Ο ΑΣ Άρης προχώρησε στην αναβολή της γενικής συνέλευσης – η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο(28/2) το απόγευμα – λόγω του ότι δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στο ζήτημα μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.
Αναλυτικά:
«Ευρισκόμενοι σε αναμονή, χωρίς αποτέλεσμα, της αποστολής νομιμοποιητικών εγγράφων για την συμμετοχή του μεγαλομετόχου σε Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, αποφασίζεται η αναβολή της συνέχισης της διακοπείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ η οποία είχε ανακοινωθεί για την 28η Φεβρουαρίου 2018 και κατά την οποία θα λαμβάνονταν οι τελικές αποφάσεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!