Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο αέρας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, ο σούπερ Γιακουμάκης και το «ΕΜΕΙΣ… κι όχι κανείς»

Ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Εμείς… κι όχι κανείς». Αυτός είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ που κάνει έξυπνο λογοπαίγνιο με την ντροπιαστική ατάκα… μόδα του ΠΑΟΚ «ή εμείς ή κανείς».

Η εφημερίδα, σημειώνει αναλυτικά, έχοντας πλούσιο ρεπορτάζ από τη δικαστική μάχη για τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα κι όχι μόνο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ αποδεκτό για τα εγκληματικά λάθη ενός να την πληρώσουν όλοι και να κλαπεί από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα. ΣΟΚ: Ο Βαγγέλης Γραμμένος σε ‘’έκρηξη αγανάκτησης’’ πρότεινε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στην Κυβέρνηση. Μέλη της εκτελεστικής επιτροπής από συγκεκριμένες ΕΠΣ πρωταγωνιστούν στην πίεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ σε γραμμή εμείς ή κανείς του ΠΑΟΚ. Δεν περνάει ούτε από την ΦΙΦΑ το… ευφάνταστο σενάριο.».

Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ φιλοξενεί και όσα έγιναν στα δικαστήρια όπου η ΑΕΚ μέσω των Λυσάνδρου – Ρίζου νίκησε κατά κράτος την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για «τρομερά αυτογκόλ του ΠΑΟΚ που πάει για ιστορική καμπάνα». Τέλος για το φιλικό με την Λαμία η εφημερίδα σχολιάζει: «Έβγαλαν το άχτι τους, όσο ετοιμάζονται για την κούπα».

SPORTIME

«Ντέρμπι δικαστηρίου». Με αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί σήμερα η SPORTIME που σημειώνει μεταξύ άλλων: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για 5 ώρες επιχειρηματολόγησαν για όσα έγιναν στην Τούμπα. Ψιλό απίθανο να τη γλιτώσει ο ΠΑΟΚ, για Τετάρτη η απόφαση», ενώ κάνει αναφορά και στο 5-0 επί της Λαμίας «με αέρα πρωταθλήτριας και σούπερ Γιακουμάκη».

SPORTDAY

Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το φιλικό με την Λαμία στέκεται η SPORTDAY που αναφέρει «Σαν να ήταν επίσημο. Η ΑΕΚ σάρωσε με 5-0 την Λαμία στο χθεσινό φιλικό κι έδειξε έτοιμη για το φινάλε της σεζόν». Η εφημερίδα έχει αφιέρωμα και «στη συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο όνειρο του γηπέδου», ενώ γίνεται αναφορά και στη δικαστική μάχη για όσα έγιναν στην Τούμπα.

LIVE SPORT

«Δεν γλιτώνουν». Για την επερχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ γράφει η LIVESPORT που συμπληρώνει στο πρωτοσέλιδο της «Σιγουριά στην ΑΕΚ, παρά τη ‘’μεθόδευση του ΠΑΟΚ’’». Η εφημερίδα καταλήγει και σχολιάζει το φιλικό 5-0 επί της Λαμίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ