Τσιντώτας 7
Στη φάση του γκολ καλείται να αντιμετωπίσει ένα σουτ – κεραυνό. Είχε κάποιες σταθερές επεμβάσεις, σωστές τοποτεθήσεις και μόνο μια άστοχη έξοδο.
Μπακάκης 6
Έπαιξε έχοντας οριακά ξεπεράσει τον τραυματισμό του, στο δεξιό άκρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι αμυντικά δέχθηκε πίεση και αντιμετώπισε ζητήματα. Επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει με κάποιες προωθήσεις.
Τσιγκρίνσκι 7
Ήταν ο καλός, σταθερός Τσιγκρίνσκι. Έπαιξε με την εμπειρία του, ανέκοψε πολλούς κινδύνους για την ομάδα, ενώ με τη μπάλα στα πόδια απέφυγε τα λάθη και ξεκινούσε τις επιθέσεις με ψυχραιμία.
Βράνιες 7
Γύρισε... φρέσκος μετά την απουσία του με τη Ντιναμό, είχε το γνωστό πάθος στο παιχνίδι του και κέρδισε πολλές μονομαχίες τόσο στο ψηλό παιχνίδι, όσο και σε κοντρόλ ματς.
Χουλτ 6
Στα αμυντικά του καθήκοντα αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ στη φάση του γκολ δεν κατάφερε να ανακόψει τον Ουάρντα. Επιθετικά, έκανε προωθήσεις, αλλά οι σέντρες δε του βγήκαν.
Σιμόες 7
Ήταν σημαντικός για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και για την κυκλοφορία της στον άξονα. Έφυγε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, μια εξέλιξη που ήταν κακή για την ΑΕΚ.
Γαλανόπουλος 6
Στα αμυντικά του καθήκοντα το πάλεψε, δεν τα κατάφερε στο... κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ σε μια φάση θα έπρεπε να επιλέξει να... εκτελέσει. Είχε πάντως συμμετοχή στο γκολ.
Χριστοδουλόπουλος 6
Έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους με προσωπικές ενέργειες, όμως λόγω κούρασης του έληξε η εκρηκτικότητα, που είναι το δυνατό του όπλο.
Γκάλο 6
Δεν βγήκε η χρησιμοποίησή του ως δεξί χαφ. Προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα. Είχε ένα πολύ καλό γέμισμα στην περιοχή και μια καλή εκτέλεση φάουλ.
Λιβάγια 7
Ξεκίνησε με μια πολύ κάθετη μπαλιά για τον Αραούχο, είχε κάποιες ακόμη καλές προσωπικές προσπάθειες, ενώ συμμετείχε στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός επιθετικός.
Αραούχο 7
Ήταν μέσα σε τρεις σημαντικές ευκαιρίες της ομάδας, κατάφερε να σκοράρει στη δεύτερη και να βάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη.
Οι αλλαγές
Μοράν 6
Μπήκε στο παιχνίδι... χωρίς ζέσταμα λόγω του τραυματισμού του Σιμόες. Το πάλεψε στο ανασταλτικό κομμάτι, αν και φορτώθηκε μια κάρτα αχρείαστα. Με εξαίρεση μια δυο φορές, δεν έβγαλε κάποια πάσα προς την επίθεση.
Μασούντ 5
Δεν κατάφερε να μπει ως δυναμικά έπρεπε στις συνθήκες του αγώνα. Με εξαίρεση ένα πολύ καλό γύρισμα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα.
Μπακασέτας -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.
Ο προπονητής
Μανόλο Χιμένεθ 6
Η ομάδα του βρέθηκε πολύ κοντά σε μια σημαντικότατη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει στα χέρια της. Δεν του βγήκε η επιλογή του Γκάλο στα χαφ, αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή τον Σιμόες, ίσως θα έπρεπε να κάνει λίγο διαφορετική διαχείριση από πλευράς προσέγγισης της ομάδας, στα τελευταία 20 λεπτά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κράξτε με αλλά ο Αραούχο από την αρχή της χρονιάς χάνει κλασικές ευκαιρίες όταν τον χρειαζόμαστε να βάζει 15 γκολ τουλάχιστον. (Με Ολυμπιακό μέσα στο 3-2, Αούστρια εντος εκτός, Ριέκα εντός, Νεα Σμύρνη, Αστέρα αμέτρητες, στο Κίεβο. Αναγνωρίζω ότι τρέχει και συμβάλει στην δημιουργία αλλά και στο πρεσινγκ, όμως ο είναι ο σεντερ φορ μας
ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΜΟΡΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΙΕΒΙΤΣ, ΧΟΥΛΤ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΑΣΟΥΝΤ ΛΑΙΤ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
Ο Μοράν είναι επιεικώς απαράδεκτος. Με τα ίδια χρήματα, δεν μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο χαφ; Πέραν του ότι χάνει την φάση του γκολ, ούτε μια σωστή μπαλιά, αδύναμος, για να μην πούμε για την αγκωνιά στον Ουάρντα.
Ο Μασούντ μπήκε; Δεν το... παρατήρησα.
Κατά τα άλλα σε παίκτες-κλειδιά, η κούραση ήταν εμφανής και αναμενόμενη.
Η σκηνή που παίρνει ο Μοράν την μπάλα και αρχίζει να τρέχει..... με ξεπερνάει. Το παλικάρι έκανε τρία μέτρα και μπέρδεψε τα πόδια του. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι ποδοσφαιριστής και του κάναμε και συμβόλαιο τρία χρόνια. Αυτός που τον έφερε ....κόβει το μάτι του.....
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!
Εεεεεενννναααααα δυναμικο αμυντικο χαφ.....ρε παιδια τρεχαντηρι.....(στυλ Γιοχανσον ψηλο) να παιρνει και τις κεφαλιες απο τις γιομες του αντιπαλου...στο 1-0 δεν εχουμε.....βαζει μασουντ...και μοραν που ειναι λαιτ......
Ένα Diop!
Μην γινομαστε μηδενιστες ..η ομαδα παραμενει αηττητ παντου ..Μπορει να μην ειναι αρκετο για το πρεωταθλημα,αλλα μην κανουμε το ασπρο μαθρο με την μια ...Αν ειναι να παρουμε το πρωταθλημα,πας μπαινεις στην τουμπα και πετας ενα 0-3 κ φευγεις .....κ αυτος που βαζει το 3 γκολ που θα ειναι κ το πρωταθλημα,εχει την φατσα του σε μνημειο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..Απλα τα πραγματα,αυτο ελεγα οταν παιζοταν το παιχνιδι..το εβλεπα απο γκαζετα,με τα βελακια επικυνδινη επιθεση..και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μονολογουσα...βαλε ενα γκολ να σε κανουμε αγαλμα ...αυτη ειναι η αληθεια,και οπως πολυ καλα λενε μερικοι εδω μεσα...Θελεις αλλον ενα παικτη που θα σου κανει την μιση φαση γκολ..Δεν ειναι ευκολο,αλλα ουτε κ αδυνατον ..Δεν εχει να κανει μονο με τα λεφτα,αλλα κ με το να δεσει κ να ταιραξει στην ομαδα..Αν θελετε να πειτε καποιον παικτη που ειχαμε πριν ,τοτε εγω θα παρομοιαζα οτι θελεις αναν Ντεμη...
Όλες οι ομάδες ξεκινάνε με ένα μεγάλο τερματοφύλακα.. Για άλλη μια φορά στη μισή φάση που τον θες εσύ δεν τον είχες. καλοί ελπιδοφόροι αλλά τοπ επίπεδο όχι... Εκεί αγαπητέ Τσιτωντα δεν πας με ανάποδο χέρι βάλε το άλλο κ κανε επαφή... Επίσης θες δυνατό άξονα,, τον είχες μ σιμο και γιοχα αλλά πλέον είναι η πληγή σου. Γαλα αν δεν μαθεις ν κάνεις κοντρολ με την μπάλα πάσα μπροστά και σουτ παράτα τα όσο είναι νωρίς πριν γίνεις ο νέοσ Κυριακίδης
Στείλε βιογραφικό στη θέση του χιμενεθ αλεφαντε
Έχεις παίξει τέρμα? Με ανάποδο χέρι έχει μεγαλύτερό άνοιγμα οταν εκτινάσσεται ένας τερματοφύλακας. Και εκτός αυτού η μπάλα πήγε στο γάμο από τα 20 μέτρα με απίστευτη δύναμη αν το έβγαζε θα έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης όχι στην ΑΕΚ.
Ρε αδερφε, σημερα το θυμηθηκες το τερμα; Εγω ουτε που θυμαμαι το τελευταιο παιχνιδι που ο τερματοφυλακας μας (Τσιντωτας ή Μπαρκας) δεν ηταν αλανθαστος. Ιδια παιχνιδια σαν το σημερινο, που σου κανει ο αλλος αυτη τη μιση φαση που λες (στην πραγματικοτητα 2-3 φασεις ανα παιχνιδι) και σε στελνει αδιαβαστο, αν το φας... και που ξεχνιεται πολυ γρηγορα, οταν το τερμα σου σωζει το γκολ. Εχουν σωσει και οι δυο αρκετα τετοια, περα απο τη γενικη τους σταθεροτητα (εξοδοι, παιχνιδι με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδια, κλπ). Απο εκει και περα, οπως ολοι οι παιχτες, θα εχουν και μια ασχημη μερα καθε τοσο... ο Ντε Χεα μεσοβδομαδα στο CL ηταν απιστευτος, με Chelsea δε βλεποταν (ευθυνη στο γκολ, ασταθεστατος, κλπ).
Οσο για τον αξονα, σε ποσα παιχνιδια φετος εχουμε χασει τη μαχη του κεντρου; Ακομα και με τις κατα καιρους πρόσθετες (περαν Γιακομπ) ελλειψεις;
Ο Γαλανοπουλος πρεπει να φτιαξει το σουτ του και τα τελειωματα του γενικα. Προφανως μπορει και πρεπει λογω ηλικιας να βελτιωσει και ολα τα άλλα, αλλά κι εδω το παρακανες με την κριτικη σου νομιζω.
Τιειναι αυτο με τον Γαλανοπουλο ρε ψηλέ;;
Κατ αρχάς η φάση του γκολ απο πάσα μπροστά του Γαλανόπουλου ξεκίνησε!!!!
Ο Αραούχο Σκοκο δεν είναι !!!
Ειχε σχολιαστεί πάρα πολύ πέρυσι και έλεγα να περιμένουμε να τον δούμε !!!
ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!!
Ειναι ο βασικός σου φορ και περιεμενεις να σου βάλει κάποια κρίσιμα γκολ.Εκει στο γυρισμα του Μασουντ επρεπε να το κάνεις γκολ!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οταν βλέπαμε τον ΝΤΕΜΗ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ του το κραταγαμε εναν χρονο αν εκανε κατι τετοια σαν αυτο του Αραουχο σημερα στο γυρισμα του Μασουντ ή εκεινο του Αραουχο με τον Αστερα στο κενο τέρμα...
Όταν η μπάλα καίει Αραούχο !
και μπλα μπλά μπλά !Θα βγουν πολλοι και θα πουν ότι κράζω τον Αραούχο !
ΌΧΙ
Εγω τον θέλω στην ομάδα ,αλλά θέλω να πάρουμε εναν παίκτη που να μπορει να βάλει κρισιμα γκολ.ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΚΟ!!!
Στον Γκάλο φάνηκε κάτι ανάλογο μ' αυτό που έχει φανεί για Λόπες πολλές φορές.Είναι μπακ εννοείται και δεν μπορούν να ανταποκριθούν τόσο σαν εξτρέμ.Αυτοί οι παίχτες προσφέρουν πολλά στη δημιουργία αλλά πρέπει να έρχονται από την άμυνα.Να έχουν περισσότερο χώρο και να εκμεταλλευτούν τις συνεργασίες με τα εξτρέμ.Η ΑΕΚ δεξιά σήμερα έπαιζε με δυο μπακ,χωρίς να μπορέσει ο Βραζιλιάνος να παίξει το ρόλο του εξτρέμ.Όπως και να ΄χει συνεχίζουμε.Αν βάλουμε κι ότι ο Λάζαρος δεν ήταν καλός,η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα ήταν απενεργοποιημένη δημιουργικά στα εξτρέμ της.Θα πω ότι έλεγα και μετά τον Απόλλωνα και τη Λάρισα.Η ΑΕΚ δεν έχει τη πολυτέλεια ούτε στιγμή παραπάνω να μείνει στο σημερινό αποτέλεσμα.Ανασύνταξη άμεσα.
Είναι παίκτες που θελουν μετρα και ερχονται απο πισω.. εκμεταλευονται τους κενούς χωρους.. αν τους βαλεις στο κεντρο εχουν αντιπαλο πανω τους και μονο να γυρίζουν την μπαλα μπορουν.. σήμερα στερηθήκαμε την δεξια πλευρα που τις περισσοτερες φορες λαζαρος με γκαλο εχουν κανει τις μεγαλύτερες ζημιές.. οπως και αριστερα μπακασετας και χουλντ εχουν παει πολυ καλα.. τεσπα.. συμβαινει.. γυρίζουμε σελιδα και παμε παρακάτω.. αυτο με το μασουντ απο την αρχη μου κάθησε στραβά..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σου κάθεται ο τραυματισμός του μανταλου που σου αλλάζει ολο το πρωταθλημα.. Εχεις ολο τον καιρο και τον δεκεμβρη σου δίνεται η ευκαιρια να διορθώσεις την ζημια που σε βρηκε στον κινητήρα..και εσυ παιρνεις τον μασουντ.. και μου ψάχνεις για ζάντες, φτερά και καθρευτακια.. Και μου διορθώνεις την ζημια στον κινητήρα με μασουντ;.. αυτο πραγματικα δεν καταπίνεται.. η ΑΕΚ χρειαζοταν μονο εναν πολυ καλο αντι μανταλο.. ολα τα αλλα ηταν τρίχες και πλεονεξία.. για ενα πρωταθλημα σαν το δικο μας που του έμεναν τρια ματσάκια ολα κι ολα..
Ακουω σπορ φμ και συμφωνω !!!
Ειμαστε λέει τριτη χρονια στην Α Εθνικη και δεν έχουμε βρει παίκτη που να βάζει διψηφιο αριθμο τερμάτων
Εγω ετσι κι αλλιως θεωροσυα δυσκολο να κερδισουμε τον Ατρομητο. Κακα τα ψεματα δεν εχουμε δειξει και καμια τρομερη εικονα στα εκτος εδρας. Και τωρα προερχομασταν απο ευρωπαικο ματς ενω παιζαμε και με μια πολυ καλη ομαδα. Ευτυχως σκοραραμε χωρις να κανουμε πολλες φασεις. Γιατι συνηθως για να σκοραρουμε πρεπει να κανουμε πολλες ευκαιριες. Και γι αυτο φταιει και το οτι ο Αραουχο δεν εχει σχεση με τον παιχτη που θαυμασαμε περυσι. Ειναι πραγματικα αλλος παιχτης. Ακομα και σε ματς που τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανε, τα κανει μανταρα στην τελικη προσπαθεια. Περυσι χτυπαγε σαν κομπρα.
Ελπιζω να ξεκουραστουν καποιοι παιχτες την Πεμπτη γιατι θα χουμε θεματα. Ηδη τωρα θα αναγκαστουμε να παιζουμε με Μοραν βασικο.
Αυτός ο Μασουντ είναι ξερατο όσες φορές έχει παίξει σοβαρούς αγώνες. Κατάχρηση κατοχής,περιττές ενέργειες και βουτιες
ο Γκάλο μαζί με τον Μπακάκη που έπαιξαν δεξιά είχαν στόχο την αντιμετώπιση του Ουάρντα και τα κατάφεραν 100%. Μετά ο Ουάρντα πήγε στην πλευρά του Χούλτ + Λάζαρου (με βοήθειες από Μάρκο) που ήταν σαφώς υποδεέστερη και έτσι μπήκε το γκολ και μάλιστα με το αριστερό που δείχνει ότι είναι μεγάλος παίχτης. Ο Μανόλο σωστά το σκέφτηκε αλλά η κούραση δεν επέτρεψε να βγουν σωστά τα μαρκαρίσματα.
Με αυτα που διαβαζω εδω μαλλον πρεπει να φερουμε πισω το Μπαχα και το Μακη γιατι ο Αραουχο λεει δεν βαζει γκολ μονο με το Πανιωνιο που σε εστειλε τσλ με το γαυρο μεσα κ εξω στο κυπελλο αλλα 2 στην Ευρωπη κ αλλα τοσα σε ματς που εδωσαν βαθμους κ που δεν θυμαμαι. Δεν αφησε λεει το Τσιγκρι να σουταρει δεν εχει ματια στη πλατη παιδια τι να κανουμε αν θελετε βγειτε στην αγορα να βρειτε φορ που εχει κ ολα αυτα 5 λεπτα μετα το γκολ π κανει απιστευτη προσποιηση σε φαση π ΟΛΟΙ σουταρουν με τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μια. Η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο.Βεβαια στηριζουμε ολους τους αμπαλους αλλα τους παιχταραδες π εχουν προσφερει τοσα τους κραζουμε τα ιδια κανανε κ με το Μανταλο περυσι.
Τελος σωστα σηκωνει το Μασουντ στο 0-0 αλλα το οτι τον εβαλε κ μετα το 0-1 δεν ηταν κ οτι καλυτερο εχεις μια αριστερη πλευρα με το Χουλτ που δεν τον λες κ τρομερο αμυντικα κ μπροστα του το Λιβαγια που δεν μαρκαρει κ ειναι κουρασμενος η το Μασουντ που παλι δεν μαρκαρει κ εχει κανει ενα καλο παιχνιδι για 30λεπτα με το Παναιτολικο απο τοτε που ηρθε.1000 φορες να εβαζε το Μπακασετα εκει.
Μπραβο ρε φιλε ακριβως αυτα σκεφτομουν! Ημαρτον παιδια με τα μοιρολογια δν ηρθε το τελος ! Η ομαδα τα χει φτυσει φαινεται αλλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ με τιποτα!!!! Αμεσως οι πιο πολλοι ψαχνετε να ριξετε φταιξιμο στον Λιβαγια στον Αραουχο στον Μανολο και δν ξερω εγω σε ποιον αλλο. Μπηκαν επαιξαν εκαναν οτινκαλυτερο μπορουσαν (που παιζουν ασταματητα ανα 3-4 μερες) και παρολα αυτα χασαμε απο ενα εκπληκτικο σουτ ενος πολυ καλου παικτη. Ε αυτο ειναι ποδοσφαιρο τι να κανουμε τωρα. Με τκ να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψαχνουμε να ριξουμε ευθυνες στον εναν και στον αλλο δν προχωραει η ομαδα. Εγραψε καποιος πριν σε αλλο αρθρο ο Χιμενεθ φταιει ζαλιζεται. Ναι γιστι παλι εβαλε τρομερη αρχικη ενδεκαδα και αυτος φταιει που δν μπαινει να τελειβσει τις φασεις. Καταλαβετε λιγο ορισμενοι οτι η ομαδα παιζει μεσα οχι ο προπονητης. Και βλεπουμε οτι χασανε ευκαιριες που επρπεε να τις κανουν γκολ . Ο χιμενεθ που κολλαει παλι; το λαλυτερο συστημα εβαλε δεδομενων των απουσιων και ισως λεω ΙΣΩΣ το μονο λαθος που να τοτ καταλογισω ειναι που δν εβαλε τον Μπακασετα νωριτερα. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!
ΧΟΥΛΤ φταίει κυρίως που μια σέντρα δεν έβγαλε, λόμπες η κοβόταν.. Απλά και στη βαζέλα είναι παίκτης με άσχημα στατιστικά δεν έχει ασσιστ. Μοραν παίκτης δεν υφίσταται 1. στο γκολ παει πίσω το 6αρι εκεί δαγκώνει. 2. αλλαγή παιχνιδιού στον μπακάκη αουτ η μπάλα. 3. παει κατεβάσει μπάλα και τον μένει πίσω. Δλδ αν είδαν ότι κατεβάζει μπάλα ως το θετικό του στοιχείο όποιος το είδε να πάει σπίτι του. 4. Λιβας αν και καψούρα μου τιμωρία και πρόστιμο 7 κίτρινες σε 23 ματς όχι όλα βασικός απαράδεκτο και αυτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μόνο τα λέει όλα.. Μασούντ να πάρει δρόμο αύριο πουλάει μπάλα, κάνει φαουλ. Με γαύρο τελευταίο λεπτό χάνει μπάλα και κερδιζουν κόρνερ. Σμρ αίσχος. ** απολογισμός Γενάρη τραγικός και αυτό το βάθος πληρώνει η ομάδα.
Η ΑΕΚ που κανει παντα τα ευκολα δυσκολα.Πεταγε πανω στην παγωμενη πιστα στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, χαλαρα και ανορθοδοξα σε μηδεν χρονο με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που της στερησε φετος ανετα και με το ετσι θελω πεντε βαθμους!!! Τι να πει κανεις ?? Ειναι καθαρο πλεον το θεμα αποκτησης .....ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ να παιρνεις πρωταθληματα οχι μονο νικωντας στα ΝΤΕΡΜΠΥ αλλα νικωντας εκει που .... ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να χανεις κανενα βαθμο!!!! Τι να την κανομε την βαθμολογια του αγωνα??? ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΗΔΕΝ απο ολους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους παικτες μας ,οταν μαλιστα εχουν προηγηθει, σε μια εδρα ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ διπλα απο το σπιτι τους, κατι αναλογο δηλαδη και με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ,επομενως ας ψαχθουν ΧΙΜΕΝΕΘ και παικτες και σε αλλα επιπεδα, κυριως ανακτησης νικηφορου ψυχολογιας.
Μοραν...??...χαμενος στο διαστημα!!
οχη το καλσον!!
ε να το πιασεις αυτο το σουτ...!!
..εμεινες στο Κιεβο!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .το σωσατε στη φαση του γκολ...!!
Μασουντ...??..προσ
Χουλτ...??...για τον Βαζελο καλος ηταν!!
Τσιντωντα,...επρεπ
Χριστοδουλοπουλε,.
Λιβάγια,Αραουχο,..
Την φαση στο 60 και κάτι που βγαίνει από πλάγια μόνος του κόντρα στον γιαννιώτη και τον ανατρέπει ο χατζησαίας μόνο εγώ την είδα φάουλ και κόκκινη στον αμυντικό του Ατρομήτου;;;
Το έχω γράψει τρεις φορές αυτό...όλοι ξέρουν να γκρινιάζουν για όλα τα άλλα εκτός απόντα βασικά ότι η ομάδα πάει παντού απροστάτευτη
Μοράν ειλικρινά δείχνει ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της σούπερ λιγκ. Ο άνθρωπος είναι φτερό στον άνεμο, σε κάποια φάση παίρνει τη μπάλα, τρέχει μπροστά και τα ποδια του πήγαιναν δεξιά αριστέρα έτοιμος να πέσει μόνος του ήταν. Χίλιες φορές Αιντάρεβιτς, που τουλάχιστον θα σου βγάλει και μια σέντρα.
Μασούντ, δυστυχώς φαίνεται κάπως ξεζουμισμένος, δεν νομίζω οτι ταιριάζει στην ομάδα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τσιντώτας και άμυνα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα θέματα, δε νομίζω οτι είναι σωστή η κριτική σε Μπακάκη και Χούλτ. Η προσποίηση που τρώει ο Χούλτ είναι προς την δεξιά μεριά του, που "υποτίθεται" εκεί πρέπει να πεταχτεί ένας εκ των Μοράν, Γαλανόπουλου να τον "φάνε".
Όλοι υπόλοιποι έβγαλαν πολύ κούραση.
Ποιος Μοραν ρε παιδια βοηθαει ανασταλτικα. Μαυρη τρυπα. Του παιρνει κεφαλιες ο Ουαρντα. Πεφτει μονος. Λαθος πασες μονος. Κριμα. Ελπιζω ναναι αλλος παιχτης αλλα δεν το νομιζω. Εγκλημα που δεν πηραμε ενα δυνατο παιχτη κεντροε τοσα παιχνιδια
Κραξτε οσο θελετε ......τα ματς με τον βαζελο θα βγαλουν πρωταθλητη.....τον εχουμε ολοι παιζει χωρις αγχος κ ολες οι ομαδες του Ουζουνιδη μοντάρονται στα τελειώματα...κανεις από τους 3 πρωτους ας μην τον εχει σιγουρο...το διπλο στην Τουμπα βεβαια υποχρεωση. Αυτό δεν αναιρει ότι σημερα ανετα θα επρεπε να είχαμε 7 βαθμούς μαξιλαρι . Σημερα κανεις δε επαιξε πανω από το 50 τοις εκατο των δυνατοτητων του λογω κούρασης αλλα ο Γαλανο ηταν μια μονιμη τρυπα ο Μαρκο με σπασμένα νευρα ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αραουχο με Σιμοες Τσιγκρι Βρανιες παλευαν για ολους κ ο Τσιντωτας αρνητικος .
Φιλε συμφωνω αλλα πιστευω οτι μια γκελα θα την κανει ο μπαοκ. Ισως με τον Αστερα στην Τριπολη. Ενα χ μπορει να το φερει και μετα τα τεταμενα γεγονοτα με το γαυρο σιγουρα ψαχνονται και εχουν μια εσωστρεφεια μεταξυ τους! Και ναι πρπεει να τον.υπολογιζουν τον παο γιατι ακομα και τωρα θα παιξει για το γοητρο παρα την κατασταση του
Κουρασμενη η ομαδα σημερα.Εχουμε θεμα δημιουργιας φασεων.Οταν πας για πρωταθλημα,πρεπει να φτιαχνεις 2-3 φασεις πραγματικες.Στο β' ημασταν λιγο πιο ''ζωντανοι''αλλα κ παλι,,δεν ηταν εμφανιση φαβορι.Βεβαια μετα το εξαιρετικο ματς στην Ουκρανια,ειναι δυσκολο 2ο τοσο καλο ματς.Καποια στιγμη πρεπει το ροτεισιν να γινεται...εκει που πρεπει...θες φρεσκαδα κ δυναμεις ,ειναι πολλα τα παιχνιδια.Πλην Χουλτ,Βρανιες σε ξεχωρισε κανειςισως κ ο Αραουχο μετα το γκολ...δε πειραζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προχωραμε..μιαν ανασα,και συνεχιζουμε....
Μοράν παίχτης δυστυχώς δεν υπάρχει.. Πολύ κακός και σήμερα.
Προστασία ρε φιλαράκι μαλλιά σε η γλώσσα μου!!!
Μα χρεώσατε άδικα στον Χουλτ το μαρκάρισμα του Ουάρντα στο γκολ, ενώ έφταιγε καθαρά ο Μοράν.