ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«ΑΕΚ μπορείς, εσύ θα προκριθείς», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα και αναφέρει για τον χθεσινό αγώνα: «Κόντρα σε μία σκανδαλώδη διαιτησία, που στοχοποίησε κι έβγαλε χωρίς κανένα λόγο, κίτρινη στους Λιβάγια και Βράνιες για να μην παίξουν στη ρεβάνς και που χάρισε τέσσερις φορές την αποβολή στον Χαρμάς (!), η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε μία ακόμα μεγάλη ανατροπή και ανάγκασε 45.000 Ενωσίτες να αποθεώσουν τους «καμικάζι» του Χιμένεθ. Με μεγάλη εμφάνιση στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ «πάτησε» την Ντιναμό, έμεινε αήττητη για 23ο παιχνίδι συνολικά και 9ο στην Ευρώπη, άξιζε τη νίκη και θα πάει στο Κίεβο για να πάρει αυτό που δικαιούται».
SPORTIME
Η SPORTIME γράφει: «ΑΕΚ μπορείς! Δεν σταμάτησε να πιστεύει τον εαυτό της η ομάδα του Χιμένεθ και πάει για την πρόκριση στην Ουκρανί. Αδικήθηκε από τη διαιτησία η Ενωση που ήταν καλύτερη από την Ντιναμό σε όλο το ματς! Συγκλονιστικός ο Λάζαρος που μπήκε και άλλαξε το ματς, σερβίροντας το γκολ της ισοφάρισης στον Αϊντάρεβιτς».
SPORTDAY
«Δεν είναι ΑΕΚ, αλλά ΑΕΚΑΡΑ», τονίζει η SD και προσθέτει: «Ο Μανόλο είχε… Αστρίντ με τον Αϊντάρεβιτς να ισοφαρίζει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς. Απίθανο δεύτερο ημίχρονο από την Ενωση που πάτησε την Ντιναμό κι έχασε ευκαιρίες για μία μεγάλη νίκη. Όλα τώρα για την πρόκριση στο Κίεβο».
LIVE SPORT
«Την έχει», γράφει με τη σειρά της η Live και συνεχίζει: «Αλύγιστη η ΑΕΚ μπορεί να… σκοτώσει την Ντιναμό στο Κίεβο. Λυτρωτής ο Αϊντάρεβιτς που μπήκε στο 79’ στο ματς και ισοφάρισε στο 80’. Σούπερ ο Μπακασέτας, συγκλονιστικός ο Σιμόες, εξωγήινος ο Λάζαρος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!