2 ΣΧΟΛΙΑ

Το σέξι ατύχημα της Γαλλίδας από την Κρήτη στον πάγο (VIDEO)

Ένα απρόοπτο ατύχημα είχε η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκις στο νούμερό της με τον Γκιγιόμ Σιζερόν στο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, στους οποιους συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Το κοστούμι της την πρόδωσε και αποκάλυψε τη ρώγα από το στήθος της. Το ζευγάρι, ωστόσο αγνόησε το ατύχημα και συνέχισε, ολοκληρώνοντας την χορογραφία.

«Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή», παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια και ιδιαίτερα απογοητευμένη η 22χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπιέλα Παπαδάκις, σε συνέντευξη Τύπου.

«Προσευχήθηκα να μην πέσει το φόρεμά μου... Είχα αποσυντονιστεί πολύ, έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα του προγράμματος», δηλώνει.

Παρά την αποκάλυψη του ενός στήθους της, η Γκαμπιέλα Παπαδάκις συνέχισε να χορεύει με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν στον πάγο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν στη Νότια Κορέα.

Ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας Παγοδρομίας Ντενί Γκαγιαγκέ έσπευσε να στηρίξει την Παπαδάκις και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη του διαγωνισμού. ”Δεν είναι τα πατίνια ούτε τα κοστούμια που κερδίζουν έναν διαγωνισμό, είναι το ηθικό. Πολύ σοβινιστικά, νομίζω ότι έχουμε μακράν το καλύτερο ελεύθερο πρόγραμμα”, δηλώνει. ”Πέρυσι, είχαμε κερδίσει και δεν βλέπω γιατί με ένα καλύτερο πρόγραμμα, δεν θα επιτύχουμε το ίδιο από αύριο”.

Η Γκαμπριέλα είναι γεννημένη στη Γαλλία από μαμά Γαλλίδα και από μπαμπά Έλληνα από την Κρήτη. Μαζί με τον Γκιγιόμ Σιζερόν είναι καλλιτεχνικό ζευγάρι από μικρή ηλικία και πέρυσι είχαν αναδειχθεί ως το καλύτερο ζευγάρι πατινέρ στην Ευρώπη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
μαγος του οζ - 19/2/2018 14:16

εγω ενα σπυρακι βλεπω παντως

gelasto_kanoni - 19/2/2018 14:04

Τι μπουγατσομάχαιρο είναι αυτή η μύτη της;Η ρώγα της είναι λίγο μικρότερη απο ρεβύθι,κινδυνεύει σήμερα λόγω της μέρας

ΕΠΟΜΕΝΟ