Quantcast
NEWS
50 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τη Δευτέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Τι ειπώθηκε από τις δύο πλευρές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την τελική αγόρευση των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και οδήγησαν στο να μην γίνει το ντέρμπι. Το πλέον κρίσιμο της πολύωρης διαδικασίας ήταν ότι εμφανίστηκε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο την οποία ζήτησε η δικαστής. Εκεί τα στοιχεία είναι σαφέστατα κατά του ΠΑΟΚ και μιλούν για τραυματισμό του Γκαρσία που οδήγησε στο να μην ξεκινήσει το ματς.

Μπερδεμένη η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ουσιαστικά αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Γκαρθία και υποστήριξε πως ο Καταλανός είναι πιθανό να τραυματίστηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε επίσης μάρτυρες που κατέθεσαν προσωπικές απόψεις και τελικά έκλεισε την αγόρευση του ζητώντας τουλάχιστον επανάληψη του αγώνα.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει ότι, σε περίπτωση που τιμωρηθεί, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την ΑΕΚ. Η ποινή που προβλέπεται είναι να χάσει το ματς, να τιμωρηθεί με -3 και με κλειστή έδρα τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ