Quantcast
NEWS
87 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τέλεσε παράπτωμα του άρθρου 15 παράγραφος 3 αλλά έφαγε μόνο το... πρόστιμο

Τρέλαναν κόσμο οι Σκουτέρης, Δεμέστιχας και Γεωργούλια με την απόφαση για τον ΠΑΟΚ αφού τον τιμώρησαν με τα ίδια άρθρα που τιμωρηθηκε και πρωτόδικα αλλά με πολύ ελαφρότερη ποινή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό που επινόησε η επιτροπή εφέσεων για να μειώσει την ποινή του ΠΑΟΚ σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση. Συγκεκριμένα στο διατακτικό της απόφασης των Σκουτέρη, Δεμέστιχα και Γεωργούλια που τρέλαναν κόσμο με την απόφαση τους αναφέρεται ότι: ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι η εκκαλούσα ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 πργ. 3 περ. ε΄ εδ. α΄ ΠΚ  και την πράξη του άρθρου 21 πργ. 3,  ΙΙ β΄  ΚΑΠ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ. "

Με λίγα λόγια η επιτροπή εφέσεων τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα ίδια άρθρα που την τιμώρησεκαι η πρωτοβάθμια επιτροπή αλλά από τις ποινές του 15 παράγραφός 3 επέβαλε μόνο το πρόστιμο!!! Είναι κάτι το πρωτοφανές. Διαβάστε τι αναφέρει ο κανονισμός:"Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ