Final 4 στο ΟΑΚΑ θέλει ο Μάκης Αγγελόπουλος εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του BasketballChampionsLeague. Η απόφαση είναι ειλημμένη και ήδη γίνονται επαφές ώστε να υλοποιηθεί το όραμα του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και η Βασίλισσα προκριθεί τότε το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό γήπεδο για το Final 4 καθώς οι έδρες των υπόλοιπων ομάδων που θεωρούνται φαβορί για τετράδα δεν έχουν μεγάλη χωρητικότητα.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος λοιπόν θέλει να γίνει μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ στην Αθήνα και σκοπεύει να καλύψει τα έξοδα για μια άρτια διοργάνωση. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ θα έχει ένα επιπλέον ατού για να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο μετά το Κύπελλο.
Οι επαφές με τους υπεύθυνους του θεσμού συνεχίζονται και αν όλα πάνε καλά και η Βασίλισσα προκριθεί τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε το Final 4 στην Αθήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μάγκες η Στρασμπούρ ειναι φοβερη ομαδα, με παιχτες Ευρωλίγκας. Μακαρι να την περάσουμε αλλα θέλουμε προσγείωση. Δουλειά, Δουλειά, Δουλειά.
Ένα τεράστιο μπράβο σε αυτόν τον υπέροχο ανθρωπο ΑΕΚτζη Μακαρο Αγγελοπουλο!!! ***Του άξιζε αυτή η κυπελλαρα!!!!
Δεν εγραψα τιποτα χτες αλλα θα ξαναγραψω κατι που εχω ξαναγραψει στο παρελθον...ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...Να το κανετε και στα εύκολα και στα δυσκολα.Και τι δεν εχω διαβασει.Οτι το Λαυριο εχει καλυτερους ξενους, οτι δεν κανει ο Γκριν, οτι δεν κανει ο Τζειμς, οτι ο Χαρις ειναι αδιαφορος. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...Η ΑΕΚ ΓΙΓΑΝΤΏΝΕΤΑΙ,ΠΑΙΖΕΙ 2 ΜΑΤΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ..ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ..Αναλυω πολυ συχνα τα παιχνιδια δεν θα το κανω σημερα. Απλα θα πω ενα πραγμα..Ντελροι Τζειμς δεν υπαρχει μεγαλο παιχνιδι που να μην τα σερνεις. Και μπορει να μην εισαι το τεσσαρι των ονειρων μας,αλλα ο χαρακτηρας σου ειναι για 10 Ευρωλιγκες. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
Άψογο σχόλιο...Δεν είμαστε γαύροι...Π.χ. από χθες κλαίγονται και κράζουν μία ωραία μπασκετική ιστορία που χαν φτιάξει, για καλό δικό μας βέβαια!Δεν μπορεί να εξιτάρεσαι όταν κερδίζεις μεγάλα ματς με ομάδες φαβορί και μεγαλύτερο μπάτζετ και μετά να μη δέχεσαι το αντίστροφο!Στήρίζουμε τη Βασίλισσα πάντα-παντού!Υ.Γ RESPECT DELROY...πρωταγωιστής όταν η μπάλα έκαιγε με βενέτσια, ενστουντιάντες και gayro
Δεν ξέρω ποιανού επιλογές ήταν οι Πάντερ και Χάντερ, όμως φαίνεται ότι ο Μάκης άρχισε να ακούει και άλλους ανθρώπους, γνώστες τού μπάσκετ. Επομένως, τώρα όλα καλά... και ανεβαίνουμε επικίνδυνα για τους άλλους δυο.
Το χει ξαναπει και σε δηλώσεις του...Έχει βρει και κανάλια επικοινωνίας με τη διοργανώτρια αρχή...Είναι βατή η κλήρωση,χωρίς πλεονεκτήματα έδρας....Η fiba θέλει να προμοτάρει το ch.l ως διοργάνωση ευρείας αποδοχής και το ΟΑΚΑ με τη διψασμένη ΑΕΚ φαίνεται ιδανικό...2 ζητήματα αυτοκριτικής...α)Πρέπει να χουμε πάνω από 8000 με νιμπουργκ και πάνω από 12000 με στρασμπουρ για να πειστει τηλεοπτικά και η fiba και αν χρειαστεί να σε σπρώξουν.2)Αν ευλογηθούμε να παίξουμε φέτος σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ final4 στο ΟΑΚΑ δεν σημαίνει και κούπα...Έχει 3-4 καλύτερες ομάδες ο θεσμός και απο μία χθεσινή ΑΕΚ, που σημαίνει δεν πάμε ΟΑΚΑ F4, χάνουμε και μετά εξαφανιζόμαστε, όπως με το γιαουρτά (συμμετείχα και γω στο εξαφανιζόλ).Αναδεικνύουμε κ προστατεύουμε το ΜΑΚΗ τουλάχιστον οι πιστοί!
Απίστευτος!
Παιδια ισχυει οτι εχει γινει συμφωνια fiba-euroleague οτι οποιος το παρει εξασφαλιζει wild card για συμμετοχη στην επομενη ευρωλιγκα;
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Ο νικητής του Eurocup αντίθετα εξασφαλίζει συμμετοχή στην επόμενη Ευρωλίγκα. Δυστυχώς οι διοργανώσεις δεν συνδέονται λόγω του γνωστού σχίσματος που υπάρχει.
Οχι δεν προκυπτει κατι τετοιο, εχουν ερθει σε ολικη ρηξη
Μαζευω απο τωρα λεφτα για να ειμαι μαζι με γυναικα κ παιδι σε αυτην την γιορτη. Φετος το κυπελο ειναι της βασιλισσας τελος.
Βεβαια αν περασουμε απο Νιμπουργκ το Στρασβουργο ειναι αρκετα καλη ομαδα και θελει πολυ προσοχη!!
Αυτό δεν έχει κανονιστεί από την αρχή? Ας πουμε στη euroleague ξέρουν πως θα γίνει στο Βελιγράδι.. μακάρι να μην έχει κανονιστεί και να πάμε.. αν γίνει στην Αθήνα μπορούμε να το σηκώσουμε..
ΥΓ: αξίζει πραγματικά τη στήριξη ο μακαρος και ολη η μπασκετική ομάδα..Πρέπει να πηγαινουμε και λιγο γήπεδο..
Οχι φιλε καθοριζεται απο τις ομαδες που θα ειναι στο φαιναλ4...οποτε θεωρω σιγουρο το ΟΑΚΑ αν παμε γιατι ειναι η καλυτερηε εδρα.Ετσι γινοταν και στη Γιουρολιγκ πιο παλια η διεξαγωγη του φαιναλ4
Μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε f-4,την νιμπουργκ με την φορά που έχουμε θα την περάσουμε,ελπίζω στους 8 να είμαστε τυχεροί και σε καλό. momentum.
Από κει κ πέρα αν καλύψει τα έξοδα πιστεύω θ γίνει στο ΟΑΚΑ και τότε τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!
ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ..ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΟΟ
Μακαρι να δεχτουν και να ειναι εκει κ η βασίλισσα μας!
Μάκαρε είσαι πραγματικά ευλογία για τη μπασκετική ΑΕΚ μας.Όπως και ο Μελισσανίδης για το ποδοσφαιρικό τμήμα μας.Μακάρι να πάει η ΑΕΚ στο final four και να γίνει στο ΟΑΚΑ.