Σήμερα επέστρεψαν άπαντες στις προπονήσεις στα Σπάτα, μετά το χθεσινό προαιρετικό ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Χιμένεθ, με τον προπονητή να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του τόσο για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, όσο και για τη συνέχεια. Ο Ισπανός μοίρασε συγχαρητήρια και ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση ενόψει των αγώνων που έρχονται προκειμένου «να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας». Συγκεκριμένα ο Χιμένεθ είπε στους ποδοσφαιριστές:
«Πετύχαμε ακόμη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να πω μπράβο σε όλους σας, γιατί τα δώσατε όλα για να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας.
Όμως, είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, με τον Αστέρα. Έχουμε πετύχει ένα σερί, είμαστε 21 ματς αήττητοι, και πρέπει να το συνεχίσουμε όχι για τους αριθμούς, αλλά γιατί ως ομάδα όταν δεν χάνουμε ένα παιχνίδι, καταφέρνουμε να το κερδίσουμε.
Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα και σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχετε κάνει, όμως πρέπει αυτές τις επιτυχίες μας να τις υπερασπιστούμε, να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ... ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ... Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ... ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΛΛΩΤΕ ... ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ... Τ' ΑΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑ ... ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ... ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ... ΑΥΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Οι κούληδες να ασχοληθούν με τα χάλια τους
Παίδες κάτι άκυρο.. υπάρχουν πουθενά στιγμιότυπα που να δείξει το διωξιμο με τακουνακι στον αέρα του βρανιες?
Μπραβο ρε φιλε stratiwth 21 , αυτο το ανικητο σκυλι που ακομη και ο ..γραφικος ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ομολογει σε VIDEO , οτι με την τοσο μεγαλη ταχυτητα που ενεργει δεν εχει καμια τυχη ο φουκαρας ο Μιραλας οταν βγαινει απεναντι του. Πραγματι σε μια φαση, που βγηκαν πολυ επικινδυνα απεναντι απο τον τερματοφυλακα μας οι γαυροι και κανεις δεν καλυπτε απο τους αμυντικους μας αφου ησαν ολοι εκτος θεσης ,εκανε αυτο το απιθανο αλμα με αναποδη την πλατη στον....ουρανο, χαζευοντας ολους σε αυτην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την φαση,γιατι ο απιθανος αυτος αμυντικος απο εκει ψηλα στον αερα, παιρνει την μπουκια απο το στομα του αντιπαλου, διωχνοντας τελικα με αυτο το απιθανο ....τακουνακι του!!!!! Εγω προσωπικα με αυτα, που εκανε τελευταια δεν τον ηθελα στο ροστερ της ομαδας ,ομως με αυτα που ειδα στα δυο παιχνιδια με ΟΣΦΠ και το αποκορυφωμα με αυτο το διωξιμο της μπαλας με το ασυληπτο του τακουνακι ,πιστευω ακραδαντα οτι ειναι ο καλλιτερος στοπερ ολων των εποχων που περασε απο την ΑΕΚ!!!! Αληθεια πως δεν σχολιαστηκε απο ολες τις αθλητικες εκπομπες αυτη η φαση??? Αν τον εχουν δει ξενοι σκαουτερς αυτον τον υπερ-αμυντικο πως τον κραταμε εμεις πλεον φιλοι μου ??? Αυτος κανει για τις καλλιτερες ομαδες της Ευρωπης!!! Α, ρε μεγα ΝΤΟΥΣΑΝ πως τον ανακαλυψες και αυτον τον... ΣΟΥΠΕΡ -ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!
Πάντως η ενδεκάδα την Κυριακή ξεκινάει από τον ακλονητο... Μπακασετα. Πάλι με 10 και καθώς θα λείπει και ο Σιμοες 9.5 παίκτες!!!
Ο-Λ-Ο-Ι Μ-Ε-Σ-Α Μ-Ε Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Α...!!!!!!ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΣΤΕΓΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ...!!!ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...!!ΝΕΟ 89...ΕΡΧΕΤΑΙ...!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ....ΣΑς ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΛΟΥς ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Τ-Ω-Ρ-Α...!!!
Αν υστερα απο τις τοσο μεγαλες επιτυχιες που ναι....ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ μεσα σε τοσες λιγες μερες προπονητης και παικτες δεν καταφερουν το απολυτο με μια σειρα νικων με αυτες τις ομαδες που λεγονται " ΜΙΚΡΕΣ" και που τοσο φετος οσο και πιο παλια ( βλεπε ΙΩΝΙΚΟΣ ) ,μας εκοψαν αστοχα και απο χαλαρη συγκεντρωση τοσους πολλους βαθμους , τοτε θα εχομε κανει αγαπητοι παικτες μας , οσοι θα επιλεγειτε στα επομενα κρισιμα ματς, την πιο μεγαλη και ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Ποιος ΑΣΤΕΡΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μωρε ,ποιος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,ποιος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,θα εχουν το θαρρος να μπουν εμποδιο μπροστα σας αν εχετε στο μυαλο σας αυτα που σας λεει συνεχεια ο ατρομητος προπονητης μας, ο στρατηγος ΜΑΝΟΛΟ, σε συνδυασμο με την εμπιστοσυνη στις δικες σας δυναμεις και την θετικη σκεψη για το ποσο δυνατη ομαδα εισαστε και τι εχετε καταφερει ολη την χρονια φετος. Αρα δεν χωραει καμια συζητηση , για το ποσο ευκολο ειναι για ολους εσας και ειδικα για ενα ΛΑΖΑΡΟ, ενα ΑΡΑΟΥΧΟ ενα ΛΙΒΑΓΙΑ να γεμισουν με γκολ τις εστιες οσων διανοηθουν να βαλουν ταμπουρωμενα εμποδια σε σας, που σβησατε και πατησατε κατω σαν σκουπιδι τον παντοδυναμο ...ΘΡΥΛΙΤΣ και τους ατυχους ποδοσφαιριστες .... κομπαρσους του ...ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥ!!!
Αγαπημενο μου ΑΕΚ 365...3 μερες προσπαθω με διαφορους τροπους να περασει μα δεν περνα. Ξαναπροσπαθω χωρις σεξιστικο περιεχομενο. ./// Αντονιο Βισεντε Πουτσε...στελεχος του τεχνικου τιμ των γαυρων...Αντονιο Βισεντε Πουτσε ..ο αγαπημενος του Τσουκαλα...Αντονιο Βισεντε Πουτσε...η συμπαθεια του Μαρινακη...Αντονιο Βιοσεντε Πουτσε...η καψουρα των γαυρων..Αντονιο Βισεντε Πουτσε....γενικως. ( και ξαναθυμηζω οτι ειναι στο τιμ του Ολυμπιακου....εγω φταιω που τον λενε ετσι??)
4 ατομα κατεβαινουμε απο καβαλα με διναμο;δυστυχως ειναι μακρυα για να μασταν μεσα με αστερα,πρεπει να εχει τουλαχιστον 20000 με αστερα να βοηθησουν τν ομαδα
Κουραση χωρις σιμοες δυσκολο παιχνιδι.Με διναμο θεωρω οτι θα μαστε 40000 κ πανω.
Συν 2 ατομα γινομαστε 6 αδερφε.....και σιγουρα θα ανεβει ο αριθμος. Καβαλα παν στην εκκλησια...καβαλα στο ΟΑΚΑ.
Eξαιρετικά σημαντικό θα έλεγα κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα. Με πάσα σοβαρότητα και τη μέγιστη συγκέντρωση για να μη χύσουμε την καρδάρα με το γάλα. Βήμα βήμα έως το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τις ασέβαστες καρντασίνες.
ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΥΡΑ. ΠΑΝΩ Η 6... ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΑΕΚ
Αδερφια καλησπερα μεχρισ στιγμης γνωριζουμε ποσσα εισητηρια εχουν πουληθει χωρις τα διαρκειας για.ντιναμο
Γερα για νικη με Ντιναμο!! Ειμαστε στο καλυτερο φεγγαρι μας!!
Δεν θελω να κουραζω .Μονο παρακαλω ολοι ,μικροι ,μεγαλοι,γυναικες ανδρες, την Κυριακη βρεξει χιονιση στο ΟΑΚΑ για την Αγαπημας, Εγω ειμαι ερωτευμενος με την ΑΕΚΑΡΑ. Εσεις/////////////
Ωρα 2:45 διαθεσιμα εισητηρια ηλεκτρονικα για ντιναμο 3000 ακριβως
α με εχει πιασει
Σημερα η προπωληση ειναι κοντα στα 200 απο το πρωι......απελπισι
Και να λαλήσετε στους παίκτες πως το μίσος μα ς για τον ολυμπιακό είναι απύθμενο και δεν πρόκειται να εξατμιστεί με 3 νίκες ,οφείλουν να τον νικάνε συνέχεια , όπου τον βρουν ...γιατί έχουν κάνει παρεμβάσεις ακόμα και στο θέμα χτισίματος του γηπέδου μας .
Πλέον όλα τα εναπομείναντα ματς είναι ένας ξεχωριστός "πόλεμος". Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το 200% από τον καθέναν μας, από τους οπαδούς μέχρι τους παίχτες τον προπονητή, ακόμη και τους φροντιστές.
Μια γροθιά όλοι για να τα κάνουμε όλα ΩΠΑ στο τέλος και να το σηκώσουμε μέσα στην Φιλαδέλφεια...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όλα κίτρινόμαυρα. Όλα ΑΕΚ