Με μια προπόνηση το πρωί της Τρίτης στο δημοτικό στάδιο της Φυλής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Θρασύβουλου για την αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Σήμερα οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν κάτω υπό τις οδηγίες των Γιάννη Πλαβούκο και Νίκο Καφέντζη.
Από κει και πέρα φήμες θέλουν τον Σάββα Παντελίδη να παίρνει τη θέση του Γιάννη Σερέπα, ενώ η κατάσταση σχετικά με τον Νίκο Γκουλή είναι στάσιμη.
Τέλος κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζουν οι δύο προπονητές. Αντίθετα απών από την αναμέτρηση θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Κονέσκι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
