Στον αγωνιστικό χώρο επέστρεψαν οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα την Τετάρτη, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Δόξα Δράμας.
Καινούρια πρόσωπα και σχήματα δοκιμάζει συνεχώς ο Έλληνας τεχνικός, Νίκος Παντέλης, μη έχοντας καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα.
Πάντως σημαντική είναι και η αναμενόμενη επάνοδος των Παριανού και Τραορέ που εξέτισαν τις ποινές τους όπως επίσης και του Προβατίδη ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και προσθέτει σημαντικές λύσεις, ενώ ακόμα αφήνει «ανοικτό» το ενδεχόμενο για το αρχικό σχήμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
