και Χιμένεθ''. Πρώτα απ'όλα δεν είναι ηλίθιοι να πέσουν σε τέτοια παγίδα και δεύτερον αυτό δεν αποδεικνύεται.Και καλά θα κάνουν Κονέ και Χιμένεθ να αντιδράσουν.Μετά λέει ότι ''ο Σαββίδης δεν επιτέθηκε σε κανέναν''.Όταν του επισημαίνεται ότι τον διαψεύδει η εικόνα : ''μάλλον κάτι θα του είπαν από τον πάγκο και γι'αυτό τους την έπεσε''.Αυτό κι αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι γελοίο επιχείρημα.Πρώτον γιατί δεν αποδεικνύεται και δεύτερον γιατί ακόμα κι αν αποδειχθεί, δικαιολογείται κάποιος ένοπλος εισβολέας να επιτεθεί σε κάποιους επειδή απλά του είπαν κάτι? Ένας στοιχειωδώς σοβαρός δικηγόρος θεωρώ ότι θα τα αντικρούσει για πλάκα αυτά τα ''επιχειρήματα.
Εγώ πάντως βλέπω μια απελπισία και μια προσπάθεια να περάσουν στην παοκτζήδικη κοινή γνώμη μια ιστοριούλα (όχι ότι είναι δύσκολο να τη χάψουν τα ορκ) και μετά να βγουν να πούνε ''είχαμε όλο το δίκιο με το μέρος μας , αλλά πάλι μας αδίκησαν''.
ελα λακη θυμασαι το συνθυμα εξω ο γαμπρος μεσα ο τσινος
-Είσαστε απολύτως σίγουρος ότι ο εν λόγω κύριος ειναι νεκρός γιατρέ;
-Να σας το θέσω αλλιώς κύριε συνήγορε ο εγκέφαλος του ήταν μέσα σε ενα βάζο πάνω στο γραφείο μου.
-Ναι αλλά είσαστε απολύτως σίγουρος ότι ο εν λόγω κύριος ειναι νεκρός;
-Όχι απ οσο ξέρω μπορεί να είναι κάπου εκεί έξω και να δικηγορει.
Ο Παοκ και η ΕΟ θα παίξουν τα ρέστα τους στην έφεση. Είναι περίεργη η εμμονή του Παοκ να τιμωρηθεί και η ΑΕΚ, την στιγμή που αυτός ότι και να γίνει θα έχει αφαιρέσεις βαθμών που θα τον βγάλουν εκτός και 2ης θέσης. Επίσης μου κάνει η εντύπωση ότι κανείς δεν αναφέρει ότι στο ματς της Τούμπας με Θρήνο, ο κυρ Σάββας ακούγεται να λέει ότι παίρνω την ομάδα και φεύγω, πολύ πριν φύγει ο Αρετόπουλος από το γήπεδο. Στο δικό μας τώρα ματς, ο Κομίνης ότι και να συζήτησε στα αποδυτήρια, παρέμεινε εκεί.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο διαιτητής που θέλει να συνεχίσει τον αγώνα βγαίνει έξω, αφού πρώτο έχει ενημερώσει τις 2 ομάδες, αν τώρα η μια επιμείνει να μην βγει, τότε πρέπει να αποδείξει ότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι που δεν βγήκε.
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ρε παιδιά εγώ μου φαίνεται είμαι καλύτερος δικηγόρος απο δαύτων, και χωρίς πτυχίο νομικής...
Βγαίνει στην εκπομπή "ντέρμπυ" του Μακεδονία t.v σχεδόν κάθε Δευτέρα βράδυ και λέει με περισπούδαστο ύφος, χωρίς κάποιον να τον αντικρούει, του κόσμου τις ανακρίβειες. Όταν στην επόμενη εκπομπή οι αρλούμπες που ξεστομίζει καταρρίπτονται, χωρίς να αναφερθεί σε αυτές, βρίσκει καινούργιες. Έχει παραγίνει αυτό το κακό με τον ΖΜΠΑΟΚ , έχει δύο κανάλια(ΕΡΤ3 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 3-4 ραδιοφωνικούς σταθμούς για πάρτη του που κάνουν αδιάκοπα πλύση εγκεφάλου στους αφελείς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΜΠΑΟΚτζήδες... Αυτοί είναι κατ' ουσία υπεύθυνοι για τον πρωτοφανή φανατισμό που έχουν.
Όσο σίγουρος ειναι για τον τραυματισμό του ιβιτς και ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Γκαρσία κ Ότι ο Μιχελ δεν απείλησε τον διαιτητή όλο σιγουριά
Είναι λίγο μπερδεμένος και με βάση τα χρώματα της ομάδας του προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Μου θυμίζει έναν γνωστό μου που μετά από ένα βραδινό τρακάρισμα δικαιολογήθηκε πως αν και δεν είχε δίπλωμα, ασφάλεια και φώτα στο μηχανάκι ο άλλος έφταιγε για το ατύχημα!
ΤΟΥΤΟΥΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ παοκακια ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ....!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ '''ΚΥΡΙΟΙ'''...........
μονο για κανα αραουτ ειναι
"Σίγουρος ο Λάκης Σημαιοφορίδης, δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ότι αποδείχτηκε πως ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας της ΑΕΚ!" Μου θυμίζει είδηση από το ¨tokoulouri¨ :D
Ναι λεβεντάκο μου...ότι πεις εσύ. αλίμονο!
Σαν δικηγορος ειναι οτι ηταν και σαν ποδοσφαιριστης: πολυ κατω απο το μετριο, με βασικες ελλειψεις στο επαγγελματικο του αντικειμενο.
Ο "χασοδικης" μεγιστος Πουλικακος , καλυτερα θα τα πηγαινε απο σενα !!
Είναι πράγματι όλοι τους χειρότεροι απο τους γαύρους.