Μετά από οκτώ χρόνια, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ, στο μπάσκετ, αφού ηττήθηκε 86-84 από την Χάποελ Χολόν.
Ωστόσο, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έξαλλοι με τους διαιτητές, κάτι που φάνηκε και από τις αναρτήσεις των παικτών της στα socialmedia.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάιους έγραψε στο twitter: “Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ που έχω συναντήση. Η ΚΛΟΠΗ είναι κάτι λίγο μπροστά σε αυτό που έγινε. Πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα”.
Ο Κέιν πρόσθεσε από την πλευρά του: “Με έχουν κλέψει και στο παρελθόν, αλλά το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν κάτι διαφορετικό. Όταν παίζεις 5 εναντίον 8 δεν μπορείς ποτέ να νικήσεις”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
