Σε προχωρημένες επαφές, που οδεύουν προς θετικό φινάλε τους, βρίσκονται η ΑΕΚ και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σχετικά με την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο ατζέντης του Ουκρανού, Αλεξάντερ Πάνκοφ με δηλώσεις του στο ua-football.com αποκάλυψε πως Τσιγκρίνσκι και ΑΕΚ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Συγκεκριμένα είπε: «Η ΑΕΚ έχει κάνει μια προσφορά στον Τσιγκρίνσκι. Είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, και έτσι υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται. Σήμερα υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από δύο τουρκικούς συλλόγους. Αλλά δεν παίρνουμε ξαφνικές αποφάσεις. Έίναι πιο κοντά στην παράταση της σύμβασης με την ΑΕΚ, επειδή πέρασε 2 χρόνια εδώ, λατρεύεται από τους οπαδούς, είναι πολύ καλός σε αυτούς, αλλά υπάρχει μια διαδικασία διαπραγμάτευσης, αυτή είναι μια συνήθης πρακτική. Αν η ΑΕΚ θα κάνει την προσφορά που θέλει ο Τσιγκρίνσκι είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επειδή βλέπω κάποιους που να εύχονται αύριο νίκη του γαύρου, ένα θέλω να πω. Ο γαύρος δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξανασηκώσει κεφάλι! Τουλάχιστον για 10 χρόνια μακρυά από τίτλους!!! Ο πάοκ αν είναι να το χάσει, θα το χάσει από εμάς που θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια στην τούμπα. Σκεφθείτε μονάχα τι θα συμβεί αν αύριο κάνει διπλό ο γαύρος και πετύχει δικαστικά να ξαναπάρει τους 3 βαθμούς! Η δικτατορία του ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ αλλιώς ΠΟΤΕ!
Αδερφέ, υπάρχει και το Χ, έτσι χάνουν και οι δύο χωρίς να κοκορεύονται οι γαύροι...
Stratonian75 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στην ηλικία που είμαι κι έχοντας ζήσει την πιο βρώμικη και απόλυτη δικτατορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήττα του σιχαματος είναι νίκη του πολιτισμού κι ας χάσει κι από Παπούα. Τον ψιλικατζή μπαοκ θα τον καθαρίσουμε μόνοι μας. 20 χρόνια πρωταθλητής, 300 εκατ. Ευρώ, πολιτική κοινωνική σαπίλα, ατιμωρησία, αλαζονεία, εγκλήματα, χαμένα σαββατοκύριακα δεν συγκρίνονται με το ένα κύπελλο του νεοπλουτου μπαοκ. Διάλυση αυτού που μας γκρέμισε γήπεδο κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όνειρα τόσα χρόνια.
για μενα πρωτα πρωταθλημα η ΑΕΚ και μετα ολοι
οι αλλοι!
προσωπικα δεν ξερω ποιος ειναι πιο σιχαμενος ο γαυρος η ο παοκ.
η αληθεια ειναι οτι ο παοκ εχει κανει πολλες προσπαθειες ολα αυτα τα χρονια. μεχρι και το γκαγκατση ειχα προσλαβει για να εχουν λογο στα κεντρα αποφασεων.... τωρα εχουν την επο
Αδερφέ μου νομίζω οτι οποιος θέλει διπλό του γαύρου που ανάμεσα σε αυτους ειμαι κ εγω, δεν είναι γιατι ξαφνικά ένοιωσε συμπάθεια για το σωματείο ντροπή... Άλλωστε κ διπλό να πάρουν, αυτούς τους ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.. Αλλα αυτή η αλαζονεία κ η έπαρση κ αυτο το ύφος των νεογαυρων είναι που μας έχει φέρει σε τέτοιο σημείο φαντασου, να θέλουμε διπλό.. Εαν διαβαζεις τι γράφουν στα σάιτ οι νεογαυροι θα καταλάβεις νομιζω αυτο που αναφέρω.. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο κ δεν υπάρχει άρθρο που να αφορά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ΑΕΚ κ να μην εχουν σχολιάσει με ειρωνεία, ακόμα κ μετα τον αδικο αποκλεισμό κ την ΑΕΚτζηδικη εμφάνιση στο Κίεβο.. Φαντασου δηλαδή αυτοι οι άνθρωποι με αυτη τη νοοτροπία να ειχαν πάρει κανα πρωτάθλημα παραπάνω απο τα 2 στην ιστορία τους, δε θα μας μιλούσαν απο την έπαρση τους κ το κόμπλεξ τους με το οτι έμειναν κ θα είναι παντα αντίγραφο της ΑΕΚ, μέχρι κ στις φανέλες που βγάζουν... Αυτος πιστεύω τουλάχιστον στη δική μου οπτική είναι ο λόγος που θα ήθελα ενα 0-1 το βράδυ άσχετα αν η ισοπαλία βόλευει βαθμολογικά καλύτερα και άσχετα κυρίως οτι πανω απο όλα κ σαν ΑΕΚ εμείς ας κάνουμε αυτο που πρέπει τη Δεύτερα κ όχι μονο κ ας κόψουν το λαιμό τους οι υπόλοιποι.. Και η ομάδα εχει δείξει οτι πλεον ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΔΡΕΣ Κ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, είναι ΑΕΚ...
Καλημερα.Ακομα γραφεις εκει???Μπραβο στο κουραγιο σου..
Καλημερα φιλε μου..Μη μου πεις οτι ακομα γραφεις στο site της αληθειας και γραφεις εκει...
Φίλε ο γαύρος τελείωσε για φέτος και τελείωσε από εμάς. Αύριο δεν θέλω να κερδίσει ο γαύρος, θέλω να χάσει ο παοκ αφού σήμερα αυτός είναι ο ανταγωνιστής μου. Καταλαβαίνουμε την διαφορά. Αν το πρώτο μέλημά μου γίνει να διαλυθεί ο γαύρος και δεύτερο να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα θα είναι λάθος. Η ΑΕΚ χτίζει ιστορία μέσα από επιτυχίες από εδώ και πέρα, κι όχι μέσα από αποτυχίες του άλλου. Ο παοκ και να νικήσει αύριο απλά τον σκοτωμένο από εμάς θα σκοτώσει. Οπότε ξαναλέω, ήττα παοκ αύριο, η ΑΕΚ πάνω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από όλα. Κι οι παοκτζήδες το ίδιο θα ήθελαν στη θέση μας, μην σε ξεγελάνε. Την ισοφάρισή μας στο Καραισκάκης την πανηγύρισαν τρελά, στο 1-2 ξενέρωσαν κάπως, να είσαι βέβαιος για αυτό.
Φοινηκα αυτο ακριβως αδερφε. Εμεις τον δυαλησαμε οχι τα παοκια
ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΆ ΜΟΥ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
Ρε φιλε απο τη στιγμη που λες οτι πρεπει να παμε στον παοκ και να κερδίσουμε, υπονοεις οτι μπορουμε να κανουμε το 8 στα 8. Αρα και να νιλησει ο γαυρος αυριο, δεν κινδυνεύουμε. Απλα θα μπορουμε να παρουμε πρωταθλημα ακομα και με χ στην τουμπα. Και κακα τα ψεματα δεν ειναι ευκολο να νικήσουμε κκαι στο 4ο ντερμπι (μετα απο γαυρο του βορρα εντος και γαυρο νοτου μεσα έξω). Συν οτι ο παοκ θα συνεχισει να ευνοείται. Το καλύτερο αποτελεσμα αυριο ειναι το χ και μετα το διπλο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σκεψου και την περίπτωση να φεεουμε χ με Ατρομητο. Αν νικήσει ο παοκ πιθανον να μεινουμεν 4βαθμους πισω
καλύτερο απ όλα είναι το Χ . να χασουν και οι 2.
συμφωνω μαζι σου ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα πας τουμπα και κανεις το διπλο
μην ξανα ζωντανευει το συνοθιλευμα του πειραια
Μάγκες, δεν παίρνει ο οσφπ πίσω τους βαθμούς, δεν υπάρχει Γκιρτζίκης πια. Και πέρα από αυτό ο γαύρος είναι 4 βαθμούς πίσω μας ακόμα κι αν (λέμε τώρα) δεν του αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί. Και τον έχουμε και στην ισοβαθμία. Τι φοβόμαστε δηλαδή από τον γαύρο για να καταλάβω κι εγώ ρε παιδιά. Χ2 αύριο και νίκη της ΑΕΚ για να είμαστε Δευτέρα βράδυ καβάλα στο άλογο. Η ΑΕΚ πάνω από όλα, για νταμπλ πάμε. Όπως αν έπαιζε αύριο ο παοκ με τον Πανιώνιο θα θέλαμε απώλεια βαθμών του παοκ, το ίδιο και τώρα. Καμιά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχέση με "συμπάθεια" στον οσφπ, απλά το ποδοσφαιρικό συμφέρον της ΑΕΚ, ούτε παρασκήνια ούτε τίποτα, απλά πράγματα.
ΕΣΥ ΝΤΜΙΤΡΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ...
Θα ήταν ωραίο ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με τ Τα συμβόλαια των παικτών μας,με χρονικά και οικονομικά στοιχεία , και οι κινήσεις που γίνονται από τώρα για το καλοκαίρι (χολχαουζερ, Αλμπάνης,Ροσα) ανανεώσεις ( τσιγκρισκι,βρανιες , λαζαρος) και αγορές (Αραουχο , λιβαγια , κονε) και αυτοί που φεύγουν (Ανέστης Γιάκομπ )
Aδερφε ο Αλμπανης ποιος ειναι ; ΟΧολτσχαουζερ δεν πηγε σε μια τουρκικη ομαδα;
Ο Αλμπάνης είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Απόλλωνα αυτή τη στιγμή, μεσοεπιθετικός που παίζει κυρίως αριστερά με ανάποδο πόδι, αλλά & στον άξονα & καμιά φορά δεξιά, πολύ γρήγορος & τεχνίτης. Κάποια ρεπορτάζ φέρουν τόσο αυτόν όσο & τον Μασούρα του Πανιωνίου να έχουν κλείσει στην ΑΕΚ απ' τον περασμένο Δεκέμβρη για το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα δούμε αν ισχύει. Ο Χολτσχάουζερ παρέμεινε στην Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος & θεωρείται κι αυτός κλεισμένος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την ΑΕΚ.
Tσιγκρινσκι Βρανιες τα καλυτερα στοπερ ελλαδα!
Η τριάδα σεντερ μπακ , Τσιγκρυ-Βρανιες-Λαμπρόπουλος είναι εξαιρετική.Πιθανόν, να είναι αναγκαίο να πάρουμε έναν ακόμα το καλοκαίρι γιατι ο Τσοσιτς είναι ναι μεν καλός και έχει το πλεονέκτημα να ''ανεβάζει μπαλα''(όπως κι ο Τσιγκρυ αλλωστε) αλλά και το μειονέκτημα των συχνων τραυματισμών...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πιστεύω ότι πρέπει να
Μπορει επισης καποιος να μας πει τι ισχυει με το συμβολαιο του Μανολη;;;Δεν εχω διαβασει πουθενα κάτι...
Θα το σκεφτώ πριν υπογράψω...
Μέγα λάθος να μην τον κρατήσουμε!!! Ήδη ακούγεται γι ομάδες από Τουρκία και για τον γαύρο. Καθυστέρησαν πολύ αν λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι!
Μετά την υλοποίηση των στόχων θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα σε όλα τα μέτωπα. Τώρα οι παίχτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους. Υπομονή, το καράβι πάει σφαίρα σε όλα τα μέτωπα
Σύμφωνα με το site της superleague o Μασούντ πήρε 7η κάρτα στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ. Γιατί δεν έχει δηλωθεί ακόμα σε ποιους 2 αγώνες θα λείψει; Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα; Μη γίνει κανένα λάθος και τρέχουμε!
Πως έχει καταφέρει αυτή η κωλοομαδα ο παοκ να γίνει τόσο σιχαμενη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι κάτι να απορεί κανείς. Ρε παιδιά τέτοια επαρση ούτε οι γαυροι στα καλύτερά τους....
Οι αποφάσεις λαμβάνονται απο τον Μελισσανίδη .
Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για την μελλοντική διαχείριση και ενίσχυση, της φετεινής "ατσάλινης " Α.Ε.Κ.?
Ολα στην κατάλληλη στιγμή και με τους καλύτερους για την ΑΕΚ ορους ...
Δεν χρειάζεται πια να ανησυχούμε για τίποτα !!!
Ολα στην κατάλληλη στιγμή και με τους καλύτερους για την ΑΕΚ ορους ...
Σοφή κουβέντα.Κανείς δεν θα εκβιάσει την ΑΕΚ.Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει που βρίσκεται ο Ντίντακ Βίλα;
Espanyol φιλε
Σπουδαία νέα παιχταράς με Π κεφαλαίο άντε μετά να παίρνουν και άλλοι σειρά Κονέ Λιβάγια Αραούχο (δύσκολη περίπτωση αν καταφέρουμε και τον ξαναπάρουμε δανεικό τρίτη φορά θα είναι ευτύχημα).Κατά τα άλλα Ανέστης Γίοχανσον φαίνεται έτσι όπως έχουν τα πράγματα να μας χαιρετάνε το καλοκαίρι,εγώ πιστεύω με άλλες 4 μεταγραφές βαρβάτες θα είμαστε κομπλέ ο ένας μακάρι να είναι ο Χολχάουζερ και ο δεύτερος κάνας Σκόκο η έστω κάποιος τεχνίτης σε νεαρή ηλικία στην θέση των εξτρέμ έχουμε μεγάλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανάγκη σε αυτές τι θέσεις.Και ανεβάζεις και 4 παιχτάκια αλά Γιούσης Μπάμπης από ακαδημίες και είσαι άρχοντας.
Τσιγκρινσκι, Βρανιες, Λαζαρος , Σιμοες, , Κονε και Λιβαγια πρπει να μείνουν. Πάνε για δυο χάφ και ένα κανονικό αμυντικό χάφ και Οχι αστειότητες τύπου Μοραν. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε ένα αμυντικό χάφ τύπου ζεκα
Θα προσθετα και ενα σεντερ φορ killer τυπου berg.
Αφήστε μας εμάς, εμείς είμαστε έχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ . Αύριο θέλω νίκη του γαύρου για να πάρουμε ανάσες ...
Τα ΠΑΟΚια τον σήκωσαν ψιλά τον αμανέ ....
αυτος που εκανε dislike μπορει να μας το γιατι; ξερουμε οτι υπαρχουν ξενα σωματα εδω μεσα...
Δεν είναι γαύρος φίλε.Παοκτσήδες έχει εδώ πολλούς που διαβάζουν ειδικά φέτος.
Σταματήστε να βλέπετε ΠΑΝΤΟΎ εχθρούς
Σας παρακαλώ γράψετε ένα άρθρο για όσους τους λήγει το 18 (Λάζαρος, Τσιγκρίνσκι...), το 19 (Σιμόες, Βράνιες...) αλλά και τις πιθανότητες να μείνουν Κονε, Λιβάγια, Αραούχο
Νομίζω φίλε μου του Λαζάρου λήγει το 18 αλλά έχει δικαίωμα επέκτασης ακόμα για ένα χρόνο η ΑΕΚ ..σύμφωνα με το τραμσφερμαρκετ..
Αφηστε τις εξυπναδες και κοιταξτε να τελειωσετε το θεμα.
Ο Τσιγκρίνσκι θα μείνει αλλά γενικα όταν μια ομάδα μεγαλώνει σαν όνομα ευρωπαικά, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να μπαίνει και στα μανατζερίστικα "κόλπα". Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι εξαίρεση. Είναι σίγουρο οτι θα έρθουν προτάσεις για διάφορους παίχτες, εφόσον μιλάμε για μια ομάδα με σημαντική επάνοδο στην Ευρώπη και ίσως πρωταθλήτρια και κυπελλόυχος Ελλάδος. Στο πάζαρι δεν μετράει μόνο ποιός φεύγει αλλά και το ποιός έρχεται. αναμένεται θερμό καλοκαίρι.
Τσιγκρινσκι, Σιμοες, Λόπες, Λάζαρος, Βρανιες μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχουν ανανεώσει. Η ομάδα θέλει 3-4 μεταγραφές μονο μετα (αν μείνουν Λιβαγια και Αραουχο).
Πρώτος και Καλύτερος ο Χολζσχαουζερ.
2 εξτρέμ ο ένας να είναι πολύ δυνατή μεταγραφή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και μετα βλέπεις για ευκαιρίες ανετος.
ΠΡΕΠΕΙ να μεινουν ολοι οι βασικοι + 2-3 προσθηκες καλων παικτων αν θελουμε πρωταθλημα και Ευρωπη του χρονου.
Για το ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα ο Τσιγκρίνσκι,ο Σιμόες,ο Χριστοδουλόπουλος κλπ.Ε και τι έγινε;Θα ανανεώσουν όταν πρέπει.Τι είναι ο Μελισσανίδης κανένας άμπαλος;Που ενώ έχει αγωνιστικό ''χρυσάφι'' που και ο ίδιος συνέβαλλε γι' αυτό,να το αφήσει να φύγει από τα χέρια του;Ομάδα με πολλές προσθαφαιρέσεις κάθε καλοκαίρι και ειδικότερα σε σημαντικούς παίχτες δεν γίνεται.Αυτό το ξέρει πολύ καλύτερα ο ίδιος ο Μελισσανίδης.
ΜΑΚΑΡΙ!!! Θα είναι ότι καλύτερο να είναι στην ομάδα μας μέχρι να σταματήσει!
Ανανέωση τσιγκρινσκι βρανιες μπακάκης σιμοες Λάζαρο , αγορά λιβαγια αραουχο βασιλακακη μασουρα Πανιωνίου και έναν επιθετικό στυλ Μπεργκ , ως ελεύθεροι ροσα παναιτωλικου και χολσχαουζερ φεύγουν κονέ αινταρεβιτς Μασούντ..κάπως έτσι σκέφτομαι την ομάδα μας για του χρόνου..δεν ζητάω πολλά..καμία γνώμη άλλη μάγκες;
Διαφωνώ για Κονέ αδερφέ. Κι επίσης Μασούντ με ένα χαμηλό συμβόλαιο θα έδινε λύσεις σε κάποια ματς ως αλλαγή. Για τα υπόλοιπα μέσα με τα μπούνια.
Εννοείται πρέπει να μείνουν όλοι του βασικού κορμού.Αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή αποχώρηση,τότε η ΑΕΚ χρειάζεται έναν αντί-Γιόχανσον κι ένα εξτρέμ σαν τον Λάζαρο.Λέω ένα εξτρέμ γιατί υπάρχει ήδη ο Λάζαρος και από τη νέα σεζόν εκεί θα παίζει και ο Μάνταλος παρότι δεν είναι εξτρέμ.Όπως παίζει εκεί ο Μπακασέτας.Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω από ένα εξτρέμ,αρκεί αυτός που θα έρθει να έχει την ποιότητα του Λάζαρου.Ο Κονέ θέλω να μείνει αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι που είναι ακόμα πιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημαντικό να μείνουν από τον Κονέ.Ο Μασούντ επίσης θέλω να μείνει και έχει ήδη χαμηλό συμβόλαιο Φοίνικα.Τώρα δεν ξέρω αν ο Βασιλακάκης θα μπορούσε να είναι αντί-Γιόχανσον,πάντως θα τον ήθελα σίγουρα στην ΑΕΚ.Είναι πολύ καλός παίχτης κι Έλληνας.
Φίλε Θανάση όπως πάντα συμφωνούμε. Για Βασιλακάκη θα τον έπαιρνα "εξτραδάκι" αν γινόταν. Συμφωνώ ότι όταν φεύγει κοτζάμ Γιόχανσον θέλεις το ίδιο και καλύτερο παίχτη εγγυημένα. Θα πω ψέμματα αν πω ότι έχω δει τον Βασιλακάκη, αλλά για παράδειγμα με τους τραυματισμούς που είχε η ΑΕΚ και με τον Κονέ να αργεί να ενσωματωθεί φέτος, αν είχαμε πάρει "εξτραδάκι" τον Βασιλακάκη το καλοκαίρι που μας πέρασε φέτος θα ήταν πολύ χρήσιμος. Αν ήταν νεος θα τον έπαιρνα στάνταρ και για το μέλλον. Νομίζω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι μιλάμε για 30άρη πια όμως (αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσέ με).
Οπότε έχουμε και λεμε, παραμονή όλοι οι τωρινοί παίχτες (εκτός εκ των πραγμάτων Γιάκομπ, Ανέστη και ελπίζουμε Αστρήντ), μια χαφάρα αντί-Γιόχανσον, Χολτσχάουζερ αντί Αηντάρεβιτς, εξτρεμάρα αλά Λάζαρος (ίδια φάση, να μπορεί και να συγκλίνει), και ένα σέντερ φορ να μπορεί να παίζει φουνταριστός. Αραούχο και Λιβάγια είναι επιθετικά υπερόπλα αλλά ρε παιδιά δεν νομίζω ότι είναι αυτό που λέμε 9άρια, αυτή την στιγμή μόνο ο Γιακουμάκης είναι.
Οπότε 4 παιχταράδες, εκτός αν κρίνει ο Μανόλο ότι με Αραούχο, Λιβάγια και Γιακουμάκη είναι υπερκομπλέ φουνταριστά, οπότε 3 αλλά 3 να πετάνε φλόγες!
Τον Κονέ τον κρατάς γιατί με κανονική προετοιμασία είναι τοπ παίκτης και Έλληνας ενώ τον Μασούντ σε βάθος χρόνου μπορεί να σου δώσει πολλά πράγματα πίσω από το φορ και ειδικά όταν μιλάμε για 40+ παιχνίδια το χρόνο κατά τα άλλα αν όλα πάνε φυσιολογικά και κρατήσει τους παίκτες που θέλει η ΑΕΚ τότε χρειάζεται έναν τοπ εξτρέμ από αριστερά έναν για αλλαγή ενώ θέλει και παίκτη για την θέση του Αϊντάρεβιτς με λίγα λόγια θέλει μόνο τρεις μεταγραφές για μένα...
+1924 !!!
οι 5 μεταγραφές που λες (Βασιλακάκης, Μασούρας, Ρόσα, Χολσχάουζερ, φορ) κλείνουν όλες τις τρύπες ιδανικά. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θέλω να φύγουν Κονέ και Μασούντ.
Δεν συμφωνώ με κονέ...εχει κανει πολυ καλα παιχνίδια και μετα απο μεγάλη αποχή..μετα απο προετοιμασία θα φυσάει..
Επίσης, δεν υπάρχει άλλος παίκτης με την εμπειρία του μασουντ και την ηρεμία που κρατάει την μπαλα...για πίσω απο τον μανταλο καλός είναι...
Για μενα η ομαδα χρειάζεται ενα χαφ και 2 εξτρέμ
Εχουμε απο τα καλυτερα αμυντικά δίδυμα στην Ευρώπη!!!
Μητσάρα παιχτάρα, για πάντα Αεκαρα!!!!
οταν εχεις εναν τετοιο παιχτη μαζι του ολοι γινοντε καλυτεροι για αυτο και η εξελιξη στον βρανιες και στον λαμπροπουλο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ...ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ...Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...
Συμφωνώ απόλυτα με τον αδερφό Φοίνικα. Ο Τσιγκρίντσκι είναι πρέπον να μείνει στην ΑΕΚ. Για δύο λόγους: Η ισορροπία που δίνει στην αμυντική διάταξη με την προσωπικότητά του. 1)Το χαμηλό του προφίλ, που δείχνει ακέραιο, συνετό κι όχι εγωπαθή χαρακτήρα, και... 2) Είναι σημαντικό να είσαι αυτό που είσαι κι όχι αυτό που σου προβάλλουν οι άλλοι ότι είσαι.
Επίσης μην ξεχνάμε Τσόσιτς παιδιά. Μεγάλη παιχτούρα. Με την πρόοδο του Βασιλάρα του Λαμπρόπουλου, με Τσίγκρι, Βράνιες, Τσόσιτς και Λαμπρό μιλάμε για μια 4άδα πολύ υψηλού επιπέδου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ο Τσόσιτς είναι κάτι το ιδιαίτερο.Εκτός από αμυντικός έχει και επιθετικές αρετές.Μοιράζει την μπάλα με την μία και πάντα μπροστά.Ανετα παίζει δίπλα από τον Σιμόες.Είναι μαχητικός και πανέξυπνος.Για τον Τσιγκρίνσκι τι να πω;Τέλειος σε όλα.Εχουμε την καλλίτερη πεντάδα κεντρικών αμυντικών:Τσιγκρίνσκι,Βράνιες,Τσόσιτς,Λαμπρόπουλος,Γιαννούτσος,Τζανετόπουλος.
Μείνε στην ΑΕΚ παιχταρά μας.Πολύ σημαντικός για την ομάδα μας.
Σχεδόν οι περισσότεροι πρέπει να μείνουν αυτή η ομάδα δεν πρέπει να χαλάσει με πωλήσεις κτλ.. Καλοκαίρι απλά χρειάζονται καλύτερες λύσεις στις θέσεις τον Γιόχανσον (απ ότι φαίνετια φεύγει) και Αστριτ.. με Τσίνο αν μπορέσουμε να τον πάρουμε είμαστε κομπλέ και μετά θέλουμε και άλλη μια δυνατή προσθήκη στα εξτρέμ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στην ουσία πάμε για 3 άντε 4 δυνατούς παίκτες.. όχι 10+ όπως άλλες χρονιές.. αν μείνει ο κορμός η ομάδα θα πυροβολάει με μικρές προσθήκες.. και εννοείται να μείνει ο κόουτς που δουλεύει την ομάδα και την έχει στρώσει και του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη.. πλέον ξέρει τις δυνατότητές της!!!
Τετραετές και στα 35 κρέμασμα παπούτσια και του δίνεις πόστο στις διεθνείς σχέσεις της ομάδας. Μεγάλος παιχταράς και εξίσου μεγάλη προσωπικότητα.
Τίγρη κράτα τον!!!!
πρέπει λίγο να τρέξουμε τις ανανεώσεις.. μη τα αφήνουμε τελευταία στιγμή συνέχεια..
αντε να αρχισουν οι ανανεωσεις γιατι με εχει πιασει τρμουλο!!ΤΣΙΓΚΡΙ-ΒΡΑΝΙΕΣ-ΣΙΜΟΕΣ-ΛΑΖΑΡΟΣ πρεπει να μεινουν κλωνα-αινταρεβιτς-τζανετ στο καλο!!!με 3 προσθηκες 2 εξτρεμ-στοπερ-ισως κ φορ θα μαστε σουπερ δεμενη ομαδα θα χουμε ετοιμη για ομιλους πιστευω!!να μεινουν ολοι εκτος των 3 που ναι καθαρα προσωπικη μου αποψη!!!!ανανεωσεις χτες να μας φυγει το αγχος ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ...Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ.
Τιτανοτεραστιος,κλείνει την καριέρα του στην ΑΕΚΑΡΑ κ μετά πόστο στην ομάδα...Ιησούς Χριστός νικάει κ όλα τα κακά σκορπάει!
Υπαρχουν καποιοι παιχτες που η απουσια τους δεν αναπληρωνεται.Ουτε μπορουν να ξανααγοραστουν διοτι αλλο να τον παιρνεις τραυματια ,αγουρο ,απροπονητο ,ελευθερο σε τιμη ευκαιριας και αλλο να τον κανεις υγιη,ωριμο και τουρμπο στην προπονηση και στον αγωνα .Ολοι αυτοι οι παιχταραδες μας Βρανιες ,Τσιγκρινσκι,Μπακακης,Λαζαρος,Σιμοες,Λιβαγια,Αραουχο στην ΑΕΚ ξαναγεννηθηκαν και η αξια τους εχει εκτοξευθει (Ισως υπερβαλλω μονο για την περιπτωση Αραουχο).Σε ολες τις επικειμενες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανανεωσεις οφειλουν και οι παιχτες αλλα και η ομαδα να συναντηθουν καπου στη μεση αλλοιως θα ειναι αχαριστια και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα
Τσιγκρινσκι - Βρανιες -Σωκράτης!
Τριάδα όνειρο που θα ήθελα να την δω κάποια στιγμή!
Συμφωνώ για Σωκράτη φίλε μου..δύο χρόνια ακόμα ανανέωση στον τσιγκρινσκι και μετά Σωκράτης που λήγει το συμβόλαιο του στα 31..;)..για τώρα θα είναι δύσκολο..
Ενταξει όλοι τον θέλουμε τον Σωκρατη .Απλά κοιτώντας το καλό της ομάδας βαζεις προτεραιότητες και δεν ειναι προτεραιότητα ...
Εγω θα ήθελα να ξαναδω τον Τσοσιτς να παίζει.Εχουμε 4 παικταραδες .Η αμυνα μας είναι πλήρης
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ...
ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...
Θεωρώ οτι την εχει καταβρει εδω αρα θα ανανεωσει. Οαο και αν ακουγςται περιεργο, φοβαμαι για Λαζαρο. Ο ανθρωπος οργιαζει. Πλεον ανετα θα βρει πολυ καλες προτασεις απο σοβαρες ομαδες. Δλδ οχι μονο απο ομαδες εκτος Ευρωπης που εχουν ως μονο πλεονεκτημα το χρημα (που ο Λαζαρος δεν το βαζει ως 1ο κριτηριο). Γιατι εχουν καθυστερήσει τοσο?
Έχουμε δουλειά με τις ανανεώσεις... Πρέπει σιγά σιγά να ακούμε για υπογραφές! Τσιγκρι.. σιμοες..λάζαρος..
Αντε να ανανεώσουν κι οι αλλοι να μην έχουμε περιστατικάσαν του Γιοχανσον !!!
Η ομαδα έχει δεσει καιπρεπει να μενει η ιδιο οσο αυτο ειναι δυνατον κι απο κει και περα 3 προσθηκες το καλοκαιρι.Να μην ψαχνόμαστε....
Άντε και να παίρνουν σειρά και άλλοι ,μην αφήνουμε τον καιρό να περάσει και την πατήσουμε ,έχουμε παίκτες που θα ζήλευαν πολλοί...
τεραστιος παίκτης ....με πολυ μυαλο!!!!μεγαλη στοφα σέντερ μπακ!
"Αν η ΑΕΚ θα κάνει την προσφορά που θέλει ο Τσιγκρίνσκι είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνει"
ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΛΟΙ ΑΕΚ!
Η ομάδα έχει ανάγκη τον υγιή Τσιγκρινσκι. Θεωρώ ότι μαζί με σιμοες Λάζαρο και μπακακη όπως και με την επιστροφή του μανταλου θα είναι η ραχοκοκαλιά της ΑΕΚ της νέα περιοδου . Καθώς επίσης και με τον Λιβαγια ο οποίος σίγουρα θα πρέπει να παραμείνει
Όποιον θέλει ο τίγρης να το κρατήσει η να πάρει η διαδικασία θα ειναι εξπρές ..απόλυτη εμπιστοσύνη στον τίγρη
Μακαρι. Περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις , οπως και Σιμοες, Λαζαρο γιατι εχω αρχισει να ανησυχω ενοψει καλοκαιριου
Μην ξεχνας και λιβαγια αραουχο νομίζω και του Γκάλο λήγει
Ο Λιβαγια αν τον θέλουμε μένει αφού έχει οψιον, ο Γκάλο δε νομίζω ότι στα 32 του έχουμε να φοβόμαστε κάτι. Λογικά θα μείνει αν θέλει η ομάδα. Ο Βρανιες είναι ερωτηματικό με τη στάση του.... Πιο πιθανό το βλέπω να τον πουλαμε το καλοκαίρι για να μη τον χάσουμε τσαμπα
Αραουχο ξεχνα τον.Αν νομιζεις οτι με την προσφορα του μεχρι τωρα πρεπει η ΑΕΚ να σκασει 3,5 μυρια στην Παλμας κι αλλο 1 σε αυτον τοτε ο Σιμοες η' ο Λαζαρος ποσα πρεπει να παρουν?
ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ.... ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ
Ουφ......ΑΝΤΕ γιατί πολλά ''σάιτ'' άρχισαν ήδη να παράγουν ειδήσεις του στυλ, ενδιαφέρον απο εξωτερικό και Ελλάδα για Τσιγκρίνσκι..Απο Ελλάδα...
Άντε να ανακοινωθεί ο παιχταράς να ησυχάσουμε.
Άντε σιγά σιγά να αρχίζουν οι ανανεώσεις. Σε παίκτες και προπονητή... Ο ίδιος κορμός με λίγες καλές προσθήκες και θα πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα!