Quantcast
NEWS
97 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέχθηκαν την πρόκληση του Τίγρη, πάνε για 1 εκατ.!

Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν να... τζογάρουν τα 300.000 ευρώ της πρόκρισης από τους ομίλους, δείχνοντας την πίστη τους για τα ματς με τη Ντιναμό

Την πίστη τους εν όψει των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου έδωσαν στην πράξη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όπως είχατε διαβάσει στο aek365, έπειτα από την πρόκριση στους 32 του Europa League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε... προκαλέσει τους Κιτρινόμαυρους να βάλουν ένα στοίχημα. Να... ποντάρουν τα 300.000 ευρώ που είναι το πριμ για την πρόκριση από τους ομίλους, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης και επί των Ουκρανών.

Αν και από την αρχή ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος είχε παρουσιαστεί θετικός, είχε ζητήσει εύλογα χρόνο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συζητήσουν μεταξύ τους και να πάρουν όλοι μαζί την απόφαση. Και αυτή η απόφαση ήταν να αποδεχθούν το στοίχημα που τους πρότεινε το αφεντικό της Ένωσης και να ρισκάρουν για το 1 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και την εμπιστοσύνη που έχουν στους εαυτούς τους.

Θυμίζουμε παρεμπιπτόντως ότι πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες μοιράστηκαν τα 500.000 ευρώ που αφορούσαν το πριμ για την είσοδο στους ομίλους, ενώ μετά την νίκη – πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό ο Τίγρης τους έκανε δώρο άλλες 200.000 ευρώ, για τις τρομερές εμφανίσεις τους στην τριάδα αγώνων με την ομάδα του Πειραιά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ