Η ΑΕΚ μπορεί να μεταμορφώσει το σύστημά της για να κερδίσει ένα παιχνίδι, όπως υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος σημείωσε ότι, συγκριτικά με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η Ένωση είναι πιο ομάδα.
Μιλώντας στον SPORT 24 RADIO 103.3, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: “Η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα με μια λέξη. Μπορεί να μεταμορφώσει το σύστημά της για να κερδίσει ένα παιχνίδι. Δεν έχει τον σούπερ σταρ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που όταν τα βαριά χαρτιά σε καλή μέρα μπορεί να σε διαλύσει. Ο Ολυμπιακός το πρόβλημα είναι η φυσική κατάσταση. Φάνηκε και χθες, ενώ το διαπίστωσα και στο δικό μας παιχνίδι”.
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε, επίσης, και
Για την παρουσία του Αστέρα στο πρωτάθλημα: “Η ομάδα από όταν πήγα δεχόταν εύκολα γκολ και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Είχαμε έναν βαθμό τις πρώτες έξι αγωνιστικές και είδαμε ότι υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα. Αυτό τελειοποιήθηκε, αλλά έχουμε προβλήματα όταν οι αντίπαλες άμυνες είναι κλειστές. Σε παιχνίδια με ομάδας δεύτερης ταχύτητας το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο”.
Για το προφίλ της ομάδας και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Είναι μια ομάδα που δεν φοβάται πουθενά. Θα έλεγα ότι είναι μια ομάδα που φωνάζει ότι δεν πρέπει να παίζει πολύ πίσω. Νομίζω ότι η διάθεση των παικτών ήταν τρομερή ειδικά στη φάση με το κλέψιμο του Κώτσιρα, Ο Ιγκλέσιας έχει διανύσει σχεδόν όλο το γήπεδο στο τρίτο γκολ. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα των παιδιών και τη διάθεση να κερδίσουμε. Όλα την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με την ομαδικότητα και πως θα πρέπει να δίνουμε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και όσο πιο γρήγορα γίνεται”.
Για το πλάνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Στόχος μας ήταν να αφήνουμε στα στόπερ του ΠΑΟΚ να έχουμε την μπάλα και να μπλοκάρουμε τα αμυντικά χαφ, ώστε να μην περάσει η μπάλα από αυτούς. Ταυτόχρονα πιέζαμε πολύ ψηλά την πρώτη πάσα. Να μπλοκάρουμε τον άξονα και να κάνουμε γρήγορα άμυνα ότι η μπάλα περνούσε στα χαφ”.
Για το αν είναι “αυτόχειρας” ο ΠΑΟΚ: “Νομίζω πως ναι και αυτό έχει να κάνει με την προηγούμενη αγωνιστική, που δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό και όχι από την ήττα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να χάσεις κάποια στιγμή μετά από σερί 16 αγώνων που ήταν αήττητος. Δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό και μπορεί να τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς”.
Για το αν έχει ανανεώσει με τον Αστέρα Τρίπολης: “Όχι δεν έχω ανανεώσει. Είναι νωρίς ακόμα και καλό είναι να μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και οριστικό. Οι προπονητές είμαστε πάντα στον αέρα. Με ένα γκολ στο 90′ ετοιμάζεις βαλίτσες και γυρίζεις”
Για το αν ζει κάτι ανάλογο στον Αστέρα, όπως το περσινό με τον Ηρακλή: “Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, άλλο το dna των ομάδων. Δεν νομίζω ότι με τόσο προβλήματα που είχε ο Ηρακλής θα άντεχε άλλη ομάδα. Ακούω και για τον Παναθηναϊκό, όμως δεν είναι το ίδιο. Η πίεση στον Αστέρα είναι διαφορετική”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής με διαφορά και για Εθνική θα ήταν μια χαρά ...1000 φορές καλύτερος του Σκίμπε ,παντελονάτος .
Και ο Ουζουνιδης αδερφέ πρέπει να είναι στη λίστα σου.
ετσι μπραβο !!!!!να τα λεμε !!!!!
Γιατι λεμε μπραβο στον Αστερα? Απο ποτε λεμε μπραβο σε μια ομαδα που παιζει στα ισια? Το αυτονοητο κανει
Απο τοτε που την τελευταια 20ετια το αυτονοητο ηταν ειδος προς εξαφανιση.
είναι κρίμα να βγει Ευρώπη ο Πας ή η Ξάνθη και να μη βγει αυτή η σοβαρή ομάδα που έκανε και στους τρεις μεγάλους κηδείες ειδικά σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τους έριξε απο την κορυφή. Respect
Ο πιο παντελωνατος Έλληνας προπονητής!!
Παιδιά υπάρχουν πλέον ομάδες στην λιγκα (που δεν ειναι λίγκα παρεπιπτόντως) που παίζουν για την ιστορία τους, τη φανέλα τους, για τους βαθμούς σε όλα τα ματς. Μέσα σε αυτές τις ομάδες ειναι κ κάποιες που στο παρελθόν συμμετείχαν στο συστημα που έστηνε όλο το πρωτάθλημα, όλα τα ματς οχι μονο για χάρη του ενός που ήταν ο επικεφαλής της σπείρας, άρα κ το αφεντικό, αλλα για χάρη της κονομας απο το στοιχημα, τα τηλεοπτικά, το ξέπλυμα, τις μουφομεταγραφες κτλ.... Μια τέτοια ομαδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήταν κ ο Αστέρας. Τελείωσαν αυτά κ ο Αστέρας με 1 βαθμό σε 6 παιχνίδια το πήρε χαμπάρι. Το πήρε λοιπόν απόφαση ότι οι βαθμοί δώρο τελείωσαν κ ότι αν δεν συνέλθει αγωνιστικά θα χαιρετούσε πρώτος πρώτος την κατηγορία. Ετσι λοιπόν πήρε ενα καλο προπονητή, έκοψε τις σχέσεις με αυτούς που έπρεπε, συγκεντρώθηκε στο αγωνιστικό κ στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις μονο επικεντρώθηκε στην ανάκαμψη του. Και τα κατάφερε, γιατι και οργάνωση εχει και αγωνιστική ποιότητα εχει. Και κατέληξε για φέτος να ειναι ο ενας μεταξύ δυο-τριών ακομα που θα παλέψουν για την 5η θέση στα ίσια. Καθαρές ομάδες στην Λίγκα επισης ειναι ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξανθη, η Λαμία και τέλος. Εύχομαι να απαλλαγούμε το συντομότερο απο Κομποτιακό, Κουγιοτυριά, παγουρογιουσουφακια κ.α. Ευτυχώς το χωριό του χοντρού ο Πλατανιάς, που με τη δύναμη του χοντρού κατέστρεψε το ποδόσφαιρο της Κρήτης για να επιβιώνει μόνος του ενώ μόλις μυρίστηκε αλλαγη στην ΕΠΟ θεώρησε ότι πρεπει να παει με το ρωσικό άρμα, ειναι ήδη παρελθόν. Άντε να ακολουθήσουν και οι αλλοι, να ανέβουν Άρης κ ΟΦΗ να ξαναφτιάξουμε παλι το πρωτάθλημα μας.
Κατ' αρχάς ποιους παίχτες σταρ έχει ο ΠΑΟΚ που δεν έχει η ΑΕΚ;Ο Πρίγιοβιτς ειναι πιο σταρ από Αραούχο ή Λιβάγια;Τα στόπερ του έχουν καμιά σχέση με της Ένωσης;Ο Μάτος ο σούπερ παιχταράς καλύτερος από Μπακάκη ή Γκάλο;Καλά αριστερά στην άμυνα είναι ανύπαρκτοι ενώ εμείς έχουμε τους δυο καλύτερους στην Ελλάδα μακράν.Έχουν Σιμόες;Σταρ τι σε κάνει το όποιο όνομα και το οποιο παρελθόν σου ή το ποια είναι η αξία σου σήμερα;Η ΑΕΚ όχι μόνο έχει καλύτερη ομάδα που είναι πασιαφανές,αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει και καλύτερες μονάδες στις περισσότερες θέσεις.Για τον Αστέρα πραγματικά αυτός αξίζει να βγει πέμπτος.Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και παίζει πολύ καλή μπαλίτσα.Επρεπε να κερδίσει και στη Νέα Σμύρνη.Προφανώς και είναι έργο Παντελίδη κι αξίζει σεβασμό για τη πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει.Περίμενα ότι θα χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ χθες,απλά περίμενα ισοπαλία περισσότερο.Καμιά εκπληξη που έχασε βαθμούς ο ΠΑΟΚ,η έκπληξη θα ήταν να έφευγε με τη νίκη και δεν μιλάω με βάση την εικόνα του χθεσινού αγώνα.
Κ ξαφνικά ο αστέρας έγινε για τους περισσότερους η ομάδα εκτός κυκλώματος..έτσι ήταν"τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια "μη μένουμε στον μποροθρυλο.μπραβο σε αυτό το νοικοκυρεμενο σωματείο,παντελονατο που εάν δ του είχαν στερήσει κ ένα κύπελλο θα είχε γράψει τη δική του ιστορία.μονο ΑΕΚ κατά ταλλα για να μην ξεχνιόμαστε..
Μάγκες στον Αστέρα, οφείλω να το ομολογήσω. Δεν αφήνουν περιθώρια για υπονοούμενα κολεγιάς σε κανέναν.
Απο τις λιγες στην Ελλαδα δυστυχως. Μακαρι να ταν ετσι παντελονατες οι υπολοιπες τριτοτεταρτες οπως ατρομητος και νιονιος...
Έχετε κοντή μνήμη παιδιά..Ξεχνάτε ποιους έχουν στη διοίκηση??Τόσα χρόνια ήταν στο ερυθρόλευκο αρμα..Τώρα....
Και ακομα ειναι στο αρμα του βοθρου , γι'αυτο κερδισαν τον μπαοκ και γι'αυτο επεξαν λυσασμενα και με εμας.
4 βαθμους του εκοψαν του γαυρου. Και χωρις κοκκινη διαιτησια θα χε κοψει 5.
Μιλάμε για τα τελευταία χρόνια φίλε μου. Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ ο "άμπαλος" και διαβάζω στην συνέντευξη είναι ποια είναι αυτά τα βαριά χαρτιά του παοκ? Δηλαδή είναι βαρύ χαρτί ο Πρίγιοβιοτς και δεν είναι ο Λιβάγια? Για να καταλάβω. Τι γλύψιμο είναι αυτό πια. Δεν μπορεί κανείς να πει απλά ¨η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα", αρχίζουν τα "ο ΠΑΟΚ όμως έχει καλύτερους παίχτες" για να κάνουν επικοινωνιακή πολιτική. Ξαναρωτάω, ποιοι είναι αυτοί οι υπερπαίχτες του παοκ?
μην εξαπτεσε λεει για τον κουδα τον σαραφη τον λεανδρο κλπ.γιατι για τωρα δεν εχει παρα σκουπιδια μπροστα στην ΑΕΚΑΡΑ γιαυτο και αγοραζει αγωνες ο ρωσος. σου εβαλα και λαϊκ.