Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη περί διακοπής του πρωταθλήματος επ’ αόριστον, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β’ 868/12-3-2018), με την σχετική ανακοίνωση να στέκεται ιδιαίτερα στην σοκαριστική εικόνα με τον οπλισμένο Ιβάν Σαββίδη να κάνει ντου στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.
Η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β' 868/12-3-2018, είναι η ακόλουθη:
«Αποφασίζουμε τη διακοπή επ' αόριστον διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, καθώς και των ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων Α' και Β' εθνικής κατηγορίας (SUPER LEAGUE-FOOTBALL LEAGUE) περιόδου 2017-2018, με άμεση ισχύ από 12/03/2018.
Η ως άνω διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της αυξημένης αντιπαλότητας και το εξόχως τεταμένο κλίμα, όπως διαμορφώθηκε με την εμφάνιση αξιωματούχου ομάδας και συγκεκριμένα του προέδρου της γηπεδούχου ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη, να οπλοφορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 11/03/2018 στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ και που απεικονίζεται στο video της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα που έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο, καθώς και τις εμπρηστικές δηλώσεις των αξιωματούχων κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ιδίως κατά τις τελευταίες αγωνιστικές.
Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια καθόσον πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα για να επιβληθεί η όποια προβλεπόμενη ποινή ????
να αποβληθει ο παοκ και ο σαβιδης απο το πρωταθλημα
Το ντου και το όπλο του Σαββίδη είναι το αίτιο διακοπής όλου του πρωταθλήματος αλλά όπως λέει η πλευρά του παοκ δεν είναι το αίτιο διακοπής ενός αγώνα;
Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΓΥΠΕΖΟ.
Απλά ελπίζω στο διάστημα της διακοπής να συντονιστούν τα όργανα ,να επιβληθούν οι ποινές να εκδικαστούν οι εφέσεις(σιγά μην δεν κάνουν)και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα(λογικά μετά και την διακοπή της εθνικής)με ξεκάθαρη βαθμολογία και ξεκάθαρο σκεπτικό,έχουμε τα κακαλα να εφαρμόζουμε τους νόμους η οχι?
Ο μόνος που ευθύνεται για πυροδοτηση εκτεταμένων βίαιων συμπεριφορών είσαι εσυ, η κυβέρνηση και η αθλητική δικαιοσύνη που με τις κατευθυνόμενες αποφάσεις σας διαστρεβλώνετε το δίκαιο, το ηθικό και το νόμιμο! Το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε το κοινό αίσθημα και να δημιουργείτε «σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια» όπως εσυ λες ...είσαι και νομικός τρομάρα σου...
Τωρα κατι λες,για συνεχισε το!!!!