Τα παράπονα του Κώστα Κατσουράνη προκάλεσε η διαιτησία του Λάμπρου στο Παναχαϊκή-Άρης. «Επικίνδυνος πάλι αλλά εμείς συνεχίζουμε» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αν μπορούσε θα έκανε πιο πολλά, δεν μπορούσε απλά», έγραψε στο twitter.
Ουσιαστικά, στην Παναχαϊκή «βράζουν» για τα πολλά φάουλ που δόθηκαν στους Θεσσαλονικείς στο δεύτερο μέρος (πολλά εξ αυτών γύρω-γύρω από την περιοχή τους και με ένα τέτοιο, άλλωστε, ήρθε το 1-1), θεωρούν πως δεν υπήρξε ίση μεταχείριση στα μαρκαρίσματα των δύο αντιπάλων, ενώ έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για τις καθυστερήσεις. Ο Λάμπρου έδωσε μόλις τρία λεπτά και παρά το γεγονός πως δεν παίχτηκε ΚΑΘΟΛΟΥ ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις (λόγω αξιμαχιών και μαρκαρισμάτων που έφεραν... τρεις αποβολές), εντούτοις το έληξε... αμέσως.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
