Όλη η Ελλάδα και όχι μόνο… παραμιλάει από χθες βράδυ με την εκπληκτική γκολάρα που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο. Η ντρίπλα με το στήθος, που «αδειάζει» τον Ρομαό και τον πετάει στο έδαφος και το εκπληκτικό ξερό αριστερό σουτ που εξαπέλυσε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Προτό θύμισε σε μεγάλο βαθμό το επίσης φανταστικό γκολ του Ντέμη Νικολαϊδη στον Ολυμπιακό στις 31/1 του 1999. Τότε ο Ντέμης είχε… χορέψει τον Ανατολάκη και με ένα αριστερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ελευθερόπουλο. Χθες, ο Αραούχο… χόρεψε τον Ρομαό και με μια οβίδα νίκησε τον Προτό, σχεδόν από την ίδια θέση που είχε σκοράρει ο Νικολαϊδης. Δείτε αυτές τις δυο… παρόμοιες γκολάρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ειχε ομοιότητα αλλα το σουτ του Αραούχο ήταν πιο εντυπωσιακό.@ Φοβερό σουτ είχε κάνει ο Ντέμης στο ναό ....όταν κάρφωσε το Βαντσικ..... που μέχρι εκείνη την ώρα είχε καταβάσει ρολά ....με επι τόπου στροφή ....και πάρε να χεις!!!! ...
Αδερφέ, το γκολ στο Βάντσικ αψήφησε τους νόμους της Φυσικής... δε θυμάμαι άλλο γκολ από τότε, όπου ο επιθετικός έχει βάλει τόση δύναμη σε σουτ από το πουθενά (με πλάτη, εντελώς σε στάση)... μιλάμε ότι ο Ντέμης γύρισε όλο το κορμί του 180 μοίρες, αστραπιαία και επιτόπου, παράγοντας παράλληλα απίστευτη δύναμη στο σουτ. Και στέλνοντάς το στο παραθυράκι. Και η όλη κίνηση μέσα στο λασπουριό, αν θυμάμαι καλά. Μοναδικο γκολ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ (ΑΠΟ ΜΠΕΡΓΚ) ΣΤΟ 0-3 ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΟ.
για αυτό και θα είστε οι αιώνιες καψούρες μου...ΑΕΚΑΡΑ μην σταματάς να τους πονάς...
Και στις δύο φάσεις (Ντέμη και Αραούχο), ο αμυντικός του γαύρου πέφτει κάτω μετά την αλλαγή κατεύθυνσης! Γειά σου ρε Ντέμη, να είσαι πάντα καλά!
Δεν είναι ξερό σουτ, όπως το γράφετε, αλλά ένα υπέροχο αριστερό βολέ...!!!
Η ομοιοτητα ειναι οτι και στους δυο αγωνες δυο πονεμενοι γαυροι περιγραφουν τον αγωνα!! Και στους δυο αγωνες η ΑΕΚαρα εσφαξε, οπως ειπε και το αλανι ο Σπαλιαρας!!
τους κανανε λουλες και τους 2 !!!
Σιγουρα το θυμιζει.. λιγο το 11 που λεει και ενας φιλος.. λιγο πανω κατω στο ιδιο σημειο.. λιγο ο αντιπαλος.. άμπαλος ο τοτε.. αμπαλος ο τωρα.. αλλα ως εκει.. η κινηση που κανει ο αραουχο στο χθεσινο γκολ ειναι βγαλμένη απο το παλμαρέ φάσεων ενος μαραντονα.. ενος μέσι.. το κοντρόλ, η κινηση, το τίναγμα του ώμου.. η απότομη αλλαγη κατεύθυνση φέρνοντας την μπαλα με τον δεξί ώμο στην αριστερή του μερια κάνοντας να μπουρδουκλωθεί τον καημένο τον ρομαο.. το γεμάτο σουτ με το αριστερο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάζοντας δυναμη με ολο του το σώμα αφου το πιάνει στον αερα.. ειναι γκολ καθαρα λατινοαμερικάνικο.. που σπάνια βλεπουμε στο σημερινο ποδοσφαιρο.. απο την αρχη που ακούστηκε το ονομα του για την ΑΕΚ γραφω οτι αραουχο δεν εχει κανενας στην ελλαδα.. και ειμαστε πολυ τυχεροι που έτυχε αυτος ο παικτης να καταλήξει σε εμας.. τετοια γκολ σε τετοια παιχνιδια περιμενουμε απο τον τσινο.. δεν απέρριψαν τυχαία τα 14 της παλερμο οι Ισπανοί .. ο παικτης απλα δεν βρηκε την συνεχεια για να εκτοξεύσει το τεράστιο ταλέντο του.. με ολα αυτα δεν μειώνω το γκολ του ντεμη.. που εχει και αυτο την μοναδικότητα του.. δεν ειναι τυχαιο αλωστε που μετα τοσα χρονια το θυμόμαστε τοσο ζωντανά σαν να το εβαλε χθες..
Θα συμφωνησω σε ολα φιλε εκτος απο το Μεσσι και Μαραντονα. Μπορει να εχουν βαλει κι αυτοι παρομοια, αλλα ο Αργεντινος που θυμισε αυτο το γκολ γιατι τα μπουμπουναγε καπως ετσι συνεχως, ειναι ο κυριος στο αβαταρ μου. Ο μεγαλος Μπατιγκολ. :-)
οχι ρε φιλε δεν τους θύμισε σε σύγκριση.. δεν εχουμε παρανοηςει ακομη.. απλα την κινηση και το σπάσιμο που κανει με τον ώμο στον αντιπαλο μονο σε κινησεις τέτοιων παικτων το βλεπεις..
Βλέπω ομοιότητες και διαφορές στις 2 αυτες νικες.αλλά η μεγαλυτερη οτι σήμερα κανενας παικτης του γκει δεν χωραει στην ΑΕΚΑΡΑ ενω πριν λιγα χρονια συγκριναμε και θελαμε περισσότερη ποιότητα.ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.
Ρομαο μην κανεις την παπια..0.04 για την σακουλα απο ΤΣΙΝΟ.......
Δύο ανθρώπους θα ήθελα στην ΑΕΚ από το παρελθόν. Τον Παπασταθόπουλο σαν παίχτη και τον Ντέμη για οπουδήποτε... :)
Συνειρμικά, ειδικά για μας που είμαστε μέσα και στα δύο γκολ, ήρθε το γκολ του Ντέμαρου αμέσως στο μυαλό. Το γκολ του Σέρχιο είναι καλύτερο και το κοντρόλ κι αποφυγή με το στήθος και το καλύτερο σουτ, του δίνει σπάνια ομορφιά. Αλλά κι εγώ που δεν ανήκω στους ........ γκρινιάρηδες, θα πω ότι άλλη αίσθηση κι ηδονή στο φλεγόμενο κάστρο της Φιλαδέλφειας που σείονταν ολόκληρη κι άλλο στο ...... αεροδρόμιο ΟΑΚΑ. Το γρηγορότερο σπίτι μας. Δεν μπορω να..... περιμένω.
Και το πρωτο γκολ μοιαζει ωραια σεντρα με το αριστερο Κασαπης-Μπακακης ωραια κεφαλια Μπατιστα-Χριστοδουλοπουλος περιπου απο το ιδιο σημειο.
...Τρελα!!! Θα μαλωνομε μεταξυ μας οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ γιατι δεν θα ξερομε ποιο τελικα γκολ ειναι το καλλιτερο γκολ , που ριξαμε στους ατυχους τους γαυρους!!! Εγω προσωπικα μεχρι χθες ειχα εκφρασει τις αμφιβολιες μου για την μεγαλη ποδοσφαιρικη αξια του ΑΡΑΟΥΧΟ και τον καλουσα οποιος θυμαται να μας αποδειξει την Κυριακη εναντιον των μισητων γαυρων οτι πραγματικα ειναι οπως ολοι υποστηριζουν ο καλλιτερος ξενος παικτης στην επιθεση μας. Χθες με αυτο της ασυληπτης τεχνης και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομορφιας γκολ, που σκοτωσε τον ψευτο-πρωταθλητη οχι μονο με επεισε αλλα συντομα θα προμηθευτω την φανελα του να την βαλλω διπλα στα κειμιλια που κραταω απο την ...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!!! Φυσικα το τουβλο, που πεταξε ο μεγας ΛΑΖΑΡΟΣ με το κεφαλι εδεσε ακριβως με την προφητια, που δημοσιευσε το ΑΕΚ 365 πριν τον αγωνα και αυτο εχει την αξια του,απο τον συμπαθη για τις ...βλακειες του ΑΛΕΦΑΝΤΟ!!! Ωρε κλαμα κυρ Νικο μου ,καπακι τουβλο στις προφητιες σου μετα τον δυναμιτη που σου πεταξε στα διχτυα ο ...λιγος κατα την αποψη σου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ!!!!!!!
Όλοι στο οακα αυτή τη σύγκριση κάναμε αμέσως. Βέβαια το σουτ του Αραουχο ήταν πολύ καλύτερο του Ντέμαρου
Το γκολ του Αραουχο είναι από αλλού...
Ο Ντέμης κάνει κοντρόλ με το πόδι, εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του αμπαλου, σουτάρει ιδανικά και το βάζει.
Ο Αραουχο κάνει τριπλά-κοντρολ με το στήθος ,ο ένας πέφτει μόνος του επίτηδες... οι άλλοι κοιτάνε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...και εμείς χύνουμε ...(δάκρυα χαρας).
Καλησπέρα αδέρφια,δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από άλλους αλλά γιατί ο Λάζαρος και στο γκολ που έβαλε και στο γκολ του Αραουχου γιατί δεν πανηγυρίζει;; Γνωρίζει κάποιος κάτι,μου φαίνεται πολύ περίεργο.Ευχομαι να μην είναι κάτι και απλά να έχει βαρεθεί από τις πολλές φαπες που ρίξαμε στον gayro.....χαχαχαχαχα
ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
ΡΕ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ !!!
ΤΗ ΜΙΑ Ο ΜΠΟΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΡΟΜΑΟ ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΖΑΤΣΙΑ ...
Το γκολ του Αραούχο είναι σπάνιας ομορφιάς. Γκολ που δεν βλέπεις στα Ελληνικά γήπεδα. Άλλες χρονιές θα είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ το μπέρδεμα των ποδιών του Ρομαό και θα έληγε η φάση εκεί. Τα θυμάμαι και κλαίω σκεπτόμενος πόσο υπομονή έχει κάνει ο Έλληνας φίλαθλος.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΓΙΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ :)
Κ εγώ δευτερόλεπτα μετά θυμήθηκα το γκολ του Ντέμη!ήμουν μέσα , πιτσιρικάς τότε,κόντεψαν να με ποδοπατήσουν στο πέταλο!
Ο Αραουχο πρέπει να φάει χοντρή καμπάνα για μη τήρηση fair play σε αυτη τη φάση, δεν ειναι συμπεριφορά προς συνάδελφο να τον εκθέτεις ετςι!
Και το πρώτο γκολ του συγκεκριμένου αγώνα με τη σέντρα του Κασάπη και την κεφαλιά του Μπατίστα είναι ίδιο με το γκολ του Χριστοδουλόπουλου απο την σέντρα του Μπακάκη.
σίγουρα θυμίζει.. λίγο το 11 που λέει και ο φίλος.. λίγο η κίνηση πάνω κάτω στο ίδιο σημείο.. λίγο ο αντίπαλος αμπαλος ο τότε αμπαλος και ο τώρα.. αλλα ως εκεί.. αυτό που κάνει ο αραούχο στο χθεσινό γκολ.. είναι βγαλμένο από παλμαρέ φάσεων ποδοσφαιριστών τύπου μαραντονα, μέσι.. το κοντρολ, η προσποίηση, το τίναγμα του ωμου.. η απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, με τον δεξί ωμο φέρνει την μπάλα αριστερά.. που μπουρδουκλώνει τον άτυχο ρομάο.. το κατέβασμα, το γεμάτο με το αριστερό και βάζοντας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δύναμη με όλο του το σώμα αφού το πιάνει στον αέρα.. είναι κινήσεις που σπανια βλέπουμε στο σημερινό ποδόσφαιρο.. η κίνηση του αραούχο ήταν καθαρά λατινοαμερικανικη κίνηση που λίγοι μπορούν.. δεν γράφαμε τυχαία από την πρώτη μέρα που ακούστηκε για την ΑΕΚ.. ότι αραούχο δεν έχει κανένας στην ελλάδα..δεν είναι τυχαίο που οι ισπανοί είπαν όχι στα 14 της παλέρμο.. απλά το παιδί δεν βρήκε την συνεχεια για να εκτοξεύσει το ταλέντο του.. τέτοια γκολ και σε τέτοια παιχνίδια περιμένουμε από τον τσινο.. αυτά δεν μειώνουν σε τίποτα το γκολ του ντέμη.. που έχει και αυτό την μοναδικότητα του.. και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη το θυμόμαστε σαν να το πέτυχε χθες..
με το που μπηκε το γκολ αμεσως εκανα τον συνειρμο.....Ξαναζησαμε το γκολ του Ντεμη εχθες....ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμες....
Σεντρα Κασαπη = σεντρα Μπακακη... Αυτο λεει πολλα για το "δεξι" μας μπακ....
Σε παρακαλώ ΑΕΚ365, τις τσόντες μετά τις 12...έχω και παιδί 3 χρονών, ε δεν είναι σωστό!!!
To 11 στην πλατη....γι αυτο