Το χατ τρικ κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και η συνολική του απόδοση οδήγησε τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά και να αναδείξει τον Όγκνιεν Βράνιες ΜVP της 22ης αγωνιστικής. Χαρακτηριστική η αναφορά της ΠΑΕ:
Ο Ογκνιεν Βράνιες αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, μετά το -σπανιότατο για αμυντικό ποδοσφαιριστή- χα τρικ που πέτυχε στο 4-0 με την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή.
Στην ψηφοφορία που διοργανώνουν από κοινού η Super League Greece ΣΟΥΡΩΤΗ και τα κανάλια Novasports, ο Βόσνιος στόπερ αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 44,41%. Είναι η ένατη φορά στη σεζόν 2017-18 που ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκλέγεται ως ο MVP μιας αγωνιστικής, μετά τις τέσσερις σερί βραβεύσεις του Μάρκο Λιβάγια και αυτές των Μάνταλου, Χριστοδουλόπουλου, Μπακασέτα και Γιακουμάκη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΝΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΕΕΙ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ... ΔΕΙΞΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΗΣΕ.
Εάν ο ρεντζος 17, μετά ο Βράνιτς άνετα 30!!!
Αν ο Ρεντζος τοσα ..ο Βρανιες ποσα???????
Team of the Week 23: Ognjen Vranješ!!!!