Διπλή καταγγελία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Κέβιν Μιραλάς και του Αλέξανδρου Αρετόπουλου.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό, προχώρησε σε καταγγελία κατά του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στην ΚΕΔ, ο οποίος ήταν διαιτητής στο επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Γκαρσία στο κεφάλι, μετά από αντικείμενο που πετάχτηκε από την εξέδρα.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ζητά τη διαγραφή του ρέφερι από τους πίνακες λόγω του ότι προχώρησε σε συμπληρωματική του κατάθεση την οποία χαρακτηρίζουν (από την Θεσσαλονίκη) αντικρουόμενη σε σχέση με το φύλλο αγώνα.
Η άλλη καταγγελία αφορά τον Μιραλάς για τις χειρονομίες του προς την εξέδρα. Οι άνθρωποι των ασπρόμαυρων περίμεναν πως τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα θα είχαν καλέσει σε απολογία τον Βέλγο επιθετικό, ωστόσο, αφού αυτό δεν συνέβη αποφάσισαν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κίνηση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εμεις αδερφια γιατι ειμασταν αδιαφοροι στο γεγονος οτι εφτυσε τον Μπαρκα ο Μιραλας??? Θα γινοταν το ιδιο αν εφτυνε ο Λιβαγια τον Προτο???
οΧΙ!!! Ακόμα κ αν ο Προτο σαν τον Μπάρκα (μεγάλο λάθος του -προσωπικά με χάλασε) ελεγε δεν θέλω να γίνει καταγγελία .....οι γβρ θα την έκαναν σαν ΠΑΕ από μόνοι τους ....και καλά θα έκαναν........
Αυτος ο Μιραλας στην Ελλαδα εχει το ακαταλογιστο;;;;
Την μια φτυνει τον Μπαρκα. Την αλλη δειχνει τα γεννητικα του σε γεματη κερκιδα.
Τι πραμα ειναι τουτο;;; Στην Αγγλια ετσι εκανε ο ψευτομαγκας;
Ρε παιδιά απλά τα πράγματα. Ο μιραλας ποτέ δεν ήταν το καλό παιδί από Lille ακόμα απλά εδώ με τον γαύρο του 2010 δε τον τιμωρούσε κανείς. Τώρα που δε του βγαίνει κιόλας λογικό είναι να έχει ακόμα χειρότερη συμπεριφορα
ο φετινος Μιραλας ειναι απαραδεκτος και δεν εχει καμια σχεση με τον Μιραλας του 2012.Ειναι πιο βρωμικος κι απο τον πιο βρωμικο λιμανισιο βοθρογαυρο κι εχει το μυαλο του απο την πρωτη στιγμη που ηρθε στη λαμογια και την μανουρα!!Αυτο τον εχουν δασκαλεψει να κανει κι εγινε ενα με τα βοθρολιμανισια παχυδερμα αφεντικα του!!!
Γιαυτα πληρωνεται στον οσφαπ..οπως κ οι οπαδοι του
Μπράβο σε καλό δρόμο είναι οι γαύροι του βορρά!την ρουφιανιά πολύ αγάπησαν τον ρουφιάνο κανείς!!!!Πάμε ΑΕΚΑΡΑ
φιλε ο ΠΑΟΚ εχει αμεσο συμφερον να κανει την καταγγελια αφου εγινε προς τους οπαδους του.ρουφιανια θα ηταν να την εκανε 3η ομαδα.οποτε καλα κανανε τα μπαοκια για να μη μεινει ατιμωρητος ο Βελγος αφου ο εισαγγελεας ακομα πεταει αητο!!
Αφου δεν εκανε ο ποδοσφαιρικος εισαγγελεας τη δουλεια του τοτε καλα εκανε ο ΠΑΟΚ και εκανε καταγγελια για τον Μιραλας!!Αν ειναι δυνατον να μεινει ατιμωρητη τετοια συμπεριφορα κι ας ειναι και απεναντι στους ουγκμπαοκτζηδες
Από τις 19 30 κατέθεσε το φύλλο αγώνα στις 1 30 τα ξημερώματα.Γιατι;Μήπως φοβόταν τα παοκια που τον είχαν από κοντά για να δουν τι θα γράψει; Ζητάνε και τα ρέστα τώρα και μάλλον θα τα μπλέξουν χειρότερα
Εγώ αν ήμουν ο ΠΑΟΚ, θα ήθελα να παίζει σε κάθε ματς βασικός το παλτό ο Μιραλάς.
Αδέλφια είναι η μεγάλη μας ευκαιρία φέτος. Γαύροι βορρά και νότου έχουν βγάλει μαχαίρια κι εμείς οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε.
Μην πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την ευκαιρία. Προσοχή στις προβοκάτσιες και τις κουταμάρες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως δεν γίνεται καταγγελία για το κρεμασμένο σκούτερ. Εάν τα μπαόκια ήθελαν να πετάξουν αντικείμενα μέσα στο γήπεδο, τα βαριά εξαρτήματα του σκουτερ τα οποία θα αποκολλούσαν και θα εκσφενδόνιζαν θα σκότωναν κόσμο. Δεν το συζητάω ότι αν είχε κάνει παρόμοιο η Ορίτζιναλ στο ΟΑΚΑ θα το πληρώναμε μέχρι το πρωτάθλημα 2020-2021. Μπορεί να μην φτάει τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να φταίει κυρίως η αστυνομία που το άφησε να μπει στην είσοδο της θύρας. Το θέμα είναι ότι κάποος ή κάποιοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτό.
Από την μία λένε πάτε στα γήπεδα με τις οικογένειες σας και από την άλλη σε λίγο καιρό θα δούμε κρεμασμένο στα κάγγελα μέχρι και...τρακτέρ. Σε τι γελοία χώρα ζούμε!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ(champions league)!!!
TH ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΆΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ====
Ο μεγάλος χαβαλές είναι πως του συγχώρησαν εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου και στο μόνο ματς που ψιλοφέρθηκε σωστά ....ζητούν να πάει σπίτι του . Ο Ρώσος είναι φανερό πως αν αφεθεί θα γίνει τρις χειρότερος από τον Μαρινάκη ...έχει και αυτόν εκεί τον μικρόν που @@@==========... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τιγρη βάλε φρένο στον Ρώσο γιατί θα σου καθήσει στον σβέρκο ,έξυπνος είσαι , πιστεύω έχεις καταλά βει περί τίνος πρόκειται και ποιά ήθη και έθιμα θέλει να εισάγει .
Δηλαδη αν την ωρα που εδειχνες τα γεννητικα σου οργανα εμπαιναν 200 ατομα μεσα και σε κανανε ουρανιο τοξο στο ξυλο θα εφταιγαν παλι τα ορκ και οι ουγκ;;;
ΤΙ ΛΕΣ............
Λεω οτι η βια δε γεννιεται μονο απο τα ορκ. Αυτο λεω. Αυτος που αναβει αναπτηρα διπλα σε αντλια καυσιμων ειναι εγκληματιας.
Μιραλας.Επιστημων Ανθρωπολογος.