Το εγκώμιο του Μίκαελ Στάρε έπλεξε ο Μάρκους Γιόνσον σε δηλώσεις του στην «Sportbladet». Ο 29χρονος Σουηδός αμυντικός των «κυανέρυθρων» είχε συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του και νέο προπονητή της ομάδας και στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και είχε να πει τα καλύτερα λόγια.
«Είχα επαφή με τη διοίκηση και μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μίκε. Με ρώτησαν πολλά πράγματα. Ήθελα πολύ να έρθει και χαίρομαι που έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ καλός προπονητής και για μένα μία ασφάλεια η παρουσία του», δήλωσε στη «Sportbladet» και πρόσθεσε: «Τερματίσαμε στην όγδοη θέση, αλλά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την τέταρτη ή την πέμπτη και μία έξοδο στο Europa League. Ο Πανιώνιος είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία και είναι καλή ομάδα για να έρθει ο Στάρε. Δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της χώρας, συνεπώς θα μπορεί να κάνει ήρεμα τη δουλειά του εδώ», δήλωσε ο Γιόνσον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
