Με αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα, σε σχέση με τα τελευταία ματς, αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση (11/02, 19:30) με τον Ατρόμητο την Κυριακή για την 21η αγωνιστική της Super League.
Αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει ο Εσχάν Χατζισαφί, κάνοντας ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες, καθώς έχει αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά στο Κύπελλο. Ο Κούτρης είναι κακός το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι ξεκάθαρο ότι βγάζει κούραση. Από εκεί και πέρα, ο Ρομαό είναι εκτός ούτως ή άλλως, διότι είναι τιμωρημένος.
Ωστόσο, δύσκολα θα ξεκινήσουν Ζιλέ, Ταχτσίδης και Φορτούνης. Ο Ομάρ λογικά θα είναι βασικός, αλλά αν συμβεί θα σφίξει τα δόντια ο Νορβηγός. Επανέρχεται ο Μποτία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με την απουσία του από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Ο Σισέ έχει ακόμα ενοχλήσεις στα πλευρά και θεωρείται δύσκολο να προλάβει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
