Μια ατάκα του Αλέξη Τσίπρα από τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης για το ποδόσφαιρο, κυκλοφόρησε ως διαρροή, πιθανότατα από το ίδιο το Μαξίμου. Η ατάκα προκαλεί προβληματισμό καθώς είναι στη λογική της συλλογικής ευθύνης και τους τσουβαλιάσματος που είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι επιχειρούν να κάνουν.
«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός και εύλογα διερωτάται κανείς ποιοι είναι οι "όλοι". Πάνω σε ένα θέμα που η ευθύνη είναι αποκλειστικά προσώπων (Σαββίδης, Μίχελ) τι σκοπό εξυπηρετεί το τσουβάλιασμα και ποιες ευθύνες έχει για παράδειγμα η ΑΕΚ;
Ο παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί γιατί ο Λούμπος Μίχελ, σε ζωντανή μετάδοση, εισέβαλε τον αγωνιστικό χώρο, απείλησε τον διαιτητή και στη συνέχεια ο οπλισμένος Ιβάν Σαββιδης, με τη συνοδεία της φρουράς του, έκανε κινήσεις προς το πιστόλι του απειλώντας τον Κομίνη και τον πάγκο της ΑΕΚ.
Δεν υπάρχει "όλοι" στο περιστατικό αλλά συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο και η προσπάθεια για τσουβάλιασμα θα μπορούσε δικαιολογημένα να θεωρηθεί εκ του πονηρού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σοβαρά Αλέξη. Ποιά η θέση σου για το συγκεκριμένο ζήτημα οτι κάποιοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με τσαμπουκά, έχοντας καμιά δεκαριά μπράβους απο γύρω και απειλούν τους πάντες για να μετρήσει ένα πέτσινο γκολ μουφα. Είπες τίποτα συγκεκριμένο για αυτήν εταιρεία που λέγεται ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη της;
Ζήτησες Αλεξάκο την σύληψη και την παραδειγματική τιμωρία και της εταιρείας και του ιδιοκτήτη;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αλέξάκο επειδή γνωριζόμαστε σε αυτόν το τόπο πέρασαν οι εποχές που κάναμε χαβαλέ με τον φίλο μας τον Νικολάκη και μας τα συγχωρούσαν όλα.
Ιμετασιόν Αριστεροί του Κ@λου. Αντιγράφεται συνταγές του ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να δημιουργήσετε τα δικά σας τζάκια της ολιγαρχίας. Πιστεύωντας οτι έτσι θα δεθείτε με την καρέκλα της εξουσίας για πολλά χρόνια.
Οι καιροί όμως άλλαξαν. Αυτοί που δυναμώνεται στο τέλος θα σας εκθέσουν και θα σας κατασπαράξουν οταν δεν θα τους είστε χρήσιμοι. Και μιας και είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο και νομίζεις οτι η μπάλα έχει γωνίες επειδή πάνω της βλέπεις τετραγωνάκια με ραφές κόψε αυτό το σοφιστικέ ύφος όταν μιλάς γιατί εμείς που σε γνωρίζουμε καταλαβαίνουμε οτι δεν σου πάει. Πολύ περισσότερο όταν από τα 5 δικά σου τα 4 είναι μαλ@κίες. Και αυτά που διαβάζεις από το χαρτί με το ύφος που τα λές φαίνονται οτι δεν είναι δικά σου και σου τα έχουν υποβάλει. Έτσι λοιπόν το όνομα σου θα γίνει συννώνυμο της μπούρδας και της μαλακ!@ς. Θα λέμε απλά στον άλλο οτι αυτά που λές είναι Τσιπρίλες.
Γιατί λοιπόν να τιμωρηθεί όλη η πολυκατοικία επιδή κάποιος οπλοφορεί σε αυτή ή είναι κλέφτης ή φονιάς κ.λ.π. Με ποιά λογική συνδέεται αυτό.
Από πότε μια κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να οδηγεί στην πτώχευση όλες τις εταιρείες επειδή η φίλα προσκείμενη εταιρεία δεν ευνοείται μιας και δεν μπορεί να αποφύγει την τιμωρία; Ή μήπως επειδή ο δικός μας θα τιμωρηθεί θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι;
Η διακοπή είναι συγκάληψη του εγκλήματος γιατί εξισώνει τον θύτη με τα θύματα και τους άσχετους με την υπόθεση.
Αν θέλατε εξυγίανση και όχι έλεγχο του ποδοσφαίρου θα αρχίζατε με την ΝΟVA που αξιώνει να ορίζει πως πρέπει να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Που θέλει πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Ντροπή ρε! Είστε αξιολύπητοι και ντρέπομαι που κάποτε είμασταν στο ίδιο μετερίζι.
ΥΓ. Ο πρώτος που υπέγραψε με NOVA ήταν ο φίλος σας Ο IBAN o ΠΑΟΚτσης. Να εξαφανιστούν οι υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδος λοιπόν. Αυτοί είναι που νοιάζονται για το ΕΛΛηνικό Ποδόσφαιρο;
Δώστε λοιπόν λιμάνια, ΣΕΚΑΠ, Αεροδρόμια (Αλλάξτε τα και όνομα για να μπορείτε να τα πουλήσετε).
Αφού τα δίνεται όλα γιατί να μην δώσετε και το πρωτάθλημα το οποίο πρωτείνω να ονομάζεται Ιβανόφειο - μαρινάκειο.
Είμαι AEKτσης από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου. Υπήρξα ποδοσφαιριστής στο Ερασητεχνικό.
Τώρα όμως, είμαι πολύ ΑΕΚτσης.
Γιατί υποστηρίζω μια ομάδα που με ήθος και χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις από την Γ εθνική μέχρι σήμερα δείχνει το δρόμο πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.
ΥΓ2: Συγνώμη για τα μεγάλα σχόλια μου.
ΥΓ3: Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο ξέρει οτι η συγκεκριμένη φάση του Μαουρίσιο είναι ορισμός του Οφσαιτ. Δεν θα ήταν αν δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα για να την προστατεύσει ή και για να την σπρώξει προς τα δίχτυα. το ότι δεν την βρήκε είναι απλα γιατί δεν μπόρεσε οχι γιατί δεν προσπάθησε. Με την ενέργεια του εμπόδισε και τον Μπάρκα αλλά και τον Σιμόες που ήταν ακριβώς πίσω του. ΑΝ δείτε ο σιμόες για να αποφύγει το γίδι τον Μαουρίσιο πέφτει πάνω στον Μπάρκα. Ο Μαουρίο Στέρησε με την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμμετοχή του στην Φάση το γκόλ του ΠΑΟΚ. Ήταν ΟΦΣΑΙΤΑΡΑ. Τέτοια γκόλ έχουν ακυρωθεί και στην ΑΕΚ και σε άλλες ομάδες.
Η συλλογική ευθύνη σε μία συγκεκριμένη περίπτωση βίας σε αγωνιστικό χώρο είναι "προπέτασμα καπνού", δηλαδή πρόθεση συγκάλυψης των πραγματικών υπαίτιων προσώπων. Τραβηγμένο από τα μαλλιά το παράδειγμα που θα δώσω, αλλά, χρήση συλλογικής ευθύνης για να δικαιολογήσουν τα ειδεχθή και απάνθρωπα εγκλήματά τους έκαναν οι ιδεολογικοί αντίπαλοι της Δημοκρατίας. Οι Ναζί.
Πολύ εύστοχο το σχόλιο και το παράδειγμα. Επισης αυτή η προσέγγιση είναι και κλασσική τακτική γαύρου... όταν δε μπορούν πλέον να διαψεύσουν τα αίσχη τους, το γυρίζουν αμέσως στο "έλα μωρέ τώρα, όλοι τα ίδια κάνουν".
Συγχαρητήρια στη ΝΔ για τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης με ποσοστό 70% απο την πρώτη Κυριακή στις αμέσως επόμενς εκλογές!
Δαγκώνουν το χέρι που μας ταίζει άραγε?
Ισως ειναι η πρωτη φορα οπου εαν δεν υπαρξει δικαιοσυνη και επιβολη των κυρωσεων στον παοκ, η κυβερνηση θα πεσει απο το ποδοσφαιρο.
ια,μεθοδευσεις και αλλα θα επιφερουν ανεπανορθωτες συνεπειες.
Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και αναστολες,ατιμωρησ
Αν τι καταλαβουν στο τελος θα κερδισουν πολυ πςρισσοτερα απο αυτα που νομιζουν οτι κερδιζουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τωρα.
πάντως ο ρώσος δικό σας εντελώς κατασκεύασμα είναι.. αυτός που πριν τρία χρονια ήταν άσχετος και με την ουρα στα σκέλια.. τώρα το παίζει εξουσία.. βγάζει το μπουφάν για μανούρα και να δείξει την μπιστόλα.. κάποιοι του έδωσαν θάρρος αλέξη.. αυτό το μόρφωμα που αντικατέστησε στη χορηγία τον βαγγέλα εσείς το εκθρέψατε και τον κάνατε να φαντάζεται τον εαυτό του για χαλίφη στη θέση του χαλίφη.. μαζέψτε τον και δώστε τις προβλεπόμενες τιμωρίες σε αυτόν και την ομάδα του.. μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διανοηθείτε η διακοπή του πρωταθλήματος να ήταν η πρόφαση για να πέσει ο παοκ στα μαλακα.. αυτή την φορα δεν θα είναι σαν τις άλλες..
Δεν είναι Ρώσος, γεωργιανος είναι.
ΑΜΑΝ ΘΥΜΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΡΕ ΑΛΕΚΟ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ... ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ... ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελετε ορφανο πρωταθλημα κ grexit τσιπρακο τωρα που ο ρωσος παει για φουντο κ η ΑΕΚΑΡΑ για νταμπλ αλλα δε θα σας περασει!
Αλεξη, κάνε δημοψήφισμα: "Μετράει το γκολ του παοκ;"
Κι οταν βγει "ΟΧΙ", ξέρεις εσύ!
Μήπως εννοεί και τα γεγονότα που συνέβησαν με τον γαύρο ο άνθρωπος;;; :P
Εμείς πάντως ότι ποινές μας έχουν ρίξει τις έχουμε αποδεχτεί χωρίς έφεση και φασαρίες
Αλέξη φοβάσαι να ονοματήσεις τον φίλο σου και κυβερνητικό σου λαγό, τον ιβανοσυριζαίο κοντοφουλαράκια. Εξυγίανση και κάθαρση δεν γίνεται με τους μαφιόζους φίλους σας. Ντροπή σας.
Προς ΠΑΕ ΑΕΚ :Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.Δεν θα αφήνετε να πέσει κάτω τίποτα.απάντηση για όλα.Κ να ξέρετε θα προσπαθήσουν ν τους βγάλουν πάλι λάδι...βεντουζα...!!!
Προς ΠΑΕ ΑΕΚ :Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.Δεν θα αφήνετε να πέσει κάτω τίποτα.απάντηση για όλα.Κ να ξέρετε θα προσπαθήσουν ν τους βγάλουν πάλι λάδι...βεντουζα...!!!
Καλά μας κάνουν...ξεχάσαμε πριν τις εκλογές τον πόλεμο στο γήπεδο κ την στήριξη στο δήμαρχο του;;ξεχάσαμε τα λόγια του φίλη για εμας τους Πόντιους;;παρ όλα αυτά πολλοί εδω μέσα τον στηρίζουν ακόμη!!όλα ειναι μπίζνες,ΞΥΠΝΆΤΕ!!
καλα μην τρελαινομαστε τωρα...δε ριχνει την ευθυνη σε εμας για τα χθεσινα αλλα προφανως το ειπε γενικοτερα.Η ουσια ειναι να πεσουν καμπανες στον ΠΑΟΚ και να μην ξαναγινουν τετοια τραγικα..οπως τα προχθεσινα που του εδωσαν πισω βαθμους κι αναιρεσαν την τιμωρια εδρας!!
Το τσουβαλιασμα ειναι πατεντα αλλα συριζα αν μασησουμε στα τεχνασματα τους για να γλυτωση ο σαββιδης,αν το δεχτουνε οι αλλες ομαδες τοτε τα θελει οκ...ος τους
Η Ελληνική Δημοκρατία απ´ ότι γνωρίζω, σε μη ένστολους, από το τμήμα της ΕΛ.ΑΣ περί Όπλων και Εκρηκτικών, εκδίδει άδειες οπλοκατοχής σε πολίτες, και όχι οπλοφορίας. Οπλοφορία δικαιούνται μόνο τα όργανα της τάξης. Η οπλοφορία διώκεται, ποσό μάλιστα εντός αθλητικών εγκαταστάσεων. Βέβαια κανεις δεν μας είπε εάν ο Σαβιδης κατείχε νόμιμα όπλο στην Ελληνική Επικράτεια ή χρησιμοποιεί την άδεια που προφανώς θα έχει στη Ρωσία. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι ούτε Ρωσία ούτε Τέξας που εκεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτρέπεται να φέρεις όπλο και μάλιστα εμφανές. Να δω αν κάποιος της Κυβέρνησης θα μπει στον κόπο να μας λύσει αυτές τις απορίες.
Επειδή έμαθα από αστυνομικό φίλο. Η οπλοκατοκή επιτρέπεται ανάλογα με το εισόδημα! Εντός γηπέδου ο μόνος που επιτρέπεται να έχει όπλο ειναι ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ!
Δεν παίζει ρόλο το εισόδημα για την οπλοκατοχή αδελφέ. Πρέπει να το εγκρίνει ΕΛ.ΑΣ και εισαγγελία.
Κάτσε ρε αδερφέ, γιατί θα τρελαθούμε τώρα... σύμφωνα με το εισόδημα; Η λογική ποια είναι - όσο πιο πλούσιος είμαι, τόσο περισσότερο χρειάζομαι το όπλο; Ή το δικαιούμαι περισσότερο; Ο φτωχός δεν έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα; Δημοκρατία, λέμε. Τώρα θα μου πεις ότι για να έχεις λεφτά στην Ελλάδα, με λαμογιά θα τα χεις κάνει κατά 95%. Οπότε το χρειάζεσαι το όπλο.
Μας πολεμανε ολοι.Βρηκαν αφορμη που η ΑΕΚ ειναι 1η και κανουν διακοπες κ ιστοριες.Αν ηταν ο ζμπαοκ πρωτος ή ο γαυρος,90% το πρωταθλημα να συνεχιζοταν κανονικα.Δε ξερω τι μπορουμε να κανουμε σαν λαος της ΑΕΚ,κ δε μιλαω για ψηφους,καλα αυτο ειναι σιγουρο το ποσο μαυρο θα πεσει,μιλαω για τωρα.Προσπαθουν να μειωσουν τις ποινες του ζμπαοκ,να αλλαξουν κανα νομο τωρα που το μαθανε ειναι λογικα ευκολακι.Να βρουν ενα πατημα,κατι ψαχνουν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ω,αλλα εστω κ για μια βδομαδα πιεσης να ριξουμε τον Γεωργιανο,ας το κανουμε.Κανεις δε θελει την διακοπη του πρωταθληματος,εξερουνται φυσικα τα ορκ κ γενικα οσοι το παιζουν αδιαφοροι με το ελληνικο ποδοσφαιρο.Δε γινεται να τα κανουν ολα τωρα που η ΑΕΚ ειναι πρωτη.Αν τα ορκ εκαναν χιλια ατομα πορεια,εμεις να κανουμε 20.Δεν σεβονται την ΑΕΚ,κ δε πιστευω να ιδρωσει το αυτι τους ο,τι κ αν πουμε μονοι μας.Ο Τιγρης δεν μπορει να τα κανει ολα μονος,εδω μιλαμε για αντιπαλο πολιτικου επιπεδου,δεν πολεμαμε τον ζμπαοκ αλλα ολοκληρη την κυβερνηση αυτη τη στιγμη.
,+3 ΣΤΗΝ ΑΕΚ,ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Πρεπει καπως να πιεσουμε την κατασταση.Ολες οι ομαδες τις σουπερ λιγδας να πιεσουν απιστευτα.Αν χρειαστει "συμμαχια" με κουγιες,τουιτι και παιδοβουβαλα,δεκτα τα dislike,καταλαβαιν
ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΖΜΠΑΟΚ,ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Ήρθε ο Ρώσος βρήκε καμμένη γη,με ψίχουλα αγόρασε εταιρείες ,λιμάνια , ξενοδοχεία,του σβήστηκαν και χρέη ώστε να μην πληρώσει βεβαιωμένα χρέη και μπορέσει να βρει κόσμος δουλειά στην Θεσσαλονίκη...πήρε τοσο αέρα από παντού και τα αποτελέσματα τα είδαμε...
Η έλλειψη δικαιοσύνης σ αυτήν την χώρα θα φέρει κάποια στιγμή το χάος...
Γελάω με τα unlike των μπουγατσοτρόλ σε όλα τα σχόλια... Πόσο πιο κάτω...
2 ομαδες ειναι που εχουν κανει μπαχαλο το Ελληνικο πρωταθλημα κυριε Τσιπρα και οχι ολοι τι δεν καταλαβαινεις??? ...αλλα τι να λεμε τωρα , οι Τουρκοι μπηκαν και συνελαβαν 2 Ελληνες στρατιωτικους και για σας το θεμα δεν θεωρειτε μειζον..απλα συνηθισμενο επεισοδιο!!!! ντροπης σας κυριε Τσιπρα.
Ο άνθρωπος δεν θέλει να καταλάβει και πουλάει τρέλα αβέρτα, γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια και συμπεριφέρεται σαν ολιγάρχης. Είναι αδίστακτος και ναινέκος, είναι επικίνδυνος και σίγουρα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Αυτή την φορά όμως δεν πρέπει να τον αφήσουμε να μας αδικήσει, πρέπει να διοργανώσουμε συλλαλητήριο έξω από την Βουλή κάποια στιγμή και να νιώσει την δυναμική μας. Για αυτά που έγιναν και για αυτά που πάνε να γίνουν.
Τι να πει κι' αυτός.... όπως πάντα ή ψέματα στον κόσμο ή γενικόλογες μπούρδες!!!!
Απλα ριξε τον μπαοκ!Αν ειναι δυνατον!Τσιπρα μην ξεβρακωνεσαι αλλο!
ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ
Δεν τον νοιάζει λέει το πολιτικό κόστος. Έλα όμως που θα τον νοιάξει... Έρχονται και εκλογές...
Δεν θα ξέρεις από που θα σου ρθει το "μαυρο".
Σημάδι των καιρών. Σαν το ζωντοβολο που έχουμε εδω στις ΗΠΑ, που εξισωσε τους νεοναζί με τους αντιδιαδηλωτες πέρισυ στη Virginia ("we condemn hatred... on many sides"). Καρμπόν είναι όλοι τους ρε.
Και μη μου πει κανένας για αριστερές, δεξιές, καπιταλισμούς, σοσιαλισμούς και παπαρια μαντολες, όλοι άχρηστοι δημαγωγοί είναι που κοιτάν την πάρτη τους, την κάστα τους και πανω απ' ολα την τσεπη τους... και πώς θα παραμείνουν στην εξουσία βέβαια, κάνοντας το άσπρο μαύρο, οι γκαιμπελιστες. Και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάθονται τα ζώα και τους πιστευουν τυφλα, τους ψηφίζουν και περιμένουν κανα ψίχουλο να πέσει από το τραπέζι όπου γίνεται το μεγάλο φαγοπότι.
Α στο διάολο, πρωί πρωί.
4/2 Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Ζωσιμάδων όπου έσπασαν το λουκέτο της πόρτας και ξυλοκόπησαν εργαζόμενους του ΠΑΣ
25/2 Οπαδός του ΠΑΟΚ πετά χαρτί ταμειακής στο προπονητή του Ολυμπιακού και δεν διαξάγεται ο αγώνας
4/3 Ξύλο των αξιωματουχων του παοκ σε αυτους του αστερα.
11/3 Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισβάλει οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μαζί με μπράβους και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απειλεί διαιτητή και παίκτες.
Η λύση για τα παραπάνω :
Απόφαση Πρωθυπουργού & υφυπουργού Αθλητισμού για την διακοπή επ αορίστου του Πρωταθλήματος για τη κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Πόσο καραγκιόζηδες και λαμόγια είστε;
9-11
Απο που σε κρατάει Αλεξακο ο Ιβάν?
ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ...
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΣΥΝΟΛΙΚΑ" ???
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΖΖΜΜΠΑΟΥΓΚΚΚ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ...
++++
Να ρωτησω καποιον αν ξερει...
Αν... Ρωταω Αν.... Οπλοφορω και το δειχνω με απειλητικες διαθεσεις προθεσεις κλπ θα τιμωρηθω.;;;; Μονο εγω η και οι απειλουμενοι.;;; Γιατι ολη αυτη η ιστορια απο οτι βλεπω παει για να τιμωρηθει και καποιος αλλος....οπως ελεγαν οι ιδιοι τον σεπτεμβρη μερια ο διαιτητης ειναι μερος ενος αγωνα και τα λαθη ειναι μεσα στον αγωνα.... Αν εβαζε η ΑΕΚ ενα γκολ στο 90' θα εμπαινε με καλασνικοφ μεσα.;; Αλλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επειδη δεν θα το εστρεφε σε καποιον δεν τιμωρειται.;;;
Είναι της ίδιας λογικής με τον Αλεξανδρή: Εγώ βουτάω, εσύ πρέπει να το δώσεις; Έτσι κι εδώ, εγώ οπλοφορώ, εσύ που το είδες είσαι συνυπεύθυνος...
Αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά -που δεν θα γίνει υποθετική είναι η ερώτηση- δεν κατοχυρώνεται όπως είναι η βαθμολογία και οι ομάδες παίρνουν τις θέσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή;
Εχω δει σε παλιοτερα πρωταθληματα αντι να γραφει νικητη να γραφει -ΔΙΑΚΟΠΗ-.
Τσουβαλιασμα ολων, για να βρεθει τροπος να αθωωθει ο σπονσορας της κυβερνησης. Γνωστη τακτικη.
Να ξερεις οτι κρινεσαι για ολα. Και θα τιμωρηθεια γι αυτα...
Πολιτικα σκυβαλα.Ερχεται η νεμεσις.
ετσι πρεπει. Μην σε νοιάζει το πολιτικό κόστος σύντροφε. Υποβιβασμός του ΠΑΟΚ όπως λένε οι κανονισμοί σύλληψη του ιβαν για απόπειρα δολοφονίας με τον μπράβο να τον κρατάει να μην το βγάλει, επαναφορά του προστίμου των 45000000 που πάγωσε, νέο πρόστιμο για τα 2 λαθρωπλοια με τσιγάρα .Μην φοβάσαι το πολιτικό κόστος συντροφε όλων των Ελλήνων
Εχουμε εναν πρωθυπουργο που ζει σε γυαλινο κοσμο. Εναν ανυπαρκτο υπουργο αθλητισμου που επρεπε να παραιτηθει ηδη. Ενα πρωθυπουργο που προσπαθει να βαλει την ΑΕΚ στο ιδιο τσουβαλι με τις αλλες ομαδες για να καλυψει τις εγκληματικες ενεργεις του κολητου Ιβαν. Κι εγω λεω λοιπον οτι η χειροτερη κυβερνηση της μεταπολιτευσης ειναι αυτη που κυβερνα αυτο το τοπο. Ψεματα, κολοτουμπες και βρωμια. Τα μεγαλυτερα λαμογια της μεταπολιτευσης βρισκονται στο τιμονι αυτης της χωρας.
Άεργος , ψεύτης , καταληψίας . Πρωθυπουργός επικίνδυνος και ανίκανος για την χώρα .
Αμετανόητος ... είναι πολλά τα λεφτά ...Αλέξη ...
Η ο μπαοκ η κανεις αλλος.Αυτο ενοεις τσιπρα?
ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΜΠΑΟΥΡΓΚΤΖΗΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ..
ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ???
ΠΟΙΟΙ ..."ΟΛΟΙ" ???
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ...