Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου -όπου συζητείται το θέμα της υπογειοποίησης του γηπέδου της ΑΕΚ- και η οποία είχε διακοπεί την Πέμπτη 8/2 λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν κάτοικοι του Μαραθώνα, που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Το aek365 βρίσκεται στην Περιφέρεια και θα σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στο Συμβούλιο σχετικά με την έγκριση της ΜΠΕ για την υπογειοποίηση, όπου πρόκειται βεβαίως για ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο συνοδευτικό έργο για το νέο γήπεδο της Ένωσης, το οποίο επίσης φαίνεται να παίρνει το δρόμο του, με την ΑΕΚ να προχωρά με γοργούς ρυθμούς την κατασκευή του νέου σπιτιού της στα ιερά χώματα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως και σήμερα η ΑΕΚ έχει δυναμική εκπροσώπηση στην Περιφέρεια, αφού παρών είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Μήνας Λυσάνδρου, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντιπροσωπεία παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Στυλιανόπουλος, Ατματσίδης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ
Εσεις που σχολιαζετε αρνητικα μαλλον δεν θυμαστε τι εστι Ντουσαν για την ΑΕΚ η εισαστε μικροι και ενδεχομενως να εχετε ακουσει το αρνητικο κοματι της ιστοριας του. Το θετικο κοματι που ζησαμε εμεις οι μεγαλυτεροι ως παικτη και ως προπονητη ειναι τεραστιο. Μη προσπαθειτε λοιπον να σπειρετε διχονοια στην ΑΕΚ. Αρκετα το ζησαμε τοσα χρονια εκτος κι αν εσεις που γραφετε προσπιοείστε οτι ειστε Αεκτζηδες και θελετε να δημιουργειτε προβλημα. Οποτε καθιστε στο μπουρδελο σας εκει κατω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κλαψτε ολοι μαζι βλεποντας την ΑΕΚΑΡΑ να παιζει Ευρωπη.
Εχει ακουσει τοσα και τοσα ο Ντουσαν και εγω πληγωθηκα αλλα ...... οποιος εχει απολαυσει ζωντανα Ντουσαν και Μαυρο μαζι στη γηπεδο εχει τοσες ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ που ειχε αυτη την τυχη . Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΩΜΑ τι αλλο θες !!!!!!! Εγω μονο τυχερος νιωθω που αυτοι οι δυο επαιζαν στην ΑΕΚ ΜΟΥ .
Συμφωνο φιλε αλλα υπαρχει και αλλος ενας που ηταν σημαια της ΑΕΚ και δε φορεσε ποτε αλλη φανελα και τον λενε Στελιο Μανωλα.Προσφερε ΠΟΛΛΑ και αυτος στην ΑΕΚ αλλα επειδη πηρε καποια λεφτα σε δυσκολους καιρους απο την μεταγραφη του ανιψιου του στον γαυρο, με μια ΑΕΚ η οποια διοικουταν απο τους εχθρους της, εχει φαει πολυ κραξιμο και συνεχιζει να ακουει ενω ο μπαγεβιτς εκανε χειροτερα απο αυτον.Γνωμη μου οτι δεν τον ενδιαφερει καμια ΑΕΚ τον μπαγεβιτς,απλα κανει τη δουλεια και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μονος που τον κραταει εδω ειναι ο Μελλ
To χαστούκι που έδωσε στον Μαύρο το θυμάσαι;
Εσύ φιλαράκι θυμάσαι γιατί τού το είχε δώσει????
Οχι φιλε μου τα μονα που θυμαμαι ειναι τα χαστουκια σε αμυνες που εδινε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΜΑ
με σεβασμο στην Ντιναμο, αλλα χωρις φοβο, με σκορ προκρισης απο σημερα.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ...........ΘΑ
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΖΙΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΑΡΙΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΛΩΝ ΤΓΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!
Έχει αλλά μετά ή τέλος ; Άντε να φτιάξουμε το σπιτάκι μας
Θα υπαρξουν και αλλες συνεδριασεις η θα εγκριθει απο σημερα?
Σήμερα φίλε και τέλος για αυτό!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΥΣ..